:google:
http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-...ctic+ceramique
Printable View
Δηλαδη εγω που εβαλα artic silver 5 να την αλλαξω?
Βασικα δεν την απλοσα ακριβως.Μετα απο αρκετες προσπαθειες με τον τροπο που την βαζοθμε στο πλαι και την απλονουμε δεν εβλεπα αποτελεσμα και ετσι εφαρμοσα τον τροπο που λεει η artic silver.Δηλαδη εβαλα ενα κοκο ρεζιου στη μεση και απλα εβαλα πανω και πεσα τησ ψηχτρες.Αποτελεσμα,δεν δουλευει οπως πριν αλλαξω την παστα αλλα δεν φτανει και στο τερμα των ανεμηστηρα
Σε slim έχει αλλάξει κανένας πάστα; Αξίζει το κόπο ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Το δικο μου είναι με το μικρο cpu 40nm. Έχει κλείσει ένα χρόνο και πολλές, ατέλειωτες ώρες λιωσηματος. Τι λέτε;
Για μενα μην μπεις στον κοπο.Μετα απ 2-2.5 χρονια αλλαξε παστα.Απλα καθαριζετο τακτικα με την ηλεκτρικη.Ποσα χρονια εγγυηση εχουν τα σλιμ?
1 χρονο νομιζω και αυτα..δν παιζει ρολο ειτε ειναι slim ειτε fat...για παστα που θελω να παρω θα παρω την arctic ceramique...αυτη βγαινει σε 2 μεγεθη?22γρ και 2,7γρ?αν ποιο μεγεθος χρειαζομα εγω για να αλλαξω στο fat μου?
να ρωτησω κατι αλλο εγω που θελω να του αλλαξω παστα και να το καθαρισω πρεπει να κανω κανα back up?γτ θα βγει ο δισκος...
Οχι.Δεν εχει καμια σχεση το οτι θα βγαλεις τον δισκο.Απ την στιγμη που δεν λειτουργει δεν χανεις τπτ(δεν ειναι ανοιχτο ενοω)
Όχι. Απλά για να αλλάξεις πάστα πρέπει να ξεκουμπωσεις τον σκληρό δίσκο.αμα τα κανείς όλα με προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα. Γιατί το μηχάνημα δεν θα δει ότι τον εβγαλες. Απλά κανε ένα back up καλού κακού. Έτσι για να υπάρχει.
είμαι στο δεύτερο 15λεπτο αναμονής για να κρυώσει η πλακέτα μετά το δεύτερο πέρασμα με το heat gun.
Σάουνα κάτω στην αποθήκη. Πολύ αμφιβάλω αν θα ξαναβρώ που πάει το κάθε βιδάκι. ...... Πάω να συνεχίσω :(
Καλησπερα μαγκες..Ειμαι καινουριος εδω και ζηταω την βοηθεια σας σε 1 θεματακι παρα πολυ σοβαρο...Εχω το 60αρι και επαθε Υlod δυστυχως και μενα και σκεφτομαι να το αντικαταστησω γιατι ειμαι ασχετος στο να ανοιγω μηχανηματα τετοιου ειδους...Το θεμα ειναι ομως οτι δεν θελω να χασω την ομαδα που ειχα φτιαξει στο pro με τιποτα γιατι την ειχα φτιαξει με πολυ κοπο και ιδρωτα!!!!Ξερετε αν μπορω στο νεο p.s. που θα παρω μπαινει ο παλιος σκληρος δισκος του προηγουμενου p.s.με την σωσμενη κατακαημενη ομαδουλα μου????Και ας χασω το account δεν με πειραζει φτιαχνω αλλο μετα..βοηθηστε με ειναι θεμα αυτο!! :/
Όχι γιατί όταν θα αλλάξεις δίσκο στο ps3 θα σου ζητήσει format η μόνη λύση είναι να επαναφέρεις το χαλασμένο ps3 με τον γνωστό τρόπο να πάρεις backup και να το ρίξεις στο νέο ps3.
Να εφαρμοσω δλδ.τον τροπο transfer που υπαρχει μια ενοτητα παραπανω?Να συνδεσω το ενα p.s. με το αλλο???Επειδη bαck up δεν ξερω να κανω....:(
Πριν λίγο ylod για δεύτερη φορα μετά από 2 μήνες που το έφτιαξα... :P υπάρχει κανεις που να του κράτησε περισσότερο από 2 μήνες μετά την (επισκευή)?
:b030:Μπορει να με βοηθησει καποιος πως κανω back-up με φωτο η βιντεακι να το κανω βημα προς βημα? Η να κανω data transfer oπως δειχνει σε ενα βιντεακι δλδ απο το ενα ps στο αλλο μεσω καλωδιο ethernet??Πηγα το χαλασμενο ps στο ebw να μου το αναστησουν να ανοιξει, για να καταφερω να μεταφερω τα αρχεια απο τα σωσμενα παιχνιδια, γιατι ειναι αμαρτια να τα χασω(πολλες εργατοωρες)!!!Και παω να αγορασω το SLIM..αλλα το θεμα ειναι ποιο απο ολα?Εχετε να μου προτεινετε κατι μην ξαναπαθουμε Yload???!!:b030: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ολα ΟΚ με το YLOD fix, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του gilksy.
Από δικό μου λάθος όμως, προέκυψε ένα μικρό πρόβλημα. Δένοντας την "Power and eject button circuit board". (βλ. εικόνα)Attachment 1362 τσαλάκωσα το flat καλώδιο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω hard eject το δισκάκι (από την κονσόλα), παρά μόνο από την soft επιλογή, τρίγωνο-->eject disk.
Γνωρίζει κανείς από ηλεκτρονικά αν μπορώ να βρώ ένα αντίστοιχο καλώδιο (φαντάζομαι οτι υπάρχουν σε ρολό και κόβεις στο επιθυμητό μήκος) γιατί στο ebay που έψαξα
(http://www.ebay.co.uk/itm/PS3-Playst...#ht_2258wt_905) οι τιμές είναι εξωφρενικές (12 ευρώ περ.)
thx