Με βλέπω Παρασκευή πρωί να πηγαίνει η γυναίκα στην δουλειά η μικρή σχολείο και να παίρνω τον μικρο αγκαλιά και the malls όλα τα μαγαζια στην σειρα,public,plaisio,κωτσοβολο και δίπλα media [emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Με βλέπω Παρασκευή πρωί να πηγαίνει η γυναίκα στην δουλειά η μικρή σχολείο και να παίρνω τον μικρο αγκαλιά και the malls όλα τα μαγαζια στην σειρα,public,plaisio,κωτσοβολο και δίπλα media [emoji14]
Χαχαχαχα!!!! Εκει περπάτημα.
Και εγω μια απο τα ιδια θα τσεκάρω public media που ειναι κοντά στο σπίτι μου και πλαίσιο ισως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενημερωτικά, υπάρχει περίπτωση τα μαγαζιά στα εμπορικά κέντρα να ανοίξουν ακόμα και από τις 8 (πχ στο McArthur Glen) και όχι στις 9 ή στις 10 (όπως στο Mall). Είστε σίγουροι ότι θέλετε να πάτε στο Mall την Παρασκευή για ψώνια; Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γίνεται. :P
Σε εμπορικά με τίποτα. Ούτε McArthur (παρόλο που δέχομαι πιέσεις)
Εγώ εχω σκοπό να πάω public και Media στην Αγία Παρασκευη που ειναι κοντά στο σπίτι μου μπας και βρω Xbox και Tv σε καλή τιμή.
Τα υπόλοιπα παραγγελία απο internet οπως καθε χρόνο τέτοια μερα παραδοσιακά :P
Χρονια τωρα για οσους μενουν επαρχια το internet ειναι μονοδρομος.
Δυστυχως φετος οι προσφορες του amazon.uk ειναι λιγοστες (εως τωρα), συγκριτικα με προηγουμενες χρονιες.
Εχε το νου και για το game.co.uk που και αυτο εχει καλές προσφορές.
Πάντως με το Amazon τα τελευταία χρόνια δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημένος. Καμια σχέση με εποχές PS3 που αγόραζα με το κιλό παιχνίδια απο εκει.
Μαγος εισαι;
Χθες ψωνισα απο το game 4 ps4 & 3 ps3 games.
Να πω και εγω με τη σειρα μου να κοιταξτε το store της ubisoft.
Εχει πολυ καλες τιμες και πολλα προιοντα εχουν εξαντληθει.
Αγοραζοντας πανω απο 30€ νομιζω, εχει δωρεαν μεταφορικα (παραδιδει με DHL).
Τσιμπησα 2 φιγουρες χθες και εχει ακομα αποθεμα σε καποιες συλλεκτικες (AC Syndicate) σε τιμες χωμα.
EDIT
Μιχαλη σβησε το inbox σου, δεν μπορω να σου απαντησω εισαι full.
Παιδιά μου ήρθε ένα mail απο την sony για το Black Friday στο ps store και όταν το ανοιγω έχει counter αντίστροφης μέτρησης η οποία λήγει σημερα μετά τις 12 το βράδυ. Απο Πέμπτη ξεκινάνε?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στις 12:01 σημερα το βραδυ ξεκινανε οι προσφορες b.f στο store. δλδ πεμπτη.
Μια χαρά. Περιμένω μπας και μπει το Battlefield 1. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν και παιχνίδια την Παρασκευή? Δηλαδή αλλα Πέμπτη και άλλα Παρασκευή? Ποιος ξέρει.
απο τα ξημερωματα πεμπτης στις 2.01 (ωρα Ελλαδος) μεχρι την τριτη στις 1.59 λεει η ενημερωση που μου εχουν στειλει.
¶λλη μία πολύ καλή προσφορά, με 20 ευρώ επιπλέον της προσφοράς στα 299 παίρνεις και δεύτερο χειριστήριο
http://www.plaisio.gr/games/playstat...-Dualshock.htm
Τελικά ακόμα δεν ανέβηκαν οι Black Friday προσφορές. Αντε να δούμε.
