Ειχα λιωσει το τεννις στο wii sports. Βασικα ακομα παιζω καπου-καπου. Ειχα μεινει εκπληκτος τοτε με τα motion controls. Οπως επισης ωραιο ηταν και το γκολφ του.
Printable View
Ειχα λιωσει το τεννις στο wii sports. Βασικα ακομα παιζω καπου-καπου. Ειχα μεινει εκπληκτος τοτε με τα motion controls. Οπως επισης ωραιο ηταν και το γκολφ του.
και εγώ κάθε τόσο ξεθαβω το wii και εναν παλιό προβολέα και παίζουμε 4απλο με την παρέα. το πιο διασκεδαστικό local multiplayer game.
https://store.steampowered.com/app/1...Arena_Legends/
Άλλο ένα (μάλλον) αδιάφορο Battle Royale (και σαν gameplay και σαν theme για εμένα προσωπικά)... λες και δεν είχαμε αρκετά ήδη! Και Early Access παρακαλώ (πλερώνουμε PS+ για να είμαστε beta πειραματόζωα :P).Quote:
Hunter’s Arena is a 30 player PvP & PvE combat-based Battle Royale set in the ancient Aisa. Survive and become the deadliest Hunter in the world of Hunter's Arena!
Το Plants vs Zombies Battle for Neighborville μου φαίνεται κάπως πιο ενδιαφέρον. Ίδωμεν.
Πάντως 2 στα 3 PS+ games να είναι MP, το βρίσκω εντελώς μάταιο στην εποχή του F2P. Αν οι εταιρίες θέλουν μέγιστο κοινό για να πουλήσουν MTX, τότε δεν τα κλειδώνεις πίσω από συνδρομή (ούτε Game Pass, ούτε PS+ <-- δεν κάνω διακρίσεις, έτσι για να μην λένε μερικοί ότι αβαντάρουμε Sony).
5 Αυγούστου θα ξέρουμε για το Hunter τις ubisoft, δίνουν beta, από το βίντεο φαίνεται μαλακια αλλά αν δεν το δούμε πως θα το κρίνουμε [emoji6][emoji6]
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το tennis δεν έχει δωρεάν upgrade στο ps5 όπως φαίνεται..
Ανέβηκαν τα παιχνίδια:
Hunter's Arena: Legends
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Tennis World Tour 2
Τελικά το PvZ είναι ωραίο, ευχάριστο MP παιχνιδάκι (ανάπαυλα από τα βυζγιά και αίματα), αλλά ψιλο-χαώδες στο να κατανοήσεις το meta του (πολλοί χαρακτήρες, perks και διάφορα XP/credit systems).
Αυτή η pick up and play απλότητα που είχε κάποτε το UC2 MP δεν υπάρχει πια!
Παιδες μια ερωτηση.
Κλασικα δε θυμομουν με τι μαιλ ειχα psplus κλπ οποτε εκανα νεο.
Επιπλεον εκανα και συνδρομη κλπ.
Γιατι εκτος απο τα παιχνιδια του μηνα μου δινει και αλλα επιπλεον δωρεαν?
Δλδ μπορω να κατεβασω δωρεαν bloodborne, rachet ps4, Tlou remastered και αλλα.
Ευχαριστω!
Το δοκίμασε τελικά κανείς το PvZ;
Έπαιζα ένα ματσάκι τώρα και γινόντουσαν ένα σωρό κουλά: χαρακτήρες χωμένοι στο έδαφος, αόρατες βολές από αόρατους χαρακτήρες και γενικώς ένα mayhem...
Ελπίζω να μην το γ@μήσανε κι αυτό οι cheaters.
Στο δε event mode δεν βρίσκει καν παίκτες. Από ό,τι καταλαβαίνω δεν έχει καν cross-play και δεν βλέπω το PS+ να βοήθησε ιδιαίτερα το player pool, κρίμα.
ΥΓ: Διαβάζω ότι σταμάτησε και το support με updates, οπότε μάλλον η EA πάει για μια τελευταία αρπαχτή και ό,τι μαζέψουν.
Το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά όταν το έπαιξα πριν καιρό στο ea access. Τώρα λογικά το έχουν παρατήσει όλοι γιαυτό και λογικά συνδέεσαι σε τίποτα server στη νέα Γουινέα
Δεν μου φάνηκε να έχει lag. Servers λογικά EU είναι.
Υπαρχει προσφορα στο store της 12μηνη συνδρομής plus στα 30ε. Ειναι ομως για οποιον δεν ειναι ενεργος συνδρομητής τωρα
Attachment 12811
Καιρό είχε να πέσει τόσο πολύ σε προσφορά... μάλλον πέσανε οι συνδρομητές.
Μόνο για νέους συνδρομητές. Μάλλον θέλουν να αυξήσουν την εγκατεστημένη βάση.
Από τη μία θέλω να βάλω το Plus για να το έχω για τον επόμενο χρόνο, από την άλλη είναι τόσο φόλα αυτός ο μήνας που δεν μου πάει η καρδιά. Ωραίο θα ήταν να επιβεβαίωναν τα παιχνίδια του επόμενου μήνα λίγο νωρίτερα μπας και τραβήξουν κόσμο (αν είναι καλά).
Την τελευταία Τρίτη ή Τετάρτη του μήνα ανακοινώνονται επίσημα τα παιχνίδια;