Μόλις μπήκα στο store από firefox και τα 3 παιχνίδια προστέθηκαν στη Library χωρίς κάποιο θέμα.
Printable View
Μόλις μπήκα στο store από firefox και τα 3 παιχνίδια προστέθηκαν στη Library χωρίς κάποιο θέμα.
Δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι δεν έχω ps4 η ότι είμαι αγγλικός λογαριασμός αλλά και εγώ χθές βράδυ πρόσθεσα δίχως πρόβλημα.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
https://static-pepper.dealabs.com/th.../2214526_1.jpg
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτά του Οκτωβρίου
Εχμ, το Mortal Kombat X το έχουμε ήδη ή με απατά η μνήμη μου;
Το έχει ξανακάνει η Sony και να έχει δώσει παιχνιδι του PS+ collection στα δωρεάν του μήνα.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το hell let loose "σώβρακο" είναι. Δοκίμασα τη beta χθες. Άθλιοι servers, προσπαθεί να δώσει την αίσθηση του strategy shooter, χωρίς να έχει τα φόντα.
Σοβαρά τώρα; Το MK X (2015) ;
Που το θυμήθηκαν; Πολύ κουφό μου ακούγεται!
Ας βάλουν το XL τουλάχιστον...
Στο hitman 2 που είχε αυτο το μηνα ,ειχε ένα pack legacy free ,αυτο τι είναι το ένα γιατί βλέπω αυτα που κατεβάζει Paris κ άλλα είναι απο το ενα.
Δεύτερον βλέπω ότι έχει κ το ενα μέσα το δύο ενω εγω το έχω κατεβάσει χωριστά, βλέπει το δύο το ενα μεσα στην κονσόλα κ γίνονται κοινά τα αρχεία η υπάρχει διπλο μέσα στο δίσκο, ξέρει κανένας να μου πει.
Edit
Το legacy κατάλαβα τι είναι το ένα σε καλύτερη έκδοση στο hitman 2,οπότε αν σβήσω το ενα απο τον σκληρό δίσκο θα υπάρχει μέσα στο hitman 2 σωστά;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατεβάζεις το hitman 3 free που είναι μια αποστολή αν δεν κάνω λάθος, μετά κατεβάσεις το hitman 2. Ανοίγεις το hitman 3 και κατεβάζεις μέσα από το μενού του παιχνιδιού το hitman 2 dlc (που τώρα στο δίνει free επειδή έχεις το hitman 2), τέλος σβήνεις το hitman 2 και πλέον παίζεις το hitman 2 μέσα από το app του hitman 3. Απλά πράγματα :)
Έχει και το 1 αν το έχεις απλά αυτό που έδιναν στο ps plus δεν περνάει (τουλάχιστον σε μένα δεν πέρασε)
Και με τα τρόπαια του hitman 2 τι γίνεται αν το παίξεις μέσα από το 3;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντάξει, τον Νοέμβριο θα δώσουν Killzone shadowfall και FIFA 14
Ο προηγούμενος μηνας ηταν για μενα ο χειροτερος του plus απο τοτε που βγηκε το ps5, αλλα ερχεται αυτος εδω να τον συντρίψει πανηγυρικά σε αθλιοτητα
Παντως μετα το τένις και το γκολφ επομενο αθλημα που θα μπει στο plus να περιμενουμε κανενα αμερικαν φουτμπολ ;
Αφού έχουμε γίνει «Αμερικανάκια» ποικιλοτρόπως στας Ευρώπας, οπότε γιατί όχι;
Πολιτιστική ομογενοποίηση λέγεται...