Thanks Νικολα! Αλλα ρε Bethesda αυτοι που απειχαν απο τα media(γιατι τοσα που εδειξαν, θα το εβαλαν κι αυτο), που να το καταλαβουν;; Να μυρισουν τα νυχια τους;;
^Φιλε hidd3n , ναι εχει βγει κι αν δεν κανω λαθος ειναι 50MB...
Printable View
Thanks Νικολα! Αλλα ρε Bethesda αυτοι που απειχαν απο τα media(γιατι τοσα που εδειξαν, θα το εβαλαν κι αυτο), που να το καταλαβουν;; Να μυρισουν τα νυχια τους;;
^Φιλε hidd3n , ναι εχει βγει κι αν δεν κανω λαθος ειναι 50MB...
Ειμαι πλεον σιγουρος οτι πρεπει να παρω το skyrim...ολες οι αμφιβολιες που ειχα εξαφανιστηκαν! Το μονο που με χαλαει ειναι οτι πρεπει να τελειωσουν πρωτα οι πανελλαδικες γιατι αν το παρω τωρα...ουτε ιχθυοκαλλιεργειες δε θα περασω...
Λεω να το παρω κατα τον Δεκεμβριο αλλα απο περιεργεια θελω να ρωτησω κατι.
Για να ανεβεις επιπεδο πρεπει να ανεβασεις τις βασικες σου ικανοτητες οπως στο Oblivion η κανεις level up απλα σκοτωνοντας εχθρους οπως στο fallout ?
Οπως το oblivion.Κανεις use τα skills σου και ανεβαινουν με την παροδο του χρονου.Η διαφορα ειναι πως δεν εχεις πλεον major και minor skills με διαφορα στο πως ανεβαινουν,και ουτε καθοριζουν πλεον τα level σου αυτα (καθε skill ανεβασμα σημαινει 1/10 ποντοι για level up οπως γινοταν και παλια,αλλα μονο στα major τοτε ενω τωρα σε ολα). και ξεκινας ολα απο το 15 νομιζω(με εξαιρεση καποια που τα εχεις πιο πανω σαν bonus απο το race σου) και ουτε διαλεγεις skills.Τελος δεν ανεβαζεις πλεον stats οπως STR,DEX γιατι απλα δεν υπαρχουν(το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε απο το νεο συστημα) παρα μονο διαλεγεις αμα θες να ανεβασεις health,magicka ή stamina.Ουσιαστικα η ενδυναμωση σου γινεται απο S.points που αποκτας σε καθε lvl up και χρησιμοποιεις για να αγοραζεις perks για το καθε skill.
αν καταλαβα καλα καθε φορα που θα ανεβαζω επιπεδο σε 10 ικανοτητες , ασχετα με το αν ανηκουν η οχι στο class που εχω διαλεξει , θα κανω level up.
Μαλιστα ... thx Νικολα:heyyy:
Σχετικά με το οτι ξεκιναει χλιαρα κλπ , οσοι τα εχουν το παιχνιδι ας ανοιξουν το σποιλερ
Spoiler!
ρε γαμωτο επαιξα πριν καιρο το oblivion και δεν μου αρεσε τοσο πολυ ενω ειμαι τεραστιος φαν αυτων των παιχνιδιων δλδ dark/demons souls και γενικα στο pc και λετε ολοι εδω τοοοσο καλα λογια και δν ξερω τι να κανω :S
Μην το παρεις φιλε Αποστόλη.Εχει τοσα παιχνιδακια rpg.Αστο αφου δεν σου αρεσε το Oblivion. Νοικιασε το σε καποια φαση να το δεις και μην σκας με αυτα που γραφουμε.Ειναι καθαρα υποκειμενικα ολα φιλος.
Οποιοι εχουν κανει το quest ''Bleak falls barrow'', ανοιγουν...
Spoiler!
Γιατι, δεν ξεχωριζει το παιχνιδι τα main από τα side quests?
