Διαβασε το 22/11/63 οπωσδηποτε.Προσωπικη μου αποψη,αλλα θεωρω το καλυτερο βιβλιο που εχει γραψει με διαφορα.
Περιμενουμε και την σειρα (ειναι η μονη μεταφορα που ελπιζω οτι θα ναι καλη).
Παντως μην το χασεις.
Printable View
Διαβασε το 22/11/63 οπωσδηποτε.Προσωπικη μου αποψη,αλλα θεωρω το καλυτερο βιβλιο που εχει γραψει με διαφορα.
Περιμενουμε και την σειρα (ειναι η μονη μεταφορα που ελπιζω οτι θα ναι καλη).
Παντως μην το χασεις.
Μάλιστα... Ετσι ούτε διάβασα τωρα λιγο την υπόθεση, μου φαίνεται χλιαρό σαν ιδεα. Ισως επειδη έχουμε δει τόσες και τόσες ιστορίες με ταξιδια στο χρόνο κλπ. Ειναι διαφορετικό αυτο;
Δεν μπορω να πω πολλα για να μην κανω spoiler,αλλα ναι.Στανταρ θα σου μεινει.Διαβασε αποψεις και θα καταλαβεις.
Βασικα ηταν το μονο βιβλιο που κοιτουσα στα ραφια και ουτε καν ηθελα να το διαβασω.Λογω θεματος.Δεν με τραβουσε καθολου.Το πηρα να υπαρχει και τελικα ηταν οτι καλυτερο εχω διαβασει απ τον ιδιο.
Οκ, θα δω λοιπον...
Ευχαριστω για την πρόταση!
Μόλις σήμερα ξεκίνησα ένα διηγηματάκι που έγραψε ένας φίλος (δεν έχει εκδοθεί) και μου το έδωσε σε hardcopy από τον υπολογιστή του. Ευχάριστη αλλαγή...
Εγώ ξεκίνησα τον Θόλο τώρα μιας και δεν πρόκειται να ξαναδώ τη σειρά. Πολύ μεγάλες διαφορές ήδη στις πρώτες 20 σελίδες. Πρέπει να είναι κοντά στις χίλιες σελίδες με κάτι γραμματάκια ψείρες και σελίδες λεπτότερες και από ένα φύλλο χαρτομάντηλου. Θα περάσω πολύ καιρό με αυτό
Εχει ρίξει κανείς ματιά στα βιβλία του Clarke? 2001: Οδυσσεια του Διαστηματος, 2010: Οδυσσεια 2 κτλ..
Σκέφτομαι να διαβάσω λίγο αλλα δεν ξέρω κατα πόσο "βαριά" είναι.
Τα έχω διαβάσει όλα χρόνια πριν. Αν είσαι φίλος της ΕΦ, της πραγματικής ΕΦ, πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσουν. Ελαφριά πάντως σίγουρα δεν τα λες.
Σχετικά με το topic βρίκα αυτό εδώ
http://www.public.gr/product/books/g...prod6410209pp/
Έχω πάρει τον χιονάνθρωπο του Jo Nesbo ,για αστυνομικό είναι φοβερό ;)
http://www.metaixmio.gr/products/2100--.aspx
Δεν είναι το μονο του καλό. Έχω διαβάσει όλη τη σειρα με τον Χαρι Χολε.γράφει καλά ο τύπος.αν έχω διαβάσει καλά το συγκεκριμένο βιβλιο θα γυριστεί και σε ταινία.
Κυνηγοί κεφαλών λέγεται. Ωραία ταινία ηταν.δεν έχω διαβάσει το βιβλιο όμως.είναι άσχετο με τον ήρωα που έχει στα υπολοιπα!!!
Τελείωσα τον Θόλο του King. Ενδιαφέρον στην αρχή, πλατίασε όμως κατ'εμέ. 1138 σελίδες πανάθεμα τον, κουράστηκα λιγάκι. Η μοναδική σχέση με τη σειρά είναι το γενικό πλαίσιο της ιστορίας και κάποια ονόματα/ιδιότητες. Τίποτε άλλο. Δεν έχειΕίναι πολύ πιο σοβαρό από την άθλια σειρά.Spoiler!
Οποιος δεν εχει διαβασει τον "Εκκλησιαστη" απο Luther Blisset (καπως ετσι) απλα δεν ξερει τι χανει.....
Μια χαρά.και εγώ το έχω αλλά διαβάζω άλλο τωρα.το εχω για δύσκολα οικομικα μέρες!!!!
https://d.gr-assets.com/books/1411272821l/20510241.jpg
Μου είχε κάνει για Χριστούγεννα δώρο η κοπέλα το Endgame. Το είχα ακουστά κυρίως λόγω του γρίφου που περιέχει και του βραβείου που δίνουν.
Ξεκίνησα πριν λίγες μέρες, χαλαρό βιβλιάκι με αρκετά γρήγορο ρυθμό και έξυπνη πλοκή. Με κρατάει προς το παρόν και θέλω κάθε μερα να το συνεχίζω..
Tελειωσα το The Stand του αγαπημενου...Πολυ καλο το βιβλιο αλλα με κουρασε τολμω να πω σε καποια κομματια...ισως φταιει η συνεχης εναλλαγη σκηνικου...δηλαδη ξεκιναει αλλιως και αλλιως το παει απτην μεση και μετα...
επισης δεν ξερω αλλα..τεραστιο σε εκταση αλλα και υπεροχη αναπτυξη χαρακτηρων..το τελοςSpoiler!...Spoiler!
ο λογος που γραφω ομως ειναι για να ευχαριστησω τον φιλο @james9 Δημητρη που μας ειχε προτεινει αν θυμαμαι καλα το wool - Σιλο..το πηρα προχθες και εχω ενθουσιαστει..μακαρι να συνεχισει ετσι...η "εισαγωγη-πρωτο κομματι" ειναι εκπληκτικη.
αποτι ειδα εχει βγαλει αλλα δυο βιβλια συνεχειες που ακομα δεν εχουν μεταφραστει απο την Anubis...εχουμε καποιο νεοτερο???
by the way thanx Δημητρη και παλι!!!!Σας εχω πει οι προτασεις σας μετρανε και εφοσον ειναι στα ενδιαφεροντα μου μπαινουν στην λιστα!