Θα παίξει καθόλου μείωση τιμής για PS Plus?
Παραδοσιακά τέτοια εποχή δε γίνεται?
Printable View
Θα παίξει καθόλου μείωση τιμής για PS Plus?
Παραδοσιακά τέτοια εποχή δε γίνεται?
Thnx Μιχάλη!
Δυστυχώς όπως φαίνεται το Waves Out είναι bonus game μόνο για Ισπανία.
PS Plus Subscribers in Spain Get a Bonus Game Next Month
Τρόμαξα νόμισα ήταν το stranded deep ..
Για κάποιο λόγο νομίζω θα ασχοληθώ με το παραπάνω αν έχει εύκολα μενού κτλ .
πανω που έλεγα να το αγόραζα .
το έχει παίξει κανείς ;
To Wreckfest ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα (για ps5).
Για οσους αναρωτιουνται τα 2 free για το ps4 οχι ακομη.
Γιατι δεν το βρισκω το wreckfest? Ειναι μονο για Ps5? Ακομα και με search μου το δειχνει με τιμη.
Υπέρτατη φόλα το Stranded Deep.
Σε PS5 κιόλας ε;
Με το που ανοίγει η οθόνη σοκ απευθείας : απαίσια γραφικά, απαισιότατα θα έλεγα με τεχνοτροπία PS2 σε HD. Κάκιστο frame rate, μιλάμε με το ζόρι να φτάνει σταθερό 25άρι (δεν κάνω πλάκα) και παράλληλα κάποια spikes στα 30 και σπασμωδικά drops στα 22-23. Επαναλαμβάνω: σε PS5.
Νταξ, δεν άντεξα ΟΥΤΕ 2 λεπτά και.......delete.
Ρε ‘σύ όντως .. οκ δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν περίμενα με τίποτα αυτό το χαλί .
Ελεγα θα έχει ωραίο gameplay κτλ ..
Οντως delete ...
Καλα που δεν έκανα την βλακεία να το αγοράσω .
Είχα βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο και αυτό με τα μεγάλα τα φορτηγά που προσπαθείς να μεταφέρεις διαφορά μέσα από κακοτράχαλο οδόστρωμα η χιόνια γενικά κακουχίες ...snow runner νομίζω το λένε ..( ΕΕ ναι δεν ξέρω τι έχω πάθει τελευταία )
Οντως, σαν να παίζεις σε PS2 είναι, είπα να τα παραβλέψω όλα αυτά, λέω τουλάχιστον ν' απολαύσω το παιχνίδι,
ωραία σαν ιδέα να εξερευνήσεις τα νησάκια, φτιάχνω μαχαίρι, φωτιά, ψήνω καβούρια, πίνω καρύδες, σκηνή να κοιμηθώ και να σώσω την πρόοδο,
όταν τελειώσαν όλα γιατί είναι μικρό το νησάκι ξεκινάω να πάω σε παραδιπλανό, βλέπω ένα μεγάλο, πάω εκεί, έχει και την μαμά γουρούνα με τα γουρουνάκια λέω θα φάμε καλά εδώ
αλλά η παπαριά είναι ότι χτυπάει συνέχεια το ρολόι, μια θέλεις υγρά, μια η καρδιά είναι χαμηλά κλπ κλπ
όλη αυτή η επιβίωση να φας και να πιεις χαλάει το παιχνίδι και την εξερεύνηση,
ήθελα να πάω και σε άλλα νησιά να δω τι μπορώ να βρω γιατί φαίνεται από το crafting ότι το παιχνίδι έχει τεράστιες δυνατότητες, μέχρι και ελικόπτερο φτιάχνεις!
αλλά πέθανα την τρίτη μέρα από καρδιά, του έδωσα άλλη μια ευκαιρία αλλά χάλασε το μαχαίρι μέχρι να ξαναφτιάξω άλλο πάλι πέθανα από καρδιά,
εννοείται DELETE, άσε μας ρε φίλε να παίξουμε και να εξερευνήσουμε το παιχνίδι, έλεος όλη την ώρα με το φαγητό, το νερό και τα εργαλεία που χαλάνε αμέσως.
Rumour: PS Plus June 2021 Line-Up Leaked Ahead of Time
Operation: Tango (PS5)
Star Wars: Squadrons (PS4)
Virtua Fighter V: Ultimate Showdown (PS4)
Πάλι παιχνιδάρα θα βάλουν στο PS5;
https://youtu.be/ChN6AjsLORY
Ανακοινώθηκε για το PS4 άρα λογικά ισχύει η φήμη
Παιδιά δεν ξέρω αν κάνω καλά που το βάζω εδώ αλλά όποιος μπορεί ας εξηγήσει λιγάκι πως ακριβώς παίρνουμε αυτά που θα δωθούν στο days of play.
https://www.destructoid.com/stories/...1-628927.phtml
Η Ελλάδα δεν είναι μέσα ούτως ή άλλως...
https://blog.playstation.com/2021/05/11/get-ready-for-playstations-celebration-of-the-community-with-days-of-play-2021/
The event is open to PlayStation 4 and PlayStation 5 users in the following locations: Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil,
Canada, Chile, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Ireland,
Japan, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia,
Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, UK, and the United States.
Λογικά δουλεύει γι' αυτούς που έχουν αμερικάνικο ή αγγλικό account.
Δεν ειναι για Ελλαδα.
Attachment 12770
Δουλευει αλλα με πλαγια οδο, οποιος εχει acc σε ενα απο τα προαναφερθεντα store για να κανει sign up στην σελιδα τους απο h/y,
πρεπει να μπει με vpn κ να επιλεξει την εκαστοτε χωρα, διαφορετικα η Sony θα σας πεταει συνεχεια στο Ελληνικο store.