Ειδα και εγω το Gone Girl. Ωραια ταινια αλλα με χαλασε καπως το τελος.
Spoiler!
Παρα τις 2:30 ωρες, δεν βαρεθηκα καθολου. Καλογυρισμενο και με ενδιαφερον μεχρι το τελος.
Ειδα και εγω το Gone Girl. Ωραια ταινια αλλα με χαλασε καπως το τελος.
Spoiler!
Παρα τις 2:30 ωρες, δεν βαρεθηκα καθολου. Καλογυρισμενο και με ενδιαφερον μεχρι το τελος.
Και εγώ είδα την ταινία προς λίγες μέρες. Μου άρεσε παρά πολύ. Από τις λίγες ταινίες που ενώ ξεκίνησε για μένα κάπως μέτρια, αρχικά η ταινία είναι κάπως περίεργη και τα πράγματα μοιάζουν λίγο πειραγμένα, στην πορεία καταλαβαίνεις ότι αυτό έγινε επίτηδες και όσο προχωράει σε βάζει όλο και πιο μέσα. Στο τέλος ήμουν ενθουσιασμένος μαζί της. Πραγματικά πιστεύω η σκηνοθεσία και ο ρυθμός ήταν απίστευτος. Σπάνια μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, αλλά κάθε τόσο, έπιανα τον εαυτό μου να θέλει να την σταματήσω για να προλάβω να εκτιμήσω κάποιες σκηνές.
Για το τέλος ένα μέρη ισχύει αυτό που λες, από την άλλη θα ήταν μια ταινία όπως πολλές άλλες. Τώρα τουλάχιστον μένεις με τον φόβο αυτόν του
Spoiler!
Κυκλοφορει εδω και λιγες ωρες στα γνωστα μερη το The Interview σε 1080p αναλυση.
Μόνο άσχημα λόγια έχω ακούσει, σκέφτομαι ακόμα και να περιμένω να την κατεβάσω όοοοταν βγει αν είναι να φάω τέτοιο ξενέρωμα.
Εγώ που την είδα, μου άρεσε πάντως, γούστα είναι αυτά βέβαια
Dracula Untold δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο.
Είδα στην τύχη χθες, από ένα πακέτο ταινιών που μου έχει δώσει ένας φίλος το El secreto de sus ojos. Μια πολύ ωραία ταινία που τη συνιστώ αν θέλει να ξεφύγει κάποιος από τα blockbusters.
Eκανα το λαθος και ειδα το παρακατω.
http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=nv_sr_1
Μην το δειτε ..Μακραν απο τα χειροτερα horror-thriller που εχω δει ποτε!!!
Τρολλαρεις τωρα, ε;;;;;
Ωχ μην μου λες τέτοια! Γιατί έχω διαβάσει -από παιδιά εδώ μέσα- αρκετά καλά λόγια, αν και ομολογώ, πως τα γούστα τους διαφέρουν από τα δικά μου (εννοώντας, τα κριτήριά τους). Βλέπω τώρα αυτό που λες Godweeder και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να την δω σήμερα βράδυ ή όχι.
Λ, δες την!!!! Ακομα και αν δεν ειναι του γούστου σου, σίγουρα δεν ειναι τοσο κακή οσο περιγράφεται πιο πανω. Προσωπικα τη θεωρω πολυ καλη, κιόλας.
Λίγο να με βάλεις στο "κλίμα"; όχι περί στόρυ (γιατί το έχω διαβάσει στο imdb, έστω αυτή τη μικρή περιγραφή που παρέχεται), αλλά κάπως βάλε με στο mood. Επίσης, αν είχες με κάποια άλλη να την παρομοιάσεις (όχι να τη συγκρίνεις), με ποια ταινία θα το έκανες;
Χμμμ... Πως να στο περιγράψω... Δε θα στο παρόμοιασω με καποια αλλη ταινια, επειδη δε μου έρχεται καποια τωρα, αλλα θα σου μεταφέρω λιγο το κλίμα. Αρχικά μοιαζει με ταινια του στυλ "Κατι υπαρχει στη ντουλάπα/κατω απο το κρεβατι", αλλα μετα "απομακρύνεται" απο αυτο το concept, καθώς υπαρχει μια αλληγορία, που, προσωπικα, μου άρεσε.
Σιγουρα δεν ειναι το απαύγασμα ταινιών τρόμου, αλλα ειναι, σίγουρα, μια πολυ ενδιαφέρουσα ταινια.
μοστ θενκ γιου!
πρόσφατα εντελώς τυχαία χωρίς να μου γεμίζουν το μάτι από τα trailer είδα το '' i spit on your grave '' & το '' the collector ''. θεωρώ ότι είναι ταινιάρες παρόλο που δεν παίζει κάποιος γνωστός.
Oχι ρε φιλε .
Ενταξει ισως επειδη οι απαιτησεις μου στα horror - thriller πλεον ειναι μεγαλες.
Αλλα και παλι , κατι δεν μου αρεσε στο παραπανω .
Δεν με φρικαρε , δεν με σοκαρε σχεδον καθολου.
Ειχε και κανα 2 σκινηκα τα οποια τα βρηκα "αστεια".
Δηλαδη αν το συγκρινω με το περσινο The conjuring , το the babadook ειναι ψιλο μουφα.
Σύμφωνο με τον godweeder το babadook μου φάνηκε και εμένα μουφα ελεγα αντε να τελειώσει δε με κράτησε καθόλου
Την πρώτη την έχω και εγώ και όλο την ανέβαλα. Θα την βάλω στο πρόγραμμα. Νόμιζα ότι είχε σχέση με το βιβλίο του Μπορίς Βιάν αλλά απ'ότι διαβάζω στο imdb είναι άλλο πράγμα.
EDIT: Τελικά έχω και το The Collector.