δωσε ποοοοοονοοοοο μωρη sony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
δωσε ποοοοοονοοοοο μωρη sony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα καλά ρε παιδιά και η Sony έσκισε, αλλά εκτός από watchdogs και MGS5 δεν είδα κάτι που να το κάνει να το πάρω την πρώτη μέρα.
Άντε και Καλημέρα
παιδια μπορει καποιος παρακαλω να μου πει ποια απο τα παιχνιδια που εδειξαν ειναι exclusive?
εχω μπερδευτει
πιο πολυ μου αρεσε το destiny
τελικα το σκεφτηκα και οντως δεν ηταν λογικο να δειξει η NAUGHTY DOG καινουργιο παιχνιδι γιατι θα στρεψει το φοκους αλλου ενω σε 2 μερες κυκλοφορει ενα νεο ΙΡ... Λογικο λοιπον να μην δειξουν κατι νεο και χασει ο κοσμος το φοκους
Η μοναδική βόμβα που δεν έπεσε ήταν η παρουσίαση νέου uncharted ή νέου ip από την Naughty Dog. Κρίμα. Αλλά η έλλειψη περιορισμών, η τιμή, το ff15, to kingdom hearts 3 ήταν δυνατές βόμβες. Και τα υπόλοιπα ήταν σε υψηλό επίπεδο, εκτός ίσως από τα indie games.
Ωραία, όταν πέσει η τιμή λίγο κ τσεκαρουμε οτι δεν βράζει με τέτοιο σχήμα το πήρα
τελικα το σκεφτηκα και οντως δεν ηταν λογικο να δειξει η NAUGHTY DOG καινουργιο παιχνιδι γιατι θα στρεψει το φοκους αλλου ενω σε 2 μερες κυκλοφορει ενα νεο ΙΡ... Λογικο λοιπον να μην δειξουν κατι νεο και χασει ο κοσμος το φοκους
και επισης το καλυτερο παιχνιδι της φετινης Ε3 τελικα ειναι ....
το Last of Us
lol
Θα περιμένω Uncharted 4 στα VGAs 2013... τι διάολο, είπαν ότι θα συνεχίζουν να βγάζουν Uncharted όσο το ζητάει ο κόσμος.
Χωρίς σάλιο...
http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
Δεν μπορω να πω οτι ειδα αυτα που ηθελα απο αποψη software, μονο ενα καινουριο exclusive παρουσιαστηκε και κανενα third party exclusive. Ξερουμε βεβαια ολοι οτι τα first party της Sony are on the way οποτε θελω να σταθω μονο στην ουσια. Και η ουσια ειναι:
- No DRM
-Used games
- No fucking always online
- 399 euros
Το μοναδικο ψεγαδι οτι πλεον το online δεν ειναι εντελως free, πρεπει να εισαι plus member. Ομως η υπηρεσια ειναι ουτως η αλλως must have και φθηνη οποτε δεν ειναι τοσο τραγικο ΙΜΟ.
Ελπιζω πραγματικα να υποστηριχθει μαζικα η Sony με το ps4 αλλιως ειμαστε για τα πανηγυρια ως gamers παγκοσμιως.
Καλημερες!
Η MS τον ήπιε.
Η Sony πάλι βρήκε πανέξυπνο τρόπο να βάλει fee στο multiplayer χωρίς να παραπονεθεί κανείς.
399$ OMG :P
exclusives
Κnack, Driveclub, Infamous, Killzone, The order, KH3.
Και προφανως ολα τα multiplatform και Indie ενα σκασμο.
Last Guardian για εμενα τελικα το μεγαλυτερο fail στην ιστορια της Sony.
Παρα πολυ καλη κινηση τα τελευταια παιχνιδια του Ps3 ειναι πιο δυνατα απο τα next gen και σαν ιδεες και ετσι οπως τα ειδα.Τελοσπαντων, τα βασικα τα ξεκαθαρισαμε.Απο εκει και περα η MS ειχε τεραστια αναγκη να δειξει οτι εχει exclusives, οχι ομως και η Sony.Για day 1 ουτε καν παντως το ps4.Που ειναι το Deep Down ???το εφαγε η μαρμαγκα??
Τεσπα το Destiny εντυπωσιακο και ισως καλυτερο απο KZ.Ας ελπισουμε να φαει αυτη τη φορα η MS τα μουστακια της.Και η απολαυση θα ειναι τα gifs που θα παιξουν μπαλα αυτες τις μερες.
Το καλό με το ps+ only multiplayer είναι ότι υπάρχει περίπτωση να ωριμάσει λίγο η κοινότητα του PSN και να ξεφύγουμε από τα 10-12χρονα του COD. Μπορεί και όχι, θα δείξει....
το πλας είναι must ακόμη για κάποιον που έχει μόνο ps3, πόσο μάλλον να έχει vita, ps3 k ps4...
κι εγω απο software παντως ηθελα περισσοτερα exclusives.... δεν ξερω γιατι επελεξαν να δειξουν assassins creed και watchdogs, την στιγμη που δεν εχουμε δει infamous.
anyway η κονσολα μου αρεσει σε σχεδιο πολυ τελικα.
και ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι την δινουν φθηνοτερα... ελπιζω βεβαια αυτο να μην εχει τιποτα "πονηρα ψιλα γραμματα" τουτεστην πενιχρος σκληρος δισκος ( αληθεια δεν μας ειπαν κατι περι τουτου τι δισκο θα εχει? με φοβιζει λιγο αυτο)
Η διαφαινόμενη νίκη της Sony μου θυμίζει εποχές PS2-Xbox. Πέρα απο τους μη-περιορισμούς σε μεταχειρισμένα/online, τα exclusives, και το gamer-centric mentality, η τιμή του είναι άκρως ελκυστική και φυσικά εκατό ευρώ κάτω σε σχέση με ένα Xbox γεμάτο σκιές και περιορισμούς είναι πολλά χρήματα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκαν στο Redmond, πραγματική αυτοκτονία και διαφαινόμενος καταποντισμός απο τη Sony (τουλάχιστον σε Ευρώπη και Ασία). Ένα μεγάλο μπράβο στους Ιάπωνες, ίσως πάρω εντέλει PS4 νωρίτερα απ' ότι περίμενα.
Το μόνο ψεγάδι είναι το υποχρεωτικό PS Plus για multi (κίνηση σωστή για πολλούς λόγους θεωρώ), αλλά ειλικρινά, ποιός νοιάζεται στην παρούσα φάση; Η Sony μοιάζει να έχει μάθει απο τα λάθη της με το PS3, και είναι έτοιμη για το μεγάλο comeback.
Γι' άλλη μια φορά, ΜΠΡΑΒΟ τους που μας δείχνουν οτι τελικά ακόμα υπάρχει ελπίδα και όραμα στο gaming.
μπα φίλε ντίνο, έχει να πέσει τόση γκρίνια στο μπαμπά, που αναγκαστικά για να ηρεμήσει ο άνθρωπος θα κάνει συνδρομή...
Τι δίσκο θα έχει μάθαμε;
Μας βλέπω να βάζουμε 2TB μέσα γιατί με το PLUS και το download που θα πέσει θα γεμίζει για πλάκα.