Ποιος τα χέζει τα review την Τετάρτη δεν θα έχουμε την plus έκδοση να το δούμε με τα ματάκια μας;....αν είναι όντως τόσο καλό το προπαραγγέλνουμε.
Printable View
To λέω για μερικούς που θέλουνε τα μπόνους της προπαραγγελίας,
εγώ προσωπικά έχω καταλήξει να παίξω την δωρεάν plus έκδοση, να δω μόνος μου αν μου αρέσει το παιχνίδι και κυρίως ο χειρισμός
αλλά θέλω να δω πρώτα πως πάει και το multiplayer, άλλωστε εκεί βασίζεται το παιχνίδι έτσι όπως μας το έχουνε παρουσιάσει.
Φίλε μου τα χρήματα δεν τα παίρνει αμέσως. Μπορείς να κάνεις preorder χωρίς να έχεις χρήματα στο account σου.
Πιστεύω ότι αυτό γίνεται για να μπορείς να ακυρώσεις αν το θελήσεις, καθώς αν σε χρεώσουν μετά δεν μπορούν να σου δώσουν τα χρήματά σου πίσω. Η χρέωση γίνεται δύο μέρες πριν.
http://faq.en.playstation.com/app/an...ore-pre-orders
πσσσσσσσσσσσσσσσσς, με γλύτωσες τσάμπα κόπο. Θενξ.
και........
καρα-λολ (δεν δούλευε το PS4). Οργάνωση: πλήρης!
Νίκο, όντως, ήσουν άτυχος, έχει θέμα το συγκεκριμένο. Ελπίζω απλώς να ήσουν περαστικός.
Αντίστοιχο PS4 stand πιο κοντά στην περιοχή που μένεις είναι στον Κωτσόβολο Ηλιούπολης, σήμερα μάλιστα πέρασα από κει, γιατί θα έκανες τον κόπο να πας ως την Συγγρού; Για τον χλευασμό περί οργάνωσης, θυμίζω πως είναι μηχανήματα που δουλεύουν ολημερίς (και αν δε τα σβήνουν και οληνυχτίς) σε καταστήματα που ενίοτε παίζουν και κανίβαλοι (έχω δει μέχρι και να τα κλωτσάνε αν τρώνε κανά γκολ στο Fifa για παράδειγμα), το να μη δουλεύει κάποιο είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Ναι Jim γύριζα από δουλειά στην Αθήνα και λέω δεν σταματάω 5 λεπτά, το αστείο είναι ότι κάτι με έτρωγε να πάω Ηλιούπολη το περασμένο Σάββατο που είναι και κοντά μου και λέω άστο θα το συνδυάσω με τη δουλειά τη Δευτέρα και θα πάω Συγγρού. :P
Tώρα δεν πάω πουθενά θα περιμένω να το παίξω σπίτι μου..........το Driveclub εννοώ.
PS4 Exclusive Driveclub Gets New Info on Customization, Photo Mode, Free PS Plus and More
- We learn something more about visual customization, which lets you select paint colour, paint type, liver pattern (and colours), club budges, accolade stickers and race number. There are a lot of club icons, including animals.
- Talking about clubs, you can leave them whenever you want, but you lose all the rewards associated with the one you leave. Luckily you can instantly get them back if you rejoin afterwards.
- The game options include the ability to make the whole HUD invisible, and Rustchynsky promised to look into the ability to deactivate just the off road warnings after launch. You can also toggle the name tags on top of each car on and off, and customize your controller’s button mapping.
- If you just want to drive around, thee time trial mode will allow you to select any car and any track you have unlocked freely, and will let you post your result on a leaderboard online, while actual races will only feature cars of the same class (contrary to some videos and pictures we’ve seen before, which shown rides of different classes against each other).
- If you want to show off your cars, worry not, as the already announced photo mode will come “very shortly” after launch, so the wait should not be too long.
παιδια καλημερα
να ρωτήσω και εγω κατι?
θελω να αγοράσω το driveclub αλλα με έχουν μπερδέψει.......ενω το ειχα σίγουρο σε δισκακι τωρα μου λενε οτι θα βγει στο store με λιγοτερα λεφτά?
ισχύει οτι θα κανει 40 ευρώ?
και το ποιο σημαντικό για εμενα θα ειναι πλήρης οπως το δισκακι?
η θα εχει λιγοτερα πράγματα?
40 ευρω κανει το upgrade απο την Plus edition. Οποτε κατεβαζεις δωρεαν την Plus και μετα δινεις 40 ευρω και εχεις την full εκδοση.
