Αυτό λέω ήμουν overhyped αλλά επειδή η σειρά με έκανε overhyped, με όλα αυτά που έπρεπε να συμβούν για να φτάσει τελικά εκεί. Τεσπα, απόψεις όπως λες. Με τη Cersei ξέρω για ποιο σημείο λες αλλά προηγήθηκαν άλλες 2 σκηνές με τα ίδια, confess or starve και blah blah, τι τραβάει το έρμο το κοριτσάκι. Για τον Olly, ε, obvious δεν είναι ότι κάτι θα συμβεί και μας το δείχνει? Μας περνάει όμως για χαζούς και μας το δείχνει 2η φορά? Ή θέλει να το θυμήσει στους ξεχασιάριδες και το τρώμε όλοι στη μάπα?
Να ξαναπώ ότι δεν είναι κακό επεισόδιο, αλλά αν ένα επ είναι μισό-μισό (άθλιο-κορυφαίο), είναι υπερβολή να εκθειάζεται τόσο πολύ. Ίδιες συζητήσεις με αυτήν εδώ γίνονται παντού όπου θίγεται το θέμα γιατί είναι πάρα πολλοί που ξετρελάθηκαν με το επ. Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ είμαι πάντα σε αυτό το στρατόπεδο σε τέτοια debates, ίσως δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Αλλά με ενοχλεί ένα τέτοιο επεισόδιο να λαμβάνει τέτοιο praise από τη στιγμή που στην ίδια σειρά έχουμε δει πολύ καλύτερα.
Το ότι δεν συμφωνείς το κατάλαβα :P αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν ήταν σκοπός μου να βάλουμε κάτω όλες τις σκηνές και να τις αναλύσουμε, τα είπαμε εξαρχής, εσένα σου άρεσαν, εμένα μου φάνηκαν βαρετές. Δεν με παρακίνησε τόσο να ποστάρω το ότι κάποιοι εδώ μέσα το κηρύξατε masterpiece of epic proportions, τα ίδια βλέπω και σε άλλα forums και comment sections, πάντα έτσι γίνεται, λογικό να υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός με το εκρηκτικό τέλος που είχε. Αλλά το να το βάζεις δίπλα με το Ozymandias... σημαίνει ότι το έχεις σκεφτεί και φιλοσοφήσει και έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, ότι σου άφησαν την ίδια αίσθηση τα 2 επεισόδια. Καμία σχέση το scope αυτού εδώ με το Ozymandias, μα καμία! Το Ozymandias πέρα του ότι ήταν αριστουργηματικά γυρισμένο (από την αρχή ως το τέλος), σήμανε το point of no return για το BB, άλλαξαν όλα. Εδώ το πιο συνταρακτικό νέο ήταν ότι oι White Walkers δεν ψοφάνε μόνο με το εξαιρετικά σπάνιο dragonglass.