Όταν λες χάνεται η επικοινωνία? Δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν?
Printable View
Έγινε το update στους servers του battlefield (θυμίζω πως ήταν side δηλαδή δεν απαιτεί απο τον χρειστη να κάνει update)
Δυο παιχνίδια που έπαιξα τώρα δεν συναντισα ίχνος απο lag
Δεν δοκίμασα και τις επικοινωνίες να δω αν έφτιαξαν.....
to provlima me ta squads lithike? se platoons pos mporoume na mpume sto battlelog? (grapste ke se pio platoon iste gia)
Ναι αν είναι κανείς σε κανένα Ελληνικo platoon ας πει..
platoon με αρκετους ελληνες ειναι αυτο που εχω εγω..καντε αναζητηση για greeks και θα το βρειτε..
οντως σημερα εχει βελτιωθει το lag.δεν συναντησα καθολου αλλα επαιζα σε hardcore servers...η επικοινωνια ακομα χαλια...
μολις το πηρα για ps3!!! οποιος θελει ας με κανει add να λιωσουμε στο multi!!!!!!!!
Πολλοι απο εσας θα εχουν αναρωτηθει και θα εχουν δοκιμασει τον βαθμο δυσκολιας hardcore στο Battlefield 3(αλλα και στο Bad Company 2).
Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε αποκλεισει το ενδεχομενο να μπειτε στην διαδικασια να παιζετε αποκλειστικα αυτης της δυσκολιας multiplayer mode..
Το hardcore καθε αλλο παρα παρεξηγημενο ειναι απο την πλειωψηφια των χρηστων για τους παρακατω λογους:
1.Δεν υπαρχει σκοπευτρο.Nαι στο hardcore δεν υπαρχει το γνωστο σταυρουδακι που ειναι ο στοχος και δεν υπαρχει τιποτα.Στα αρματα-ελικοπτερα-αεροπλανα υπαρχει κανονικα.
2.Δεν υπαρχει *kill cam πραγμα που το κανει ακομα πιο hardcore γιατι αλλο να σε σκοτωνουν και να καρφωνει που ειναι ο αντιπαλος και αλλο να την τρως και να μην ξερεις απο που σου ηρθε.
3.Δεν υπαρχει *χαρτης.Ναι στο hardcore δεν υπαρχει χαρτης,κοινως θα πρεπει να εχετε μαθει τις πιστες απεξω ε τουλαχιστον που ειναι τα ορια της για να μην βγειτε εξω απο τον χαρτη..
4.Κανεις πιο ευκολα damage τον αντιπαλο.Στο hardcore κανεις πιο ευκολα damage στον αντιπαλο αποτι γινεται στο normal πραγμα που σε κανει να προσεχεις περισσοτερο πως βγαινεις στα ξεφωτα,αλανες και γενικα ακαλυπτα μερη.
5.Υπαρχει teamkill
6.Δεν υπαρχει το *spawn σε ολη την squad παρα μονο στον squad leader που για να ειναι σωστος leader και να παιρνει τους followe order points θα πρεπει να κανει και αυτος κατι..Oχι να ειναι η γλαστρα του squad και απλα πατωντας το select σε βομβα που ειναι μακρια να λεει "attack this objection" και οι ποντοι απο το follow order να πεφτουν βροχη.Η εισαι leader η οχι.
7 λογοι για να προτιμησω το hardcore.
1.Απουσια στοχου.οσο και να νομιζετε οτι ειναι δυσκλο να παιξεις χωρις στοχο ειναι το πιο ευκολο απο το hardcore.Ειναι θεμα συνηθειας.
2.Απουσια *χαρτη.Η απουσια χαρτη δυσκολευει αρκετα τα πραγματα γιατι πλεον δεν υπαρχει το spotting αλλα μονο η δυνατοτητα να πεις την ομαδα σου που ειδες τον αντιπαλο και να παει να τον φαει μην κανει καμια κουτσουκελα
3.Απουσια πινακα με αποθεμα πυρομαχικων.Ναι στο hardcore να ξεχασεις να βλεπεις ποσο αποθεμα εχεις και ποσο σου απομενει για να κανεις reload.Κατεμε δεν δυσκολευει αρκετα αλλα κατι ειναι και αυτο.
4.Γρηγοροτερο kill.Αυτο ισως να πορωνει αρκετους και να ξενερωνεις καποιους αλλους..Στο hardcore οπως ειπαμε ο αντιπαλος πεθαινει ευκολα.3-4 σφαιρες απο την μεση και πανω ο αντιπαλος βλεπει τα ραδικια αναποδα.Σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις πιο stealth και οχι run n gun με τα οπλα του support με τις 1.000.000 σφαιρες με μια γεμιστηρα..
