kati tetoia leme kai meta dinoume dikaiomata.ama itan penalti itan.telos!!!!!
Printable View
kati tetoia leme kai meta dinoume dikaiomata.ama itan penalti itan.telos!!!!!
re paidia autos o bastos tis lille pou lene,eida kati videakia molis tora.fenetai kai poli paiktoura re seis.aporo giati einai sti lille akoma.!!
Μεγάλη απορία και δικιά μου, περιμένω να δω αν θα τον πάρουμε τελικά, γιατί στο σημερινό εξώφυλλο της Sportday γράφει "απλησίαστος ο Μπαστός"..
Στόπερ κλάσης βασικά θέλω να δω ποιον θα πάρουμε. Γιατί Βραζιλιάνοι 20 ετών δεν είναι στοπερ κλάσης, καλώς ή κακώς. (πάντα κατά την άποψή μου)
γιατί η περίοδος των μεταγραφών δεν μου αρέσει;φήμες,φήμες,φήμες..
πάντως στη συγκεκριμένη περίοδο οι απαιτήσεις είναι δίκαια μεγάλες και οι προσπάθειες πρέπει να είναι ανάλογες.6 sold out σε γήπεδο 67.000 θέσεων...ποτέ δεν ξανάγινε
ελπίζω να μην απογοητευτούμε από τις κινήσεις που θα γίνουν γιατί θα είναι κρίμα τώρα που άρχισε να ζεσταίνεται ο κόσμος.εκτός από αυτό η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο φαίνεται ότι θέλει το κάτι παραπάνω σε 2 κυρίως θέσεις (φορ περιοχής,κεντρικός αμυντικός) για να ανέβει κατά πολύ συνολικά όλη η ομάδα
Συμφωνώ 100%. O κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο, το σύνθημα που ακούγεται περισσότερο από την εξέδρα ΔΕΝ ειναι πλέον το "Κι αν δεν έχω καθόλου λεφτά.., ή αλλιώς Τζίγκερ πούλα..", ο κόσμος φωνάζει 90', και δεν βρίζει με το που ακουμπάει την μπάλα ένα παίκτης της ομάδας μας ( το οποίο είναι αρρώστια..).
Στόπερ κλάσσης θέλω να δω ποιον θα πάρουμε, γιατί όπως έγραψα και σε άλλο post μου, 20χρονοι Βραζιλιάνοι δεν είναι στόπερ κλάσσης..
Εγώ απλά θέλω οι παίκτες για μια φορά να είναι επιλογές του προπονητή. Και κανενός άλλου..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=SQy1Pq_Lo_Y"]YouTube - Ntoltse Bita lol !!![/ame]
provlima sto votaniko!!
Ο Μπαστός ανανέωσε με την Λιλ, για τον Λέο μπήκαν σφήνα άλλες ομάδες..
Πάλι καθυστερήσεις στις μεταγραφές. Ήθελα να ήξερα ο Football Manager της ομάδας τι είδους διαπραγματεύσεις κάνει.
δεν ξέρω τι κάνει αυτός,έχω την απαίτηση για κάτι καλό.Αν δεν πάρουν 2 παιχταράδες... τι να πω,θα αδικήσουν τον εαυτό τους και την προσπάθεια που κάνουν.Και 20 χρονών να είναι και 25 να είναι,αρκεί να είναι καλοί παίχτες.
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε απέναντι στον ΟΦΗ απόψε στην Κρήτη, παιχνίδι που και σε αυτό αποτελεί μονόδρομος η νίκη, και πέρυσι μας είχαν ταπεινώσει με 4-1..
Ελπίζω να μπουν αποφασισμένοι οι παίκτες μας, και να κυνηγήσουν το διπλό.
Είδαμε και την ομάδα χθες στο μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ, (107-97) και παρά την χαλαρότερη άμυνά μας φέτος, τουλάχιστον επιθετικά είμασταν πολύ καλοί.
Όποιος είδε τον αγώνα πρέπει να τον καταχάρηκε. ΝΒΑ θύμιζε. Χαλαρές άμυνες, και καλάθια από παντού και με οποιονδήποτε τρόπο!