Χρόνια Πολλά και καλά στους εορτάζοντες
Printable View
Χρόνια Πολλά και καλά στους εορτάζοντες
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!
Ότι επιθυμείτε, και πρώτα απ'όλα με υγεία!!
Χρόνια πολλά στους Κωστήδες!!! Ότι καλύτερο εύχομαι για εσάς και τις οικογένειές σας.
Χρόνια Πολλά στους Κωστηδες με υγεία και ευτυχία πάνω από όλα.
Καλησπέρα.
Αναννεώθηκε η πρώτη σελίδα:
Καλεντάρι - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Βίντεο Παρουσίαση Επόμενου Αγώνα.
Το onboard θα ανέβει αύριο.
Στιγμιότυπα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε απ' αυτόν τον αγώνα.!
Edit:
Τελικά υπάρχουν στιγμιότυπα από το Brands Hatch, και είναι ήδη στην πρώτη σελίδα!!
αν και λιγο αργα Χρόνια Πολλά και καλά στους εορτάζοντες
Καλησπέρα.
Ενημερώθηκε το καλεντάρι. 35 οι γύροι αγώνα στο Motegi.
Aν και πολύ καθυστερημένα , ευχαριστω ολους για τις ευχες ! Να ΄σται καλα.
Παμε να δουμε αν θα προλάβουμε να κανουμε κανενα γυρο σημερα!
Καλησπερα.
Ο αυριανος αγωνας θα ξεκινησει 22:30 λογο του παιχνιδιου στο μπασκετ.Σε λογικα πλαισια θα εχει τελειωσει.
Δειτε και το nissan που μπαινει απο φετος στο λεμαν........
http://www.gazzetta.gr/in-motion/art...ei-sto-le-mans
Καλησπέρα.
Προστέθηκε στην πρώτη σελίδα και το onboard του ταχύτερου γύρου αγώνα στο Brands Hatch.
Kαλο αγωνα σημερα σε ολους! Για οποιον δε το εχει προσεξει (κι εγω χθες το διαπιστωσα) ο αγωνας είναι νυχτερινος. Τα λεμε το βραδυ petrolheads...
Καλησπερα! .... Καλό αγώνα !
Συγχαρητηρια στους νικητες. Δυστυχως η νοοτροπια καποιων δεν μου επετρεψε να τρεξω στην motegi...
Οι διοργανωτες μου ζητησαν να μην τρεξω στους υπολοιπους αγωνες μιας και η συνδεση μου ειναι "προβληματικη" και ισως αν ετρεχα να επηρεαζα τα τελικα αποτελεσματα. Εγω αρνηθηκα και ειπα πως αν παλι υπαρξει προβλημα θα αποχωρησω μονος μου...
Προσπαθησα να βρω τι φταιει και πηρα καινουριο router. Σημερα καποιο προβλημα δεν υπηρξε στο δωματιο του Agapoula. Μαλλον ομως αυτο σε καποιους δεν αρεσε. Φροντισαν λοιπον να φτιαξουν νεα αιθουσα λεγοντας πως "καποιοι δεν παιρνουν απο λογια". Οποτε ξαφνικα διαπιστωσα πως δεν ειχα τον toumpan στους φιλους μου και δεν μπορουσα να μπω στην αιθουσα..
Οσο κι αν προσπαθω να μην παρεξηγω καποια ατομα, τοσο μου αποδεικνειουν πως ειναι αδικος κοπος!
Καλη συνεχεια κυριοι.
Καλημερα παιδες!!!
Μπραβο σε ολους για εναν φοβερο αγωνα,Στρατο επικη μαχη η καλυτερη που εχουμε κανει μεταξυ μας γενικοτερα στα πρωταθληματα.
Αδερφε φοβερος τα εδωσες ολα σε ενα κρισιμο σημιο για το ομαδικο μπραβο.
Θελω να πω επισης για καποιους εμπειρους οδηγους οι οποιοι δεν εκαναν καλο πρωταθλημα βαση τα στανταρ τους και τι μπορουν να κανουν οτι στους τελευταιους αγωνες και ειδηκοτερα απο τοτε που εφτιαξαν τα λαστιχα εχουν ανεβασει παρα πολυ την αποδοση τους,επισης οσο αφορα κατι στο οποιο ειχα πειστει και εγω οτι το Ζ καιει παραπανω λαστιχο απο τα αλλα αμαξια ας δουν τα replay του red ο οποιος μας διαψευδει ολους.
Τωρα να πω και καποια πραγματα εξωαγωνιστικα.
Εχουμε καταφερει οι παλιοι στα πρωταθληματα να κανουμε μια παρεα δεμενη που σεβετε ο ενας τον αλλον και εντος και εκτος πιστας,η οποια θα πρεπαι να ειναι θωρακισμενη και να μην αφηνουμε κανεναν να την επηεραζει.