5.Και οι αντιπαλοι σου(συνηθως) ειναι υψηλα level..Θα συναντησεις απο 1level εως 50..Παιζοντας με πιο εμπειρους παιχτες μαθαινεις και εσυ μαζι με αυτους πως να τοποθετησε στον χαρτη που να κρυβεσε,πως πρεπει να ριχνεις και κανα πυρομαχικο η health στους φιλους σου.
6.Υπαρχει το teamkill που δυσκολευει αρκετα το παιχνιδι και πλεον δεν θα εχεις τον καθε supporr να ριχνει mortar ΠΑΝΤΟΥ να εχει 5 δικους του και εναν αντιπαλο και να πεθαινει μονο ο αντιπαλος θαρρεις οι δικοι σου εχουν ανοσια στο μπαρουτι σου..
7.Πολυ απλα ειναι hardcore.θα μπεις οταν πλεον θα εχεις βαρεθει τους nooba-δες που λεμε στην gaming ορολογια που δεν ειναι ικανοι πχ να σβησουν ενα mcom να θελεις ammo και να εισαι engineer και ερχονται 1-2 αρματα και θελεις να τα σκισεις η εισαι sniper και αυτοι πολλοι απλα να τρεχουν δεξια και αριστερα σαν να ειδαν τον Gozzila...
Πολλοι απο εσας λενε πως στο hardcore εχει κατασκηνωτες(campers η καμπερια) που μονο καφεδακι δεν παιρνουν μαζι τους.Δικαιωμα τους βεβαια.εσυ σαν καλος στρατιωτης θα πρεπει να τους βρεις και να τους μαχαιρωσεις πισωπλατα η να τους σκασεις κεφαλια (headshot απο το 1μ),να θυμησω πως καμπερια υπαρχουν παντου,ειναι παγκοσμια μαστιγα των fps...Ειναι σαν να προσπαθεις να διωξεις τους παιχτες που παιζουν μονο με Μπαρτσα σε προ και φιφα..
*Αναλογα με τον server υπαρχει δυνατοτητα προσθηκης η αφαιρεσης των δυνατοτητων αυτων..Η DICE εχει δωσει λιγους hardcore servers που ισως αργοτερα αφαιρεθουν ΟΛΑ απο το παιχνιδι μεσα.Μερικοι hardcore servers περιχουν kill cam και spotting στον χαρτη.Αργοτερα ισως αφαιρεθουν απο καποιους σερβερς για πιο hardcore καταστασεις
Για μενα το hardcore ειναι softcore στην ουσια , το δυσκολο δεν ειναι να ριξεις μια δυο σφαιρες στον αλλο, αλλα να τον σημαδευεις καθως κινητε, σε ολα τα αλλα συμφωνω αλλα αυτο και μονο με κανει να θελω να παιξω το απλο.
Νομιζω οτι στο μελλον θα υπαρχουν και custom games οπου θα μπορεις και στο απλο να ενεργοποιησης το team kill
δηλαδη στο νορμαλ οι αντιπαλοι ειναι ακινητοι..?
Μπορεί κάποιος να μου πει στο περίπου τι είναι το Origin?? Και άλλη μια ερώτηση.. Απ'ότι κατάλαβα μπορείς μέσω του Battlelog να γίνεις φίλος με όσα άτομα θέλεις και την ώρα που παίζετε να μιλάτε μέσω υπολογιστή? Η είδα λάθος??
οχι απλα πρεπει να τους εχεις στο στοχαστρο πιο πολυ για να πεθανουν και συνηθως τρεχουν, στο νορμαλ αυτο,στο hardcore δε προλαβαινουν..
καλα ετσι οπως ποσταρα πριν κανεις δε μπορουσε να καταλαβει τι εννοουσα
Παντως εχω και εγω προβλημα να κανω log in στο battlelog λεει να αγορασω το παιχνιδι:frusty: ενω εχω το ιδιο mail στο psn με το οποιο το παιζω..δε ξερω τι παιζει αλλα μερικοι λενε οτι πρεπει να παρεις τηλεφωνο την ea ...
sto hardcore den mporis na alaksis kamera sta oximata? sto bad company mporouses pantos
Tι ακριβώς είναι το kill streak στο BF3?
ποσα kills εχεις κανει στη σειρα χωρις να πεθανεις τιποτα παραπανω
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο? π.χ. 5-0 kill-death, 10-0, 20-0?
Πως παίρνεις το ανάλογο ribbon τέλος πάντων.
α!δεν ξερω για αυτο φιλε μου δεν ηξερα οτι περνεις ribbon, παντως απο οτι ξερω δε βγαινουν ελικοπτερα και αεροπλανα να σκοτωνουν για παρτυ σου
δοκιμασε να μπεις στο www.ea.com και φτιαξε εναν λογαριασμο και βαλε και το psn μεσα..εγω πχ εχω εναν λογαριασμο ea με συγχρονισμενα 2 psn μου και εχω το ενα ως primary κια μαυτο εχω κανει login στο battlelog..δοκιμασε το