Τα 'χω μπερδεψει. Εμενα μου φαινεται main quest, αλλα ο φιλος Majere το εκανε με εντελως αλλο τροπο(αλλος του εδωσε την αποστολη, καμια σχεση με τον μαγο τον δικο μ), και μ ειπε πως ηταν side-quest.
Κανεις;;
^ Mα δεν το σκοτωσα...μου ξεφυγε...
lew mhpws ekei p etrexe na fugei,epese sthn pagida...
Ναι βασικα τα εμπλεξα.Απλα εγω το πηρα το golden claw αλλα δεν πηγα ποτε να το δωσω εκει π επρεπε.Και Πηγα στο Winterhold και εκανα αλλες αποστολες.Και ουτε που θυμομουν οτι το ειχα.Οποτε σε καποια φση προχτες που κοιταζα τα active quests λεω δεν παω να το δωσω να ξεμπερδευω?!Σορρυ για το μπερδεμα.Εχω παιξει και πολλες ωρες κανα 30+ οποτε λιγο δυσκολο να θυμαμαι τις πρωτες πρωτες.Το τροπαιακι το ειχα κανονικα απλα δεν θυμαμαι λογω ηλικιας :D
Βεβαια ρε συ, ισως να το θεωρησα αυτονοητο και το ξεχασα. Απο αυτο το μικρο δειγμα που εχω μπορω νομιζω να πω οτι προκειται για ισαξια αν οχι καλυτερη δουλεια απο το oblivion. Δεν υπαρχει ο τυπος. Πολλες ταινιες θα ζηλευαν τετοιο soundtrack. Mαζι με τον Yamaoka για μενα οτι καλυτερο εχω ακουσει στα χρονια που ασχολουμαι (και ειναι παρα πολλα).
Thanks για την ιδεα, θα ανεβασω την ενταση απο τα settings!
@Μajere
Φιλε οχι δεν το ειχα δει απο καπου το ξεκινημα.
Απλα
Spoiler!
Καθομαι να δουλεψω λιγακι και ακολουθει session :banana:
Spoiler!
@ Hakoo ναι ρε συ πλακα εκανα!Οι "πιστοι" αποκλειεται να ειχαν δει το opening κλπ.
ΑπλωςSpoiler!
Εχει εντωμεταξυ τρελο γελιο σε καποιες φασεις το παιχνιδι.Arch-mage με καταμαυρα, τη μασκα του "ταδε που δεν φαινεται το προσωπο σου τη μερα, συν τοις αλλοις"και στα χερια ετοιμο το fireball, ψανω ενα βαρελι , παιρνω πατατες και λαχανο χαχαχα παω σενα τυπο λιγο παραπερα που εκοβε κουτσουρα και του μιλαω και μου βγαζει επιλογη να του πω: πουλαω κατι λαχανα και κατι πατατες χαχαχα ελιωσα . Ο Kabamaru οταν ασχοληθει με το thread ή με το παιχνιδι σιγουρα καποια μνημη θα του ξυπνησει!:pound:
^^ Kαλα ναι εχει κατι σκηνικα στο παιχνιδι που απλα πεφτεις κατω απο τα γελια! χαχαχα!
Εγω ημουν ακριβως εξω απο τις πυλες του Riverwood και δοκιμαζα κατι Dragon Shouts καινουργια να δω τι παιζει... επιτηδες ειχα βγει εξω απο την πολη για να μην αναστατωθουν οι κατοικοι.
Αρχιζω λοιπον τα Dragon Shouts... ριχνω ενα, ριχνω δευτερο, τριτο τεταρτο... σε καποια φαση και ενω ακομα περιμενω να γινει recharge για το επομενο shout ερχεται ενας φρουρος και μου λεει:
"I need you to stop doing that! You are scaring the townspeople!"
χαχαχα επεσα απο τα γελια, γιατι το κορυφαιο ηταν οτι με αφησαν να κανω 3-4 μεχρι να μου κανει την παρατηρηση! χαχαχ
Παντως θα το ματαξαναπω γιατι δεν γινεται να μην το λεω πλεον σε καθε ποστ που κανω για το παιχνιδι...