Μόλις ανέβηκαν
Μου εκατσε κουτί. Το μεσημέρι που θα παω σπίτι τσιμπαω Dark Souls 3 Deluxe Edition και Battlefield 1 Ultimate Edition. Πιστεύω ότι είναι καλές τιμές. Και τα δυο τα περίμενα πώς και πώς.
το media markt ειναι για γελια παντως.οποιος ειδε τις προσφορες του κ καλα b.f καταλαβαινει τι λεω.
Μόνο public αν βάλει καμία καλή, αλλιώς ολη θα δώσουν της προσφορές της καθε εταιρείας η EA και 2K έχουν στάνταρ τιμές.
black friday οχι μαλακιες τωρα!!
Attachment 9511
χαχαχαχαχ! Εντάξει λογικά δεν θα έχει περάσει η έκπτωση ακόμα στο σύστημα. Και χθες πολλές του media δεν περάσανε με τη μία και φάνηκαν μετά απο κανα μισάωρο.
Πάντως θεωρώ αν δούμε κάπου εκπτώσεις μόνο από public που το έχουν οργανώσει καιρό.
Οι υπόλοιποι μου φάνηκε πως το κάνανε τελευταία στιγμή.
Αυτές η τιμές είναι απο εταιρείες το λεω και ποιο πάνω δλδ titanfall 2 39,99 είναι τιμή της ΕΑ σε ολα τα καταστήματα .
Εγώ περιμένω κάτι καλύτερο για να ψωνισω.
Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωση τα public είναι ανοιχτά απο 12 το βράδυ όπως στην Αμερική.
Μου το ειπαν και λέω ψέματα θα είναι.
Γενικώς η συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών έτσι θα κινηθεί, θα είναι ένα 3ήμερο-4ήμερο εκπτώσεων, οι οποίες σε κάποια προϊόντα με μεγάλη κερδοφορία θα είναι και υψηλές για ρόλο κράχτη.
τι να πω ρε παιδια! προσωπικα το θεωρω μεγαλη απατεωνια ολο αυτο που γινεται στην Ελλαδα με το bf. αυτοι που εμειναν ειναι public κ πλαισιο,ευχομαι να δουμε καμια καλη προσφορα σε κανα game κ οχι 60,00 απο 69,90 κ αλλες τετοιες παπαριες που βλεπω. σημερα το βραδυ στις 12 λογικα θα δουμε τι παιζει.
Πολύ σοβαρά τα λένε. Λέτε όντως να έχει καλές προσφορές;; :P
Quote:
Έχετε γενικές συμβουλές ή σχόλια για την Παρασκευή;
Συντονιστείτε στο public.gr και ενημερωθείτε για τα προϊόντα & τις προσφορές.
Διαβάστε τις κριτικές.
Έλατε νωρίς στα κατάστηματα.
Να αναμένετε συνωστισμό και καθυστερήσεις, λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούμε να μην έχετε μαζί σας προσωπικά αντικείμενα που είναι ευάλωτα σε κλοπές. Για παράδειγμα, καλύτερα να μην έχετε μαζί σας τσάντες.
Το λένε γιατί σε περίπτωση που υπάρχουν παράπονα όπως "περίμενα 1 ώρα για ταμείο" και διάφορα άλλα τέτοια, να μπορούν να απαντήσουν "εμείς σας τα λέγαμε" :P
Τι βλέπω για Public: να βάζουν καμιά 50άρα TV JVC ή καμιά 4K (την πιο φθηνή) σε καμιά τιμή 300 ευρώ, όλες τις PS4 C Chassis στα 200, τα Xbox σε τιμή χώμα όπως και τώρα, σε μερικά games να βάζουν έκπτωση της τάξης του 40-50% κλπ.
Για οποιον ενδιαφερεται για xbox one, η προσφορα του πλαισιου για την 1Τ κονσολα με Gears4 στα 189 ευρω απο τα 439 νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα καλη. Και οτι καλυτερο απο Πλαισιο για τη BF γιατι κατα τ'αλλα πολυ λιγα πραγματα απο αυτα που ειδα.
http://www.plaisio.gr/games/xbox-one...-Gold-Card.htm
PS4 500GB C Chassis ¤199, πιο φθηνό και από το PS3 :P