θα κανω αυτο ετσι για αλλαγη και βλεπουμε..!
Printable View
θα κανω αυτο ετσι για αλλαγη και βλεπουμε..!
Στο λένε στις οδηγίες ότι οι λιθίου δεν έχουν θέμα να κάνουν κανονικό "κύκλο" (από το 0 στο 100%) για να κρατήσουν την αποδοτικότητα τους ΑΛΛΑ λένε ταυτόχρονα ότι καλό είναι να το φορτίζεις τουλάχιστον μια φορά το μήνα από 0-100%.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί νιώθω σαν τον τρελό του χωριού: Γιατί πρέπει σώνει κ καλά να συνοδευσω τους γονείς μου στον γάμο μιας ξαδέρφης την οποία εδώ και 15 χρόνια είναι ζήτημα αν έχω δει πάνω από 2 φορές και μάλλον θα είναι η τελευταία φορά που θα δώ. Μετά χαράς πηγαίνω σε γάμους φίλων η συγγενών που κρατάω καλές επαφές αλλά τα πρέπει της ελληνικής κοινωνίας ποτέ δεν τα κατάλαβα. Ποιος θα μου ξεπληρώσει τις 5 ώρες μαρτυρίου ; :P
πιστολιασέ το και μην πας. πιο βασανιστικα περνανε οι ωρες και απο το θανατο σε κατι τετοια αν δεν εχεις παρεα.
θα πήγαινα άνετα, με δικό μου μεταφορικό μέσο σαφώς ώστε να μπορώ να φύγω όποτε θέλω, για 1 και μόνο λόγο: αν έχει μερικά καλά "κομμάτια" να τσιμπήσω κανένα, ως "δορυφόρο" του βασικού.
Κάτι σαν δωρεάν DLC στο βασικό game.
Simple as that.
EDIT: Ξέχασα να πω ότι αν δεν είχα δικό μου μεταφορικό μέσο, δεν θα πήγαινα ΟΥΤΕ με σφαίρες, ακόμα και αν είχε τις υπερ-γυναίκες. Καθώς, ακόμα και αν τσίμπαγα κάποια τι θα της έλεγα; Δώσε μου τηλ να τα πούμε γιατί πρέπει να φύγω με τους γονείς μου ολόκληρος μαντραχαλέας; Αυτό και αν είναι uber-ρόμπα. Ενώ με ρόδες δικές σου, φεύγετε μαζί.....για να προκύψει και τίποτις είτε στην πορεία, είτε αλλού. :D
Oπως λεει και μια ατακα, ποσα οικογενειακα τραπεζια πρεπει να υπομεινω για να μου γραφουν το σπιτι.
Σορι τορους αλλα ποσο ετων εισαι?? Ανω των 17 ουτε καν να το σκεφτεις ...
E τοτε τι ρωτας αδερφε ! αστο, νεξτ πλζ :D
Παντως ημουν και εγω στην θεση σου μια φορα. Ειχα παει σε ενα γαμο με γονεις, ηταν γεματο γκομενες, καλεσμενους που γουσταραν βιντεο γκειμς και ειχε απιστευτο φαγητο. Μετα ξυπνησα.
Ψαχνω να κλεισω διακοπές για τέλος Ιουνίου με την κοπέλα μου και ένα φιλικό ζευγάρι..
Μετά απο πολύ ψάξιμο καταλήξαμε ανάμεσα σε Κέρκυρα και Παξούς- Αντίπαξους.. Εχει κανείς καμια γνώμη γι'αυτά τα 2 μέρη?
Ενδιαφερόμαστε κυρίως να δούμε ωραίες παραλίες και μέρη, και να έχει μια καλή σχετικά νυχτερινή ζωή..
Φίλε θα σου γράψω αναλυτικά σε λίγες μέρες γιατί είμαι αθήνα για ιατρικό προβληματάκι.
Να'σαι καλά Μιχάλη..
Πάντως απ'ότι ειδα οι Παξοί - Αντιπαξοι ειναι μικρό και γραφικό μέρος και ειναι για 1-2 μερούλες..
Εγώ προτεινα να περάσουμε απο Παργα ενα βράδυ, μετά Κερκυρα και να κάνουμε μια εκδρομούλα Παξούς..
Διαβάζοντας τον ξένο τύπο....
Attachment 4918
Αυτό που όλοι κράζουν την ΕΑ και την καταριούνται αλλά αγοράζουν τα παιχνίδια της ως ασπιρίνες..
^^ Eλα ντε... ή αντιστοιχα της Activision ...
Να γίνει καλά η παπαγαλίνα μου... μακάρι... :(
Η ζωή είναι μικρή....
Σκεφτομαι οτι εχω ερθει στη δουλεια απο τις 05:45 εξαιτιας προβληματος του PC που διαχειριζεται το μαγαζι, τεχνικο βρηκα στις 08:00 και απο εκεινη την ωρα μεχρι τωρα εχουν μπει μεσω team viewer 2 τεχνικοι και το PC τους εχει κανει να σκισουν τα πτυχια, phd, τα ρουχα τους και οτι αλλο μπορω να φανταστω.....
Λυση μεχρι στιγμης δεν φαινεται στον οριζοντα και σχολαω κατα τις 22:00 το βραδυ.
Τη τεχνολογια μου μεσα.... :frusty:
http://www.smarties.gr/imac-macbooks...product_id=451
WTF αμα ειναι να παρω 2-3 να εχω!!