Καλησπερα και απο εμενα παιδια...Καλως σας βρηκα!
Printable View
Καλησπερα και απο εμενα παιδια...Καλως σας βρηκα!
γεια σας καλως σας βρηκα!!! :f045:
χαιρετιζω τη μεγαλυτερη παρεα του playstation!!!!!!!
καινουριος στην παρεα, απορια....πως μπορω να κανω ποστ αγγελια??δε μου επιτρεπει για καποιο λογο..
Χαιρετω ολοι την παρεα του ps3forums καλως σας βρηκα.
καλησπερα και απο μενα ειμαι καινουργιος στο site και μολις προσφατα κατοχος ps3 160gb.θα η8ελα να με βοηθησει καποιος η εστω να μου πει που μπορω να το ψαξω ωστε να παιζω αντιγραμενα παιχνιδια και γενικοτερα την διαδικαισια που χρειαζεται.:Ευχαριστω. :k020::k020::k020:
Καλησπέρα και από εμένα.
Παλιός με την σειρά PlayStation (από το μακρινό 1995) και ευτυχής κάτοχος ενός PlayStation 3 από τα πρώτα-πρώτα μοντέλα που βγήκαν περίπου 5 χρόνια τώρα. :d065fdd:
Δεν ασχολούμαι και πολύ, λόγο free-time, αλλά θα ήθελα να κάνω κάποια παράκληση, αν κάποιος θέλει να με βοηθήσει στο PES 2011 να ξεκλειδώσω το τελευταίο trophy πριν το πλατινένιο, το οποίο δεν είναι άλλωστε από το μοναδικό online trophy που έχει το παιχνίδι.
Θα εκτιμήσω πάρα πολύ όποιον θέλει να βοηθήσει, και εννοείται ότι και εγώ θα ανταποδώσω, αν όχι στο ίδιο παιχνίδι (αν έχει ήδη το trophy αυτό) σε κάποιο άλλο αν το έχω.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
καλως ηρθατε παιδια...have a nice trip ...Phantom αρκετα παιδια μπαινουν online απο εδω στο pes2011 μπες εδω Pro Evolution Soccer 2011 PSN ID's και δωσε το id σου και μετα εδω [Trophy guide] Pro Evolution Soccer 2011 και ρωτα ποιος μπορει να σε βοηθήσει για το trophy
Σ' ευχαριστώ για τα links. Να 'σαι καλά!
γεια ειμαι καινουργειος εδω και αποτι βλεπω εχει γινει καλη δουλεια
καλησπερα και απο μενα παιδια!
Καλώς ήρθατε μάγκες ! Καλά post και καλή παραμονή στο forum.
Παρόν και εγώ αν και αρκετό καιρό εδώ αλλά χωρίς κάποιο ποστ (καιρός ήταν) :)
Χαιρετω και γω την παρεα του forum καθοτι νεοπας!
Γεια σας και απο μενα!Μετα απο πολυ σκεψη αγορασα και το ps3 μιας και εχω ηδη wii kai xbox 360!Αλλα πρεπει να παιξω καποιες αποκλειστικοτητες του ps3 ελπιζω να μην το μετανιωσω! :) τα λεμε λοιπον!
Καλωσήρθατε.
Καλή διαμονή και να χορτάσετε ps3 gaming :)
Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος ps3!
καλησπερα κ απο μενα guys......
γεια σας παιδια κ απο μενα επιτελους κατοχος κ εγω ενος ps3!!:banana: