Καλημερα παιδιά…θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος…αν θα βγει καπου εδώ προσφορά το ps plus…όπως τότε που βγήκε τον μαρτη!Συνηθως ποιες περιόδους δίνουν έκπτωση…αν είναι να περιμένω…
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Καλημερα παιδιά…θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος…αν θα βγει καπου εδώ προσφορά το ps plus…όπως τότε που βγήκε τον μαρτη!Συνηθως ποιες περιόδους δίνουν έκπτωση…αν είναι να περιμένω…
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Δόθηκε τον Ιούνιο (πρώτες δέκα μέρες αν θυμάμαι)με 39£ το ετήσιο νομίζω.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Επόμενο ποτέ περίπου συνηθίζει γνωρίζουμε;
Black Friday.
Το wrc έχει free ps5 upgrade!
Μούφα το και καλά leak, μόνο στο PS5 game πέσανε μέσα που είχε βέβαια ανακοινωθεί από τους ίδιους τους δημιουργούς.
Call of Duty: Black Ops 4 και WWE 2K Battlegrounds τα PS4 games.
https://blog.playstation.com/2021/06...ale-innocence/
https://blog.playstation.com/tachyon...smart&zoom=1.5
Σόρυ αλλά όλο μλκιες βάζουν... Το plague tale ειναι παιχνίδαρα... Αλλά δεν γινεται να βάζουν όλα τα call of duty πραγματικά... Ας δώσουν λεφτά σε κανένα μικρότερο στούντιο να βάλουν κανένα αξιόλογο indie.. Πραγματικά αν δεν το μοιραζομουν θα το έκοβα.. Ελπίζω να αρχίζουν να σκέφτονται τον ανταγωνισμό και το game pass μπας και ιδρώσει το αυτί τους
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το CoD δεν έχει καν Campaign αν θυμάμαι καλά.
Δεν έχω plus αλλά θα βάλω αυτό το μήνα μονο για το Plague Tale.
Τα άλλα trashιες
Mπράβο, τόσο καλό είναι το Plague Tale? Βλέπω και 4Κ 60fps.
Το WWE Battlegrounds το κατέβασα με το Now, όπως το κατέβασα μετά από δυο λεπτά το διέγραψα κιόλας :P
Ενταξει κοντα πεσανε, τι WRC, τι WWE, βρηκαν 1 στα 3 γραμματα :P.
Σοβαρα τωρα, το wrc αξιζει (εχω γραψει στο αναλογο νημα), οποτε οσους ενδιαφερει το sport μην περιμενετε το plus μηπως κ το δωσει, ειναι παιχνιδαρα.
Τωρα που βγαινει κ το 10, στις επομενες εκπτωσεις θα εχει τιμη χωμα οποτε θα ειναι ακομα πιο δελεαστικη η τιμη του.
Επισης οσοι εχουν αμερικανικο plus, να προτιμησουν την αγορα του απο εκει, εγω ειχα αγορασει την dlx γυρω στα 20€, ενω στο Ελληνικο store πωλουνταν στα 34€.
Για τα υπολοιπα το plague ειναι επισης αγορασμενο εδω κ μηνες, τα αλλα δυο δεν υπηρχε περιπτωση να τα αγοραζα ουτε σε sale (ειδικα το cod που δεν εχει campaign).
Δεν βλεπω ομως να μιλα κανεις για το οτι συνεχιζουμε να παιρνουμε ΜΟΝΟ 1 NEO game (καθε μηνα) για το ps5.
Εχουν περασει 7 μηνες απο το λανσαρισμα της νεας γενιας κ τα 2 games ανα γενια που υποσχοταν καποτε η Sony εχουν παει περιπατο.
Εκοψε κ του ps3...γιατι δυσκολευοντουσαν οι καημενοι να βρουνε free games...
Στο τελος-τελος ας εδιναν αλλο ενα φρι ps4 game καθε μηνα, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια, η βιβλιοθηκη του ps4 ειναι πια τεραστια.
Ο ανταγωνισμος εχει game pass, δινει ακομα free games για το 360 κ η sony παιζει το.... μαντολινο της.
Αλλα ειπαμε οταν πας τρενο στις πωλησεις τσιγκουνευεσαι, οταν αγκομαχας να φτασεις τον απο πανω, δινεις κ τα σωβρακα σου...
Για μένα είναι ολίγον κοροϊδία να δίνουν MP games στο PS+ (και δεν το λέω επειδή είμαι αδιάφορος προς το MP gaming, όχι ότι όμως δεν καταλαβαίνω και αυτό το κοινό).
Το λέω από την άποψη ότι δεν έχει νόημα στην εποχή του F2P μοντέλου που έχει σαρώσει την αγορά.
Το αυτό ισχύει και για Game Pass (Outriders κλπ.) φυσικά.
Γενικά όλες αυτές οι συνδρομητικές υπηρεσίες καλό θα ήταν να εστιάζουν σε SP games και τα MP ας τα βγάζουν εξαρχής F2P να μην χρειάζονται καμία συνδρομή και να πιάνουν το μέγιστο player pool από day 1. Έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι = win-win.
Μου έστειλαν στο λογαριασμό Σιγκαπούρης που έχω ότι έχω ένα δώρο Plus δώρο, χωρίς να κάνω κάτι εγώ και χωρίς να ανανεωθεί αυτόματα μετά τον Ιούλιο. "Ωραία" λέω εγώ, μπαίνω να πάρω τα παιχνίδια του Ιουνίου... πουθενά ο δωρεάν μήνας. :P
https://youtu.be/v1PBptSDIh8
Παιδιά το Plague Tales: Innocence είναι διαθέσιμο απο την αναζήτηση. Και να ρωτήσω αυτό τώρα είναι η αναβαθμισμένη έκδοση για ps5? ή ακόμη δεν έχει πάρει upgrade.
Απ' όσο είδα στο PS app, έχει 2 επιλογές ΠΡΙΝ το κατεβάσουμε: 1 για PS4 έκδοση (επί πληρωμή), 1 για PS5 έκδοση (που αυτή βγάζει δωρεάν για τους PS Plus συνδρομητές).
Τι εννοείς "μάλλον είναι PS4", αφού μέσω του PS app το λέει ξεκάθαρα: PS4.
Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω, χαχα: 1 πληρωτέα έκδοση PS4 και 1 δωρεάν PS5 έκδοση για ps plus συνδρομητές.
Η trial έκδοση δεν έχει σχέση με την κουβέντα μας!
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου: κατέβασε το PS app.
Τα plus games του μηνα εχουν ανεβει στο store, προς το παρον τα βρισκετε με αναζητηση.