Blame πουρέιτζερ.
Printable View
Blame πουρέιτζερ.
Αυτη τη στιγμη ειναι 4 τον μηνα(εδω και 2 μηνες).Αλλα ειχαν πει οτι θα δινουν 3 τον μηνα.
Δεν νομίζω να σου δώσουν και τσάμπα vita games στην ίδια τιμή...
Μακάρι να έχεις δίκιο....
Το πιθανότερο είναι να πούνε δείνετε κανα 5ευρω παραπάνω (πράγμα που αν είχα vita δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω, αλλά τώρα.... μιέ)
Όσον αφορά τον αριθμό των games παλαιότερα ήταν 1 βαρύ psn game, απλό, 1 mini και 1 ps1 classic και πριν 3,4 μήνες τα κάναν όλα psn games (βαρυά και ελαφριά).
Εκτός αν έχουν ανακοινώσει οτι θα τα λιγοστέψουν και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...
Man η υπηρεσια ειναι psn+, οχι ps3+. Υποτιθεται οτι απευθυνεται στους ps users γενικα, ετσι τουλαχιστον το προωθει η Sony και αυτο ειναι και το λογικο εδω που τα λεμε. Δεν γινεται εγω που ειμαι ps user να πληρωνω 2 υπηρεσιες σε ενα ενιαιο καταστημα, γι'αυτο το εκανε απο την αρχη ενιαιο ψηφιακο hub της ps fanbase, αλλιως αναιρει την ιδια την φιλοσοφια και την λογικη του psn.
Το θεμα δεν ειναι να κοψουν απο το ps3 η να κοψουν απο το vita η να κοψουν απο το psp, το θεμα ειναι η υπηρεσια απο την στιγμη που απευθυνεται σε ολους τους ps users να προσφερει επιλογες για ολους. Λογικο ειναι τα παιχνιδια του ps3 που διατιθενται να ειναι περισσοτερα μιας και εχει την μεγαλυτερη ενεργη βαση, αλλα δεν ειναι λογικο να αγνοουνται παντελως αλλοι users.
Επαναλαμβανω δεν μιλαω για ps vita games κατ' αναγκη αλλα για ps vita content (ειτε αυτο ειναι απο psone ειτε απο psp).
Σαν λογική αυτο που λες στέκει hakoo.
Στην πράξη όμως απο τότε που βγήκε το psn+ δεν εχει δώσει ΟΥΤΕ ΈΝΑ psp game.
Γιατι δεν έδωσε; Γιατι θα την εκραζε ο κόσμος όλος ;)
Έδινε βέβαια τα minis κ τα ps1 classics που καναν για όλους αλλα ΟΤΑΝ έδινε αυτα και ΟΧΙ αυτά που δίνει τωρα οι psn+ users δεν ήταν ουτε οι μισοί που ειναι τωρα...
Δεν συμφέρει να δώσει minis κτλ γιατι τα στατιστικά λένε ότι θα χάσει users ;)
Ρε man εσυ λες τι θα γινει αν αντικατασταθουν τα free ps3 games απο free psp/vita stuff η αν σταματησει τα ps3 games. Προφανως και χρειαζονται τα ps3 games πρωτιστως για κραχτες, δεν ειπα να κοψει απο κει να δωσει αλλου. Ειπα να δωσει επιλογες και στους υπολοιπους ps users, οπως οφειλει αλλιως αναιρειται η ιδια η βαση ολου του εγχειρηματος που λεγεται psn. Ειναι απλα ηλιθιο να ανακοινωνει στην Gamescom απο οτι ειπε ο Βαγγελης (δεν το ηξερα) με καθε επισημοτητα οτι το vita υποστηριζεται πλεον απο την υπηρεσια και να μπαινω εγω ο ps vita user και να βλεπω το απολυτο τιποτα για την κονσολα.
Δεν νομιζω οτι αν εβαζε καποια extra πραγματακια για vita να εχανε κατι, ισα ισα θα εδινε πνοη σε μια κονσολα που παει κατα διαολου και θα εδειχνε στους καταναλωτες οτι την στηριζει.
Αν δώσει extra games μια χαρα. Αν κόψει ps3 για να δώσει vita ειναι το πρόβλημα μου ;)
Το Double Dragon Neon το βρηκε κανεις? εψαξα αλλα δε το βρηκα πουθενα! 12 του μηνα δεν εγραφε οτι θα βγει?
Νομιζω οτι παντα βγαινουν με την ανανεωση του store.Οποτε τεταρτη.
Α οκ, ευχαριστω πολυ :')
Blame πουρέιτζερ.
Quote:
Sony's PlayStation Plus service is coming to the PS Vita this November, the company announced today at its Tokyo Games Show press conference.
The service will be complimentary to those who are already paying for PlayStation Plus on PS3.
On Vita PlayStation Plus will include unlimited access to a revolving selection of games as well as a host of discounts on games and DLC, similar to how it operates on PS3.
There will also be an additional 1GB of online storage for games saves and downloadable content.
Another feature is that the system will automatically start up and accept updates, so they'll be ready and installed by the time you want to use it again.
Finally, it will include automatic trophy sync, so your trophies will be connected to the PSN servers and updated automatically.
Sadly, no specific titles have been confirmed for the Instant Game Collection at this time.
Καλό το ότι θα ειναι τελικα όντως complimentary.
Ρε παιδιά παρατήρησα τις προαλες ότι το cloud system λέει ότι να νε. Συγκεκριμένα ειδα ότι έλεγε ότι έχω χρησιμοποιήσει τα 900κατι mb πράγμα που δεν ΠΑΙΖΕΙ να εχει γίνει καθώς δεν έχω ανεβάσει ΚΑΝΕΝΑ save μετα το update...
Εσάς τι λέει;
Είναι αυτά που σου απομένουν.
αμα βγουν 2-3 καλα τζαμπα παχνιδια θα ψησω βιτα
Blame πουρέιτζερ.