Ωπα Λεφ μισο, αλλαξε Αβαταρ τυφλωθηκα :P
Ωπα Λεφ μισο, αλλαξε Αβαταρ τυφλωθηκα :P
γιατί τι έχει; τι σε τυφλώνει; εμένα μια χαρά κάθεται στο μάτι μου :D
το logo αυτό (γιατί περί logo πρόκειται), είναι αυστηρά σε λευκό φόντο, δεν μπαίνει πουθενά αλλού (ιεροσυλία). :P
καλύτερα τώρα;
Να σε βράσω! Και με παίδεψε να του αλλάξω φόντο + να το φέρω στα μέτρα που επιτρέπει το φόρουμ. Ίσως να μην θυμάμαι καλά, αλλά στις πολύ αρχές (προ-crash του φόρουμ) είχα avatar τον Ροζ Πάνθηρα; Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, λολ. Τεσπα, πάντα είχα το double check, που ήταν το 1ο (γιατί μετά από πολλά χρόνια άλλαξε) logo της Amiga (rulez). Old habits die hard.
Τρελό γέλιο, από το τρέιλερ κιόλας
https://www.youtube.com/watch?v=S3AVcCggRnU
The Theory of Everything φοβερή ταινία και με ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή που μου θύμισε τον απίστευτο Day Lewis στο My left foot.
Όντως είναι ερμηνεία για Όσκαρ.
Ειδα το Τaken 3 (εχει βγει σε καλη ποιοτητα τσεκαρετε), πραγματικα απλως τραγικο. Στα ιδια επιπεδα με το 2ο μερος, κριμα γιατι η πρωτη ταινια ηταν απο τις παρα πολυ καλες action που εχουν βγει τα τελευταια χρονια. Το editing ειναι τοσο απαισιο, που ζαλιζεσαι κατα τη διαρκεια της μισης ταινιας. Κατα τα αλλα τα γνωστα, πιστολιδι και close combat kung fu.
Ειδα ομως και το whiplash. Απλως ταινιαρα. Απιστευτη ατμοσφαιρα, απιστευτη ερμηνεια απο τον Σιμονς και ενα... περιεργο σεναριο. Αξιζει 100% να τη δειτε, λατρεις της μουσικης και μη. Το μονο - για μενα ειναι οι αρκετες σκηνες που παιζει ο πρωταγωνιστης τα ντραμς, που ηταν για μενα λιγο βαρετες και φαγανε αρκετε χρονο απο το character development. Acting like a maniac, whiplash :D
Ti σκατά ρε γμτ. Χρησιμοποιώ ένα site που δείχνει όλα τα releases που βγαίνουν αλλά δεν το έχει εκεί μέσα. Θα το δω άμεσα. Δεν θέλω να πιστεύω πάντως ότι ειναι τραγικό. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το τι πας να δεις. Δεν είναι και ταινία που θα προταθεί για Oscar αλλά αυτό που καλείται να κάνει (ακατάπαυστη δράση) πιστεύω θα το κάνει καλά. Ελπίζω να επιβεβαιωθώ όταν το δω!
Κατά τα άλλα είδα το Kill the Messanger χθες το οποίο ξεκίνησε γαμάτα και μετά έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη κοιλιά. Το σκέφτηκα μετά βέβαια και επειδή πρόκειται για ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστόρια, απλώς είπε την ιστορία όπως έχει και όχι όπως θα μπορούσε να την είχε φανταστεί ο σεναριογράφος για να γίνει πιο εντυπωσιακή.
Οταν βλέπω ταινίες action προφανώς και δεν περιμένω να δω ερμηνείες η σεναριουκλες , αλλα θέλω να δω κάρι πρωτότυπο κάτι καλογυρισμένο κάτι με μεράκι ρε παιδί μου , όπως το πρώτο taken ...
Μουκουλ χρησιμοποιώ το kick ass για να βλέπω τα releases και το torrentZ για να τα κατεβάζω . Στο kick ass για κάποιο λόγο δεν μπορεις να κατεβάσεις πλέον
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι κι εγώ μια χαρά κατεβάζω από kickass, πχ. τώρα όσο γράφω κατεβάζω νέα επεισόδια από 3 σειρές.
nikoladim οπότε μάλλον κάτι παίζει εκεί που είσαι. Τσέκαρε το Zenmate, chrome extension. Εγώ έχω βρει την υγειά μου. Έχει επιλογή να το ανοιγοκλείνεις αν φοβάσαι για privacy για σε περνάει μέσα από VPN που υποτίθεται ότι το κάνουν για να προστατέψεις την ιδιωτικότητα σου. Αλλά τους εμπιστεύεσαι? Εγώ για να είμαι 100% σίγουρος το κάνω disable από τον Chrome αφού το χρησιμοποιήσω οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα.
Εχω διαβάσει και αλλα σχόλια για το kick ass μάγκες ότι σένα επιτρέπει κατέβασμα . Θα τσεκάρω ! Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nightcrawler... παιζει ωραια ο τυπος... Μετα το The Day After Tomorrow δε τον ειχα για τοσο τρελλακι!
Μια από τις φράσεις που έχουν αφήσει κινηματογραφική ιστορία έκρυβε το δικό της μυστικό.
Μετά από χρόνια έρχεται να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την ατάκα του ατάραχου Χάνιμπαλ Λέκτερ στην Κλαρίς Στέρλινγκ.
"Έφαγα το συκώτι του με φασόλια και ένα ωραίο Chianti" έλεγε στη Σιωπή των Αμνών ο Sir Anthony Hopkins που υποδυόταν τον Χάνιμπαλ Λέκτερ.
Η επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησε όμως καθόλου τυχαία δεν ήταν φυσικά.
Θα μπορούσαν να του έχουν χορηγηθεί αναστολείς μονοαμινοξειδάσης (MAO) για να τον γιατρεύσουν και μαντέψτε τι δεν επιτρέπεται να φάει κάποιος όταν ακολουθεί τη συγκεκριμένη αγωγή!
Συκώτι, φασόλια και κρασί. Ως ψυχίατρος, ο Χάνιμπαλ Λέκτερ θα το γνώριζε αυτό και έτσι έκανε ένα αστείο στην Κλαρίς, υπαινισσόμενος ότι δεν έχει πάρει τα φάρμακά του.
Πηγή: Independent