Η μουσικη δεν παιζεται ρε παιδια... μιλαμε για απιστευτη πορωση, απιστευτη γαληνη, απιστευτη ενταση. Ολα αυτα τα συναισθηματα στα προσφερει τελεια. Δεν σας κανω πλακα πολλες φορες παραταω το χειρηστηριο και δεν αλλαζω περιοχη μονο για να ακουσω την μουσικη! Τι πραγμα ειναι αυτο, αφου και τωρα θα βαλω ακουστικα και θα βαλω αυτα τα ηρεμα κομματια που παιζουν στο παιχνιδι ενω φοραω ακουστικα στην δουλεια...και δεν ειναι μονο η μουσικη, ειναι ολη η δουλεια στον ηχητικο τομεα...το θροισμα των φυλλων, ο αερας, η θυελλα, τα ζωα και τα τερατα (δειτε παρακατω για περισσοτερα) ειναι ολα εξαιρετικα!
Κατι αλλο, απο κινηματογραφικοτητα (τουλαχιστον προς το παρον) χωλαινει οπως παντα η bethesda αλλα αν κατι εκαναν αψογα και ΤΕΛΕΙΑ, ειναι οι μαχες με τους δρακους.... φοβερα κινηματογραφικες σαν σκηνικο παιδες, πραγματικα νομιζεις οτι παιζεις ενα διαφορετικο Skyrim...και ο ηχος που βγαζουν οι δρακοι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Σκηνικο δικο μου:
Ειμαι στο δασος και κοβω βολτες για να παω σε καποιο quest... ολα ηρεμα και ωραια και παιζει αυτη η μαγευτικη μουσικη...ξαφνικα ακουω αμυδρα, πολυ αμυδρα ομως, εναν ηχο "περιεργο"... στην αρχη τον αγνοησα λεω "κανα sound effect θροισμα φυλλων θα ειναι" συνεχιζω λοιπον και ξανακουω τον ηχο αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι. Ειμαι βεβαιος ομως οτι πλεον δεν ειναι θροισμα των φυλλων απο τα δεντρα!
ξεθικαρω το σπαθι μου ετοιμαζω το spell στο αριστερο χερι και εχω ετοιμο το shout... αρχιζω και κοιταω γυρω μου για αρκουδες, τιγρεις κλπ...
τιποτα....
περιμενω περιμενω... τιποτα...
"ε οτι και να ηταν εφυγε" λεω...ξαναβαζω το σπαθι μου στην θηκη και συνεχιζω...
-εδω κανω σημειωση οτι το παιχνιδι λογω του ηχου και της μουσικης που σας ειπα το παιζω με φουλ ηχοσυστημα στην διαπασων...-
Εκει λοιπον που περπαταω ακουω (με ενα τελειο εφφε ηχου που ξεκιναει απο χαμηλη ενταση οσο ειναι σε αποσταση και γινεται εκκωφαντικο οταν περναει απο κοντα σου) εναν δρακο να περναει απο πανω μου και να αρχιζει να ξερναει φωτιες παντου γυρω μου!! Η μουσικη αλλαζει σε επικηλα φαση και παιζει το main theme (ξερετε αυτο το πορωτικο "dovakhin Dovakhin") και ενταξει τα εχω δει ολα ομως! Ο δρακος με εχει για πλακα εννοειται κι εγω τρεχω για την ζωη μου...ψαχνω σπηλιες, ποταμια σπιτια, καπου να παω να ξεφυγω....και ξαφνικα προσγειωνεται μπροστα μου μου σκαει φλογιδια στην μαπα και για το τελειωμα μου κανει και critical τρωγοντας με...
Απλα εμεινα κοκκαλο... τετοια σκηνικα γμνε στα παιχνιδια αυτα...απλα...
diavazo sto episimo forum tu pexnidiu oti iparxi entono frame drop sto pexnidi. idika stis polis parusiazonte ke elafra pagomata poli entona. pite esis ti exete di...