Έλεος...
Printable View
Γιατί παίρνουν τα τιμόνια;; :confuzed:
το συγκεκριμένο το f1 απο τα καινουρια σμαρτ πάρα πολύ. δυστυχώς. μπες car.gr να δεις πόσα πολλά πουλάνε.
Δεν είμαστε καλα....
Εμάς έχουν πάρει και τα 4 ζαντολάστιχα από το Punto (δεκαετίας τότε, εργοστασιακές ζάντες, σιγά τα ωά δηλαδή), κατεβαίνεις να πας δουλειά και βλέπεις στην πυλωτή και τις 4 ρόδες από το αυτοκίνητο, να λείπουν! Για ανταλλακτικά όλα.. δυστυχώς. Καλύπτεσαι τουλάχιστον από την ασφάλειά σου; Αν έχεις μερική κλοπή, δες το, τουλάχιστον να γλυτώσεις τα λεφτά.
Και ομως καινουριο αν θυμαμαι εχει πανω απο 1000 ευρω. Μεταχειρισμενο με τον αεροσακο σε καλη κατασταση απο 400 και πανω. Το αστειο ειναι οτι βγαινει πανευκολα ξεβιδωνοντας μια βιδα αλεν απο κατω αν βεβαια θυμαμαι καλα.
Φιλε dlevel λυπαμαι πολυ μακαρι να ξεμπερδεψεις φτηνα και γρηγορα. Δε λες παλι καλα που δε στο πηραν ολοκληρο??
Εμενα μου ειχαν παρει τους καθρεφτες απο polo gti τελευταιο μοντελο!! Ενα μηνα το ειχα και ξυπναω το πρωι και λειπαν οι καθεφτες!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κριμα ρε φίλε...Οντως πλέον αυτό που παίρνουν από τα smart είναι τιμόνι..
Ελπίζω να έχει καλύψη μερικής κλοπής ώστε να μην σου στοιχίσει ακριβά..
ναι γι αυτο και τα σκάω στην ασφάλεια καλά, έχω μερική κλοπή ευτηχώς
Το child of light είναι το πρώτο καινούργιο παιχνίδι που αγοράζω day-1.
Τα αλλά δυο day-1 ήταν το MGS collection + KH 1.5 HD Remix αλλά αυτά ήταν remasters.
Full price δεν έχω πάρει ακόμα.
τι να πιω για να συνελθω απ το χθεσινο ξενυχτι (απο τις 5 το απογευμα) συνοδευόμενο απο αφθονια τσιπουρου?απορω πως ηρθα δουλεια...
Τον Μαραθώνα αν μπορείς, όσο πιο πολύ νερό μπορείς για να σε αναγκάζει να πηγαίνεις τουαλέτα, θα σου έλεγα και σάουνα ή χαμάμ αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνεις πιπι, δεν ξέρω αν έκανες αλλά θα βοηθούσε και ένα κρύο ντουζ μόλις σηκώθηκες.
Μετα απο τρελο πιοτο το καλυτερο φαρμακο ειναι το νερο.... αλλα νερο ΠΡΙΝ πεσεις για υπνο. Το hangover ειναι αποτελεσμα αφυδατωσης του εγκεφαλου.
Αλλα θελει νερο οχι μαλακιες. Εγω αν εχω πιει πολυ, πριν πεσω για υπνο πινω 1 μεγαλο μπουκαλι νερο. Με το ζορι. Το πρωι ξυπναω και ειμαι κομπλε αν εξαιρεσεις οτι εχω λιγα δευτερολεπτα απο την στιγμη που σηκωθω να παω να κατουρησω μην τα κανω απανω μου.
Μετα ομως ειμαι κομπλε :)
βασικά, ως μεγάλος λιωματέας προσωπικά :D, το τρυκ είναι να πίνεις ΠΟΛΥ νερό καθόλη την διάρκεια της αλκοολοποσίας με συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα.
Έτσι δεν "στομώνει" το συκώτι (άπαξ και συμβεί αυτό, τότε είναι που αρχίζει και επηρεάζει το αλκοολ, γιατί περνά στο αίμα αφιλτράριστο, πάει στον εγκέφαλο και αρχίζει το "άκουσμα"), λειτουργούν παράλληλα και τα νεφρά, παίζεις και με το φερμουάρ/κουμπιά (όσο την "ακούς" περισσότερο, τόσο πιο πολύ mini-game γίνεται) :P
Βέβαια, η καλύτερη λύση για το αλκοολ είναι να βρεθείς με παρέα......αντίθετης φύσεως και να ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ κανονικά: 6 άτομα = 4 κοκα κόλες και μόνο 2 μπύρες αρχική παραγγελία (και αυτές οι 2 με το πολύ ζόρι). Ε, δεν ξενερώνεις (όσο δεν πάει) ; Να πίνεις μόνος σου δεν λέει, εκτός και αν μόλις βγήκες από την φυλακή. :D
χαχαχα guys..Εχω πιει ολο το βοσπορο(σε νερο)...πριν κοιμηθω δεν ηπια γιατι σωριαστηκα στο κρεββατι..θα γυρισω να κανω ενα κρυο ντους οντως...
νερο δεν πινω μονο οταν μουρχεται αναγουλα απο το πιωμα...γιατι μετα θελω παλι να τα βγαλω!
Σε μένα πάντως αποτέλεσμα έχει και το δάχτυλο (στο στόμα ρε) αν δω τα σκούρα και μάλιστα με πιο άμεσο αποτέλεσμα, μετά λίγο φιδέ με πολύ λεμόνι και ξεκινάω πάλι να πίνω.:P
Y.Γ.: Μήπως το ps4forums.gr να το κάνουμε orestismakrisforum.gr;;;
^^ Αυτην την αηδια ρε συ εγω δεν μπορω να την κανω... πως μπορειτε ειλικρινα.
xaxaxaxa και γω στα πολυ σκουρα το εχω κανει...το κορυφαιο ειναι να μην εχεις να βγαλεις τπτ και να τρεχει το δακρυ!χαχαχα---γιατι και οι αντρες κλαινε ρε!
πάντα αγκαλιά με τη λεκάνη, και με έξτρα μπόνους βοήθημα: το χέρι στο μέτωπο να κρατά το κεφάλι.
απαραίτητες κουβέντες ψευτο-αυτο-γνωσίας: όχι ρε πούστη μου, αυτή τη φορά γαμήθηκα. Τελευταία φορά το περνάω αυτό - τέλος, δεν την ξαναπαθαίνω.
και πάμε πάλι loop.