Σε καθε πρωταθλημα που συμμετεχουν νεα παιδια καποιοι απο αυτος εναρμονιζοντε στους κανονισμους και σεβοντε ολο αυτο που γινεται και ετσι η παρεα κερδιζει και μεγαλωνει οπως ειναι ο Γιαννης(tubeg) και ο Κωστας(kostashas) που τους ευχαριστω παρα πολυ που συμμετειχαν.Υπαρχουν ομως και καποιοι που δεν τα καταφερνουν και επηρεαζουν το πρωταθλημα και το καλο κλιμα.Υπαρχουν λυσεις για να το αποφευγουμε αυτο και να ειστε συγουροι οτι δεν θα ξαναγινει η τουλαχιστον θα το μειωσουμε κατα μεγαλο βαθμο.
Οσο αφορα εσενα Σταθη το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις συγνωμη απο τον Χριστο,αυτο που εκανες ειναι μεγα λαθος και τιμωρειτε με αποβολη απο το πρωταθλημα.
Πανο τα εχουμε πει χιλιες φορες.
Στα αγωνιστικα θεματα, νομιζω πως ηταν ο αγωνας που διασκεδασα περισσοτερο από ολους ως τωρα. Παντα κατι ειχα να κυνηγησω ή να προσπαθησω να μη με φτασουν. Δεν ειχα πολλες μαχες , αλλα μη τα θελουμε και όλα δικα μας.
Παλι εφαγα μια ποινη στην αρχη ,χωρις να φταιω , αλλα καλυψα το χαμενο εδαφος και με τα λαθη των μπροστινών βρεθηκα μεχρι και 8ος. Το κακο είναι ότι διελυσα τα ελαστικα μου και με δεδομενο το θεμα μου με την καταναλωση,προσπαθησα να κανω περισσοτερους γυρους με τα δυο πρωτα σετ. Εχασα αρκετο χρονο ετσι και ειχα και μια εξοδο, οποτε παλι καλα τα πηγα.
Στα εξωαγωνιστικα τωρα : Νομιζω πως ηταν λιγο αδικο αυτό που εγινε με τον Πανο χθες. Θα μπορούσαμε να περιμενουμε να μπει στην αιθουσα και μετα να ξεκινήσουμε. Σκεφτείτε να υπηρχε πρόβλημα με τη συνδεση καποιων από εσας. Νομιζω πως θα περιμενατε να μπει.
Επισης, κατά τη γνωμη μου , δεν θα επρεπε να του ζητηθεί να μην τρεξει στους αγωνες.Δε νομιζω πως είναι επιχειρημα το : Μην τρεχεις αφου εσυ δεν κυνηγας τιποτα και επηρρεαζεις τους πρωτους. Μαλλον υπαρχουν και καποια προηγουμενα από αλλα πρωταθλήματα και υπαρχει ηδη ένα αρνητικο κλιμα.
Ειναι ένα ηλεκτρονικο παιχνιδι και πρεπει να συμβιβαστούμε με το ότι εχει προβλήματα και να προσπαθήσουμε να διασκεδασουμε ακομα και με αυτά. Aφου ηταν στην αιθουσα από νωρις ,όπως ειχατε συμφωνησει και ειχε κανει και αλλαγη στο router για να μην εχει θεματα με τη συνδεση, επρεπε να παρει μερος. Ας περιμεναμε να γινει φιλος με τον Νικο και να μπει. Δυο λεπτα υποθεση ηταν. Για μενα είναι πρωτα διασκεδαση και μετα νικη.
Τα υπολοιπα με τον Kokoraki ελπιζω πως ηταν μια κακια στιγμη.
Χαλαρώστε ρε , τωρα που τελειώνουμε!
Άλλος ένας αγώνας για μένα με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά...
Μισός αγώνας φοβερός με μάχες και ένταση, κάποια λίγα αλλά σοβαρά λάθη αυτοσυγκέντρωσης και απειρίας (ή και άλλων λόγων), κι άλλος μισός αγώνας αδιάφορος. Αυτά.
Μπράβο σε όλο το βάθρο, έδωσε μια τρομερή μάχη εκεί μπροστά!!
Ομάδα, όπως καταλαβαίνεις... πέταξε το πουλάκι... :sad6:
Μια τελευταία μάχη θα τη δώσουμε βέβαια :drive: αφού μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί δεν πετάμε λευκή πετσέτα.
Αλλά πρέπει να γίνουν συνταρακτικά πράγματα, που συνήθως δε γίνονται...
Ο τελευταίος αγώνας θα κρίνει το ατομικό καθαρά, καλή επιτυχία και στους δυο σας, Στράτο και Μανώλη.!! :a055:
Νικόλα μπράβο ρε παίχτη, είσαι μάγκας κι όχι μόνο..!!
Λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα, και το κλείσιμο ενός εξαμήνου, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους δώσανε μια σημασία σ' αυτό το πρωτάθλημα, σ' αυτή την προσπάθεια που έγινε.! Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν!! :a020:
Για τα εξω-αγωνιστικά: ουδέν σχόλιον.
Καλησπέρα ...Μπράβο Μανώλη ! άξιος ! μετά από επικές μάχες και εναλλαγές θέσεων .......και έχουμε ένα επισόδιο ακόμα !!! Μπράβο Νίκο Τ. για το βάθρο και στον Νίκο Α. Ομαδάρα μου ....ο οποίος έχει να δώσει παρά πολλά ακόμα ..αλλά για την ώρα απλά δεν του βγαίνει ! ...θα γίνει και αυτό ....θέμα χρόνου είναι ! Μπράβο και σε όλα τα παιδιά γιατί εάν εξαιρέσουμε το χτεσινό ατυχές συμβάν με Στάθη και Χρήστο ...αυτό που μπορεί να διακρίνη κανείς είναι πως όλοι προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο από αγωνιστικής πλευράς και παράλληλα να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ! .....δεν έχω σκοπό να σχολιάσω τα καθαρά εξωαγωνιστικά και ούτε θα το κάνω τώρα αλλά μια επισύμανση για όσους έχουν τέτοια διάθεση θέλω να πω πως καλό θα ήταν να συζητήσουν προφορικά σε δωμάτιο με τους ενδιαφερόμενους πρώτα ....να αποκτήσουν έτσι μια πιο ολοκληρωμένη οικόνα και μετά εάν το θέλουν να τοποθετηθούν ........διαφορετικά κινδυνεύουν να αδικήσουν πρόσωπα και καταστάσεις .............καλοπροαίρετα λέω ότι λέω ! ...και πως ακόμα και έτσι κάθε άποψη είναι σεβαστή !
Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, χωρίς τελειοποιημένο set up αλλά και με σχεδόν πλήρως λάθος κιβώτιο, αφού 6η έβαζα σπάνια..
παρόλα αυτά, θεωρώ ότι τα πήγα αρκετά καλά άσχετα με την θέση που κατέληξα. Αυτό που μου λείπει και θεωρώ ότι δεν
συνείσφερα αρκετά είναι στον team mate σε όλο το πρωτάθλημα. Όσες φορές καταφέραμε να μιλήσουμε και να ασχοληθούμε
λιγάκι παραπάνω, οι επιδόσεις του ήταν άκρως αξιόλογες και θεωρώ ότι του λείπει μία νίκη που την αξίζει μια και παλεύει με θηρία.
Την Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε δύσκολα και ας κρίνονται πολλά στα πρωταθλήματα...
Ομαδάρα, πάμε για ΤΟ τσίμπημα! :boxing:
Καλησπερα.
Ο αγωνας χθες απλα Φανταστικος.Μπραβο Μανωλαρε και Στρατο.Εφτασε η ωρα επιτελους να μας προσφερετε μια φανταστικη μαχη.Εγω προσωπικα εδωσα τα παντα για την κατακτηση του ομαδικου και πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.Ενας αγωνας εμεινε για να συντηρησουμε την διαφορα.
Στα εξωαγωνιστηκα δεν χρειαζετε να πω πολλα,να απολογηθω ουτε και να αναλυσω το πως και το γιατι.Οσοι εχουν συμμετασχει κανονικα απο την αρχη του πρωταθληματος και ειναι μαζι μας ενεργα ξερουν τα παντα.Οσοι παλι οχι.....δυστηχως δεν μπορω να ασχοληθω και με αυτο.Μεγαλα παιδια ειμαστε και κρινομαστε......(Σταθη)
Τα υπολοιπα μετα το τελος του πρωταθληματος μιας και υπαρχει τεραστιο ενδιαφερον ακομα σε ολους τους τομεις.
Απο τα 35 ποστ που εχεις γραψει στο φορουμ Πανο τα 20 τουλαχιστον ειναι για να μας χαιρετας.Πραξε το επιτελους να τελειωνουμε.
Καλη συνεχεια και σε εσενα λοιπον.
uperoxos agonas!! pragmatika mou gemizete tis fleves mou me adrenalini!! bravo manoli opos eipe kai pio palia o nikos A eisai gia seminario!! bravo strato niko kai niko ekana mia xazomara kai sas exasa.. erxete to kentri omos:weights:.bravo kai se ola ta paidia giati pragmatika palevoune kai prospathoune mexri telous!
omada lipon.. exoume kai leme.. 100Euro prostimo gt den mou edines set up 1000E gia ta log out sou.. alla sou xrostao tin filia sou kai tin ektimisi pros emena pou einai anektimiti!!