Μέσα!! Και AC και Alhambra; Απλά φοβερός συνδυασμός!!! Από τις σίγουρες αγορές μου για Μάρτιο.
Printable View
Μέσα!! Και AC και Alhambra; Απλά φοβερός συνδυασμός!!! Από τις σίγουρες αγορές μου για Μάρτιο.
Το βραβείο το αξίζει, καθώς το σενάριο είναι αριστούργημα. Αυτό το σενάριο είναι απόδειξη (όπως συμβαίνει και με κάποια άλλα παιχνίδια) ότι κάποια βιντεοπαιχνίδια είναι τέχνη. Επίσης, παίξτε την τρίτη αποστολή από τα christina missions. Καταπληκτική αποστολή. Σε σενάριο εννοώ.
Φυσικα το αξιζει!!
Υπαρχει καποιος ιστοτοπος που να εξηγει το σεναριο της σειρας?
Διοτι αφενος το τελος του bortherhood μου φανηκε περιεργο, αφετερου εχω μπερδευτει παρα πολυ με Animus, Desmond. οραματα κλπ.Τι γινεται οεο?
Βάρα μια αναζήτηση στο youtube και θα βρεις κάμποσα βιντεάκια.
Δες πρώτα για το Assassin's το 1, μετά για το 2 και όταν τα δεις θα συνδέσεις και του Brotherhood την ιστορία και θα καταλάβεις τι παίζει.
Αssassins Wiki, youtube τουλαχιστον, εφοσον δεν σκοπευεις να παιξεις τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.
Που ειναι κριμα γιατι παιζοντας το brotherhood κατευθειαν, ειναι απολυτως φυσιολογικο να μην καταλαβεις τιποτα απολυτως απο οτι συμβαινει. Ειναι μια εξαιρετικη σειρα με ενα φανταστικο σεναριο που εχει μελετηθει τοσο πολυ, που θαρρεις οτι οντως ειναι πραγματικοτητα.
^^ Bασικα δεν ξερω τι καταλαβες, απλα εννοουσα οτι ειναι τοσο πειστικο το σεναριο που θα μπορουσε οντως να ισχυει στην πραγματικοτητα μας, ειναι τοσο καλοστημενο σαν συνομωσια που πιανεις τον εαυτο σου να σκεφτεται "ρε λες να ειναι οντως ετσι τα πραγματα?" (off game)
ελα ρε πλακα εκανα που κατοσταρισα τα ποστ!!!!καταλαβα τι ελεγες εννοειτε και εμενα με εχει αποροφησει το ολο σεναριο...
Πάντως μου έκανε εντύπωση που στα κειμενάκια των παζλ χρησιμοποίησαν πραγματικά πολιτικά και οικονομικά πρόσωπα για να στηρίξουν τις θεωρίες συνομωσίας του τώρα, συνδιάζοντας τα μάλιστα με πραγματικά γεγονότα.Κάποια είναι τόσο χοντρά που σηκώνουν και μήνυση.
Ρε παιδιά ένα σωρό ταινίες του Holywood έχουν θέμα θεωρία συνωμοσίας με αμερικάνους δικαστικούς ή άλλους υψηλόβαθμους.
γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ,μετα το assasins 2 πηρα το brotherhood και το παιζω εδω και 2 ημερες,θελω να ρωτησω 2 πραματα αρχικα,πρεπει να ξερω κατι για το (dna) και τα (%) που μου βγαζει στις αποστολες?η αληθεια ειναι οτι ουτε στο 2 ειχα δωσει σημασια στο dna.και κατι ακομα,πως μπορω να παιξω on line?δεν επαιξα ποτε on-line game.
αυτα,δωστε μου τα φωτα σας!
To DNA στην ουσία δείχνει τι έχεις κάνει απο όσα προσφέρει το παιχνίδι. Αν θυμάμαι καλά κάθε αποστολή έχει και κάποια bonus conditions και αμα τα εκπληρώσεις όλα πέρνεις 100% αν όχι πέρνεις μικρότερο ποσοστό ανάλογα με το πόσα ολοκλήρωσες. Μπορείς αν θες μεγαλύτερο score να κάνεις replay mission μέσω του DNA. Όλα τα missions και όλα όσα έχει μέσα το DNA δημιουργούν ένα συνολικό ποσοστό of game completion. Αν τα κάνεις όλα 100% δηλαδή και το γενικό score θα είναι 100%.
Στην ουσία το μόνο που αλλάζει έχωντας μεγαλύτερο ποσοστό (πέρα της προσωπικής ικανοποιήσης που μπορεί να πέρνεις απο αυτό) είναι οτι ξεκλειδώνοντε κάποια extra missions.
Όσο για το online προτείνω να πατήσεις την σχετική επιλογή στο menu και να δεις για αρχή τα tutorials. Απο εκεί και πέρα παίζεις και δοκιμάζεις πράγματα μέχρι να το "πιάσεις" ;)
να σε καλα εισουν κατανοητος,θα ψαξω και εκει που μου ειπες:a055:
βασικα αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το λινκ γιατι δε το βρικα!:a014gth:
Δεν υπάρχει link βρε. Μέσα στο παιχνίδι εννοώ να πατήσεις την σχετική επιλογή :P
Καινούριος στο assasin's creed και είπα να το ξεκινήσω σωστά
οπότε πήγα και τα αγόρασα όλα και ξεκίνησα παίζοντας τώρα το πρώτο
μετά το δεύτερο και μετά θα έρθω και στο brotherhood.
To πρώτο μάλλον δεν έχει trophies ε?
To πρώτο δεν έχει trophies και είναι και ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ συγκριτικά με τα άλλα!
Καλό κουράγιο! :P
Ρε παιδια εχω και εγω καποιες αποριες με το παιχνιδι...
Επειδη ειπα να ασχοληθω και να τα φτασω ολα 100% στο dna εχει μια αποστολη που λεει 0% και μου λεει να παω σε ενα memory start και να κανω synch ξερει κανεις τι γινετε,βεβαια να πω πως στον χαρτη δεν υπαρχει memory start σημειο διοτι το εχω τερματησει,και επισης η σημαιες που δεν φαινονται στον χαρτη ειναι ολες στις αποστολες με τα romulus lairs?μου εμειναν αλλες 3 να μαζεψω και δεν ξερω που ειναι..