^ το breaking bad είναι 2 3 κλάσεις καλύτερο απο το dexter(και ας αγαπώ πολύ τις 2 πρώτες του σεζόν).
Printable View
^ το breaking bad είναι 2 3 κλάσεις καλύτερο απο το dexter(και ας αγαπώ πολύ τις 2 πρώτες του σεζόν).
^Και λιγα λες.
Παιδια, πολυ ενθαρρυντικά αυτα που μου λέτε. Η αλήθεια είναι πως ενω δε με τρελαίνει η υπόθεση, μέχρι τώρα, υποθέτω αργότερα θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Πάντως, ακόμα και με αυτη την υπόθεση, το πλασαρουν ωραία.
Το κακο είναι ότι δε βρίσκω σωστους υποτιτλους για τα αρχεία που έχω.
ρε παιδια με το walking dead τι γινεται; ειχαν πει οτι ξεκιναει 12 Φεβρουαριου και παω να το κατεβασω σημερα και βλεπω σεζον 2 επεισοδιο 8. wtf?
^ αυτό είναι, η σειρα ηταν σε midseason break και επεστρεψε για το 2ο μισό της εχθες. Ακομα στη δευτερη σεζόν ειναι.
Xριστε μου θα μας καψει οτι εγκεφαλικο κυτταρο μας εχει απομεινει αυτο το Fringe...!
^^
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα το breaking bad έχει αρχίσει να kicking ass and chewing gum and its all out of gum...μόλις είδα το 2χ12 και πάω για season finale.
edit: oh f@ck u, φτηνό κόλπο το φινάλε, τι με προετοίμαζε τόσα επεισόδια γι'αυτό??!
^^Το finale της δευτερης ηταν οντως απογοητευση,περιμενα κ εγω κατι πιο 'δυνατο' σεναριακα.
Στην τριτη κ τεταρτη season γινεται ΑΚΟΜΑ πιο bad ass η σειρα!Της π@@&$#ας!
ΥΓ - Γουσταρω τρελα Dexter αλλα ουτε καν θα συγκρινα τις 2 σειρες μεταξυ τους!BREAKING BAD!!!!!!!!!!!!
εγω τελειωσα και την 4η σεζον χτες. δεν ειναι αριστουργημα αλλα ειναι εξυπνη και πολυ ενδιαφερουσα σειρα, χαρακτηρων πιο πολυ. εξαιρετικοι και οι δυο πρωταγωνιστες και το closure της 4ης μου αρεσε παρα πολυ. το θετικο ειναι οτι για 4 σεζον δεν εκανε κοιλια αλλα ηταν εξισου ενδιαφερον σε ολη τη διαρκεια.
ο ντεξτερ που ανεφερε καποιος παραπανω ενω ξεκινησε δυναμικα με εναν αντι ηρωα , τις 2 τελευταιες σεζον ειναι χειροτερο απο την τολμη και γοητεια. καμια αληθοφανεια , αδιαφοροι κακοι και ο ντεξτερ πιο ικανος απο τον τσακ νορις. παει 3' τη μερα για δουλεια , σκοτωνει κοσμο στο φως της ημερας χωρις προφυλαξη και η αστυνομια πεταει αετο. οπως ελεγα στη γυναικα μου αν ο ντεξτερ ηταν κακος στο CSI θα τον ειχαν πιασει στο πρωτο επεισοδιο....
^^Παυλο μην φανταστεις,δεν ειναι κατι τραγικο που επηρεαζει το συνολο της 2ης σεζον η της σειρας σε καμια περιπτωση!
Α, το ελπίζω. Γιατι έχει αρχίσει και με τραβα ιδιαίτερα.
Πάντως είδα χθες το Walking Dead. Στην αρχή είχα ξενερώσει που δεν είχε αρκετή δράση στην δεύτερη σεζον αλλά μετά μου εξήγησαν τα παιδιά απο το forum οτι στοχεύει στο συνασίσθημα και στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων.
Εντάξει, το αποδέχθηκα, αλλά βλέπω ρε γαμώτο οτι το πηγαίνουν βασανιστικά αργά το πράγμα.. Ένα ολόκληρο επεισόδιο λόγια λόγια λόγια..
Καλα, έτσι κι αλλιώς, δε θα σταματήσω να τη βλέπω. Τώρα "κλείδωσε". Χα χα...
Ειδα και γω το νεο επεισοδιο του Walking Dead. Δεν ειχε δραση, αξιοσημειωτη ειναι η σκηνηSpoiler!
Ξεκινησα και το Alcatraz. ειδα τα 5 πρωτα επεισοδια και δεν εχω καταλαβει που παει το πραγμα.Spoiler!