Άνετα αν είναι να συνέλθω από το χάλι και από το μπαλκόνι πηδάω.
Βάζω δάχτυλο ακόμα και την ώρα που κάνω και βλέπω ότι δεν βγάζω τίποτα οπότε πάντα κάτι βγάζω στο τέλος......ωραία συζήτηση πιάσαμε.
Printable View
Πόσο μου σπάνε τα νεύρα στο πλαίσιο τον τελευταίο καιρό που μου σκάνε στη μούρη το Galaxy S5!!
Να τους λες αλλαξα πριν ένα μήνα κινητο
-Ποιο πήρατε;;
-iPhone 5s
-Εχετε δοκιμάσει android;;
-Ναι και δεν με βόλεψε
-Ποιο είχατε;;
-Ενα galaxy
-Δείτε όμως το S5, μπορεί να αλλάξετε γνώμη..
Ελεος.....:a122:
1. Για τα αμαξια τεραστια ξενερα, περυσι τετοια εποχη μου πηρανε το Yaris...
2. Για ποτο συμφωνω 1000% με νερο και σιγουρα με φαγητο πριν , κατα προτιμηση αμυλα πολλα δηλαδη ή πιτσες, ή σουβλακια φουλ και εννοειται με πατατα.
Πως και δεν πρότειναν smartphone από την turbo-x με dual OS? :P
Πέρα από την πλάκα δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά...... είναι πολιτική του καταστήματος να σκοτίζουν balls και αν δεν πετύχουν κάποιους στόχους, (δλδ να σπρώχνουν συγκεκριμένα προϊόντα και πακέτα κινητής) τέλος μήνα παίρνουν πόδι. Αυτές οι αλυσίδες κατάντησαν το χόμπι μας fast food.
Πως νομιζετε οτι εφτασε η Samsung νουμερα 1 στο Android; Οπου πας σου τα πρηζουν να παρεις Samsung.
Οσο για τα παληκαρια, δεν φταινε ακολουθουν τις προσταγες της εταιριας που τα τσεπωνει απο την Samsung αλλα ειναι ολιγον τι ανιδεοι (οι περισσοτεροι) με το αντικειμενο. Εγω και εσεις ξερουμε πολλα περισσοτερα απο αυτους που δουλευουν στα καταστηματα.
Asus Memo Pad HD 7
Μια ερωτηση για usb 3.
Επειδη θελω να παρω ενα στικακι,16αρι μαλον,αλλα διαβασα αρκετα review(καταναλωτων) σε διαφορα μοντελα,βλεπω οτι ναι μεν ειναι usb 3,αλλα σε ταχυτητες ψιλοσερνονται.
Καμια γνωμη?
^^Να τσεκαρεις την ταχυτητα read/write πριν το παρεις, διαφερουν απο στικακι σε στικακι, παρολο που μπορει να ειναι ολα USB 3.0. Π.χ. καποια εχουν ταχυτητα 40 Mb/s και καποια αλλα πανω απο 200 Mb/s. Δες εδω μερικα. Εγω πηρα ενα Adata 32Gb, και μια χαρα γρηγορο ειναι σε θυρα usb 3.0
Να φτιαχναν μαζι ενα παιχνιδι ο nolan με τον cage!!
Ποσο φοβερο παιζει να ηταν!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι άνοιξα τηλεόραση να χαζέψω πριν κοιμηθώ, κάνοντας ζάπινγκ βλέπω Eurovision και μάλλον θα το πάρει η Θέκλα Το κορίτσι με τα γένια του Αρκά και περιμένω να σκάσουν μύτη και οι υπόλοιποι χαρακτήρες ( Γαβριλης, Κυριάκος ο γητευτης των φιδιών μαζί με το φίδι, ο ασωματος, ο Χλεμπουρας με την αρκούδα) για να συμπληρωθεί το καστ του "Show business".
Edit: Διόρθωσα το "Πάμε πρόβα" αφού αποτελεί τεύχος και όχι τη σειρά... Της νύχτας τα καμώματα.
Εγω ειδα μια εμφάνιση απο Eurovision και τη στηριζω με χέρια και πόδια σηκωμένα!!
Poland ftw!!! :P
Lol και ελεγα τι μου θυμιζει...
Attachment 4830
Γινεται χαμος στο twitter, πολυ γελιο:a050:
Μερικα καλα
"Αμεσως προσφορα η BIC. Δινει 5 εκατομμυρια για να ξυρισει η Αυστριακη το μουσι."
"Χαρηκα που κερδισε η Κονσιτα επειδη δικαιωνονται οι γιαγιαδες στα νησια της αγονης γραμμης με τα μουστακια και τα μουσια."
"Κολαση στα εκτυπωτηρια ολοι οι υποψηφιοι και οι υποψηφιες παραγγελνουν αφισες με μουσι"
"Η Ευρωπη θελει τη γυναικα με ανταρτικο μουσι ετοιμη να αγωνιστει στο οδοφραγμα. Ερχεται η ανατροπη καπιταλοσκυλα, οι λαοι μιλησαν"
Και ενα για μας
"Κουφαλες Ευρωπαιοι 20οι στη γιουροβιζιον αλλα σταθερα πρωτοι στην ανεργια"
Αν ψηφίσατε Αυστρία με 1,18¤ και της δώσαμε 12άρι, τρέμω στην ιδέα του τι θα ψηφίσετε στις εκλογές την επόμενη εβδομάδα που είναι και δωρεάν!!
^ Εύκολο, θα ψηφίσουμε τους μουσατους! Και τις μουσατες γιατί από χθες άλλαξαν τα πραγματα:silly:
οταν ενα κινητο τηλεφωνο ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας εχει ελληνικο μενου?
Νομίζω, Αριστο, πως εχει. Αλλα και ετσι να μην ειναι, μπορείς να εγκαταστήσεις τη γλώσσα. Το ειχε κανει κάποιος γνωστός μου, αλλα δε ξερω λεπτομέρειες.