36. God of War : Chains of Olympus
Printable View
36. God of War : Chains of Olympus
#70 Virtua Tennis 2009 ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΟΥΟΥΟΥΣ!@!@!@!@! )
18. Infamous 2..από τον 1ο μήνα κυκλοφορίας 1 τρόπαιο μου έμενε, κάθισα σήμερα 1 ώρα και το πήρα και αυτό γιατί κρίμα ήταν..
Αν και το Trophy Hunting έχει σταματήσει για εμένα.
37. Damnation
120. Prototype. Φανταστικο παιχνιδι, πολλοι το συγκρινουν με το Infamous, αλλα καμια σχεση.Πολυ αιμα, παρα πολυ αιμα και το να κανεις consume απλα ηταν απολαυση. Collectables οτι περισσοτερο και βαλε ακομα απο καθε αλλο παιχνιδι. Το hard ειναι οντως HARD και το τελικο boss ηταν επιπεδου Radec (Killzone 2 elite) και Wayland (AvP Nightmare).
4 πλατίνες σε buzz ultimate quiz (baboulen με έσωσες λέμε, να 'σαι καλά), resistance 2(αμήν με αυτά τα 10κ kills), splatterhouse, prison break...
24. L.A. Noire
Βαρετά collectibles (τα film reels κυρίως, τα αμάξια κομπλέ ήταν), κατά τ' άλλα τίποτα το φοβερά δύσκολο σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. :)
38. God of War : Ghost of Sparta
Killzone 3 platinum
9. INFAMOUS 2
25. Pro Evolution Soccer 2012 όχι δύσκολο αλλά χρονοβόρο 52 ώρες μου πήρε το ρημάδι, αλλά εντάξει καλή πλατίνα
121.Demon's Souls. Οτι και να παω να πω ειμαι πολυ λιγος για μια τετοια τεραστια παιχνιδαρα.Πολυ απλα αψεγαδιαστο οσο τιποτα.Προσκυναω.
(θα ηθελα πραγματικα να ευχαριστησω τους Koufos_15 για τα φροντιστηρια που μου εκανε περι tendency και γενικα συμβουλες καθε ειδους και τον wheelman7777 που σκιστηκε να μου δανεισει χρονο και αντικειμενα. Τελος ευχαριστω αρκετο κοσμο που προσφερθηκε αμεσως να βοηθησει στο οτιδηποτε αλλα λογω διαφορετικης version δεν ηταν εφικτο.
7. Dead Space
122. Tomb Raider Legend. Παρα πολυ καλo remake, ντροπη μου που ειχα ξεχασει ποσο ωραιο παιχνιδι ηταν.
123. Alien Breed 2 : Assault. Ωραιο και ζορικο.
Input μετά από αρκετούς μήνες:
CoD Classic
Dirt 2
Green Lantern
Rango
Assassin's Creed 2
GoW: Chains of Olympus
GoW: Ghost of Sparta
Crysis
Για περάστε και οι 2 απο το hall of platinums.... Αναμένω post! :D
yes sir :sad6: sir