Quote:
Pre-order the full game upgrade to your DRIVECLUB™ PlayStation�Plus Edition
Όχι μόνο θα είναι πλήρης αλλά δίνει και bonus προπαραγγελίας.
Χαιρετώ κι εγώ!
Έχω ψήσει να το πάρω retail και ενώ έριχνα μία ματιά είδα ότι παίζουν διάφορες εκδόσεις εκτός της απλής.
Εδώ Ελλάδα έχουμε μία Special Edition https://www.skroutz.gr/s/5335257/Dri...ition-PS4.html που την έχουν και Αγγλία και από όσο διαβάζω εκτός του extra περιεχομένου έρχεται σε ένα χάρτινο slipcase.
Ωστόσο, στο εξωτερικό βλέπω υπάρχει μία steelbook edition http://www.amazon.es/Sony-CEE-Games-...?&tag=rnwff-20 που πωλείται σε Amazon Ισπανίας (σε πολύ καλή τιμή συγκριτικά με το slipcase), Γερμανίας και στην Αγγλία μόνο από το Shop To.
Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν το εξής, μπας και γνωρίζει κάποιος, εάν πάρω την έκδοση steelbook από Amazon Ισπανίας παίζει το παιχνίδι να είναι στα Ισπανικά; (αναφέρομαι στα κείμενα στο κουτί και στα menu)
Εντάξει αφήστε και ένα 3ευρο tip!
:p
Which Wheels Work with Driveclub?http://blog.us.playstation.com/2014/...lub/#sf4900410Quote:
For a while now, racing fans have been asking for details on which wheels Driveclub will support when it hits stores on October 7th. That time has finally come!
Our goal is to bring out the racer in everyone – so we’ve worked hard to make the driving fun and challenging for you, not only on DualShock 4 but also on all of the wheels currently compatible with PS4.
We’ve been working really closely with Thrustmaster on their new T80 & T300RS wheels, to make sure that they’re perfectly tuned for Driveclub and PS4. Who doesn’t love to lock their thumbs into a good racing wheel and get lost in the moment, believing that they’re pro drivers?!
https://farm3.staticflickr.com/2933/...b016bea8_z.jpg
In fact, we’ve actually spent time with pro drivers recently and we got to see what they could do behind the wheel of a Thrustmater T300RS in Driveclub! It was epic to see Sebastian Loeb acing almost every corner of an epic downhill point-to-point route set in Canada — and set one of the fastest lap times we’ve ever seen — on his first go. And watching Daniel Juncadella go up against near-perfect AI and stay wheel-to-wheel with them all the way to finish line was awesome!
https://farm4.staticflickr.com/3872/...008c254f_n.jpghttps://farm3.staticflickr.com/2940/...4e2014e4_n.jpg
We hope to support more from Thrustmaster and other providers as more wheels hit the shelves for PS4. We can’t wait for you all to get your hands on it, so here’s a list of all the wheels Driveclub will support:
- Thrustmaster T80
- Thrustmaster T300RS
- Thurstmaster T500*
- +others TBC from Evo
See you all on the track on October 7th.
Εγώ είχα κάνει προπαραγγελίαστο store έχει αλλα αν αγοράσεις την full έκδοση μου φαίνεται ότι στο τέλος δεν θα πάρω τίποτα και θα μείνω με ότι τσάμπα υπάρχει :PQuote:
Sony DriveClub Special Edition
H DRIVECLUB Special Edition περιλαμβάνει:
- Ειδική, συλλεκτική συσκευασία υψηλής ποιότητας με αποκλειστικό εικαστικό.
- ’μεση πρόσβαση σε 5 αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, κάθε ένα με αποκλειστικό design:
- McLaren P1
- Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series
- Ferrari 458 Italia
- Aston Martin v12 Vantage S
- Alfa Romeo 4C
- 2 αποκλειστικά in-game πακέτα για να προσαρμόζεις το αυτοκίνητό σου και το λογότυπο του club σου.
- 2 DRIVECLUB vinyl stickers (λευκό & κόκκινο), ιδανικό για το laptop ή το PlayStation 4 σου
Κατεβάζω the crew beta σε 1 ώρα 3,1 GB μέχρι 4 Οκτώβριου θα είναι διαθέσιμο . Μου ήρθε e mail με κωδικό και το είδα τώρα.........
Μπορω να εχω και εγω εναν κωδικο για την ΒΕΤΑ?