Σας παρακαλω,απαντηστε μου εγκαιρα,αντιμετοπιζω προβλημα,καμ ον γκαιζ
Printable View
Σας παρακαλω,απαντηστε μου εγκαιρα,αντιμετοπιζω προβλημα,καμ ον γκαιζ
Από το διακόπτη δεν το σβήνουμε ποτέ. Δοκίμασε να συνδέσεις χωρίς το scart (δηλαδή με RCA) και αν δε δουλεύει ίσως φταίει το καλώδιο. Δεν κοστίζει πολύ ένα καινούργιο σε σχέση με αυτά που θα δώσεις αν το πας για service...
Πάει και το δικό μου, παρουσίασε ylod την Κυριακή, 40ρι μετά από περίπου 3 χρόνια. Η χρήση ήταν 90% gaming. Θα κάνω μία απόπειρα για να το αναστήσω για backup και μετά θα πάω για slim, γιατί όλες οι άλλες λύσεις βλέπω έχουν ημερομηνία λήξεως
Τιποτα παιδια,δεν δουλεψε με τιποτα,πφφφ,θα το παω σε κανεναν για επισκευη
Χρειάστηκε να βάλω 3 φορές το δισκάκι του uncharter (και ένα καθάρισμα από τις δαχτυλιές του γιου) για να το "δει"...τυχαίο; ελπίζω πως ναι! /μέσα στις γιορτές το φελέκι μου...:(
καλημερα
εχθες το βραδυ καθως επαιζα cod black ops ξαφνικα σβηνει το ps3 κανει τρια μπιπ και αναβοσβηνε το κοκκινο φωτακι.το εκλεισα απο πισω το ανοιξα ξανα δουλεψε 5 λεπτα και παλι το ιδιο. κιτρινο λαμπακι δεν ειδα αλλα μαλλον επαθε ylod απο οτι καταλαβα απο αλλες περιγραφες σωστα ???.Αν ναι δεν μπλεκω με την sony θα παω να παρω ενα καινουριο slim 160 gb αφου το παλιο ηταν fat 40 gb.θελω να ρωτησω τι εχασα πχ κατι τραγουδια που ειχα βαλει με usb δεν με νοιαζουν αλλα πχ στο cod ημουν level 38 τωρα πρεπει να αρχισω απο την αρχη ??? και αν ναι με ποιο τροπο μπορω να παρω το save του cod ??? βαζω στικακι στο usb και κανω copy paste το εικονιδιο που ειναι στα saves του ps3 ??? please help !!!
επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να αφησω τα ιδια καλωδια απο το παλιο ps3 fat στο καινουριο ps3 slim δηλαδη το hdmi την οπτικη ινα και το καλωδιο του ρευματος εννοω εχουν και τα δυο τις ιδιες υποδοχες απο πισω ??? (ειναι λιγο πικρα να κουνισω το επιπλο ειναι λιγο μεγαλο περιεργη κατασκευη)
μπορει καποιος να μου απαντησει ?
πωπω ενα ενα μου ερχονται με το psn account τι γινετε χαθηκε το username και το password τα θυμαμαι.οι ρυθμισεις με το wifi του σπιτιου πρεπει να ξαναγινουν η απλα βαζω user name kai password και ολα οκ ???
Καταρχάς πριν το κλάψεις εντελώς και τα τραγούδια/saves/κλπ μπορείς να το φτιάξεις (έστω και για λίγο) ή να απευθυνθείς σε κάποιο παιδί να σου το φτιάξει. Εκτός την μεταφορά των αρχείων σου για όσο δουλέψει, θα πρέπει να μπεις στο PSN, να κάνεις synch τα τρόπαια σου αν δεν θέλεις να χάσεις όσα τυχόν δεν είχαν γίνει synch online και φυσικά εφόσον την παροπλίζεις μέσω του account σου να κάνεις deactivate τα δικαιώματα του λογαριασμού σου για να κερδίσεις πίσω το 1 sharing (από τα 5) που είναι κατειλημμένο από αυτή την κονσόλα. Επίσης, εάν έχεις το email και το password μπορείς να το βάλεις σε άλλη κονσόλα και να δουλέψει το PSN id σου αμέσως. Οι ρυθμίσεις θα πρέπει να ξαναγίνουν στο καινούργιο (να δει το ρούτερ, να συνδεθεί, να δώσεις τους κωδικούς του ρούτερ).
Αυτά νομίζω είναι εντάξει, αν έχει ζωή μετά την επισκευή, μπορείς να κάνεις και ένα transfer τα αρχεία σου ή καλύτερα (για να μην κοπεί στην μέση και έχεις θέματα) ένα backup τα πάντα, για να τα κάνεις restore στην καινούργια και να είσαι ετοιμοπόλεμος.
Εάν μου ξέφυγε καμία αρλούμπα, ας την διορθώσουν τα παιδιά που έχουν ήδη κάνει αυτή την διαδικασία και έχουν περάσει αυτό το λούκι.
^^^ΝΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ LEVEL MOY STO CALL OF DUTY.ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η PROGRESS ΣΤΟ ONLINE ΓΙΝΕΤΑΙ SAVE ΣΤΟΥΣ SERVER ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ?
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΙΔΙΕ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ FAT ME TO SLIM Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (HDMI - ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ - ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ???????)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
^^ Ναι μην σε ανησυχει η προοδος σου στο online εκει γινεται save οπως σωστα ειπες στους servers. Απλα θα πρεπει να μπεις με το account σου, δεν θα εχεις προβλημα :)
Και οντως δοκιμασε να το φτιαξεις δεν εχεις να χασεις τιποτα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ VAL !!!
^^^ φιλε δεν μπαινω στην διαδικασια με την λογικη οτι και να δουλεψει λιγο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναχαλασει.αντε να αντεξει κανα μηνα
To slim έχει το μικρό καλώδιο ρεύματος αυτό με τις 2 τρύπες τα άλλα ναι μπορείς να βάλεις τα ίδια.
akrivos auto epatharin 1 ora....paizontas un2..... epidi exasa episodia einai to 2 ps3 pou xano na paw ksana gia antikatastasi????????ti paizei me tin antikatastasi twra?????? to 1o to eixa kanei antikatastasi prin 1,5 xrono kapou 180e......na paw gia slim????? den mou aresei emfanisiaka re g@mo.....oufffffff....ta xasame ola..... xasame tin gomena....xasame ton skilo mou....exasa kai to ps3....... ante kai kales giortes......
ksexasa na pw oti eixa to fat 60gb apo ta preta me 4 usb............
Λοιπόν παιδία και εγώ έχω ένα χαλασμένο PS3.Είναι το μοντέλο των 40 GB αγορασμένο το 2008.Πρίν περίπου κάτι μήνες αγόρασα ένα slim γιατί απο το fat μου χάλασε το BD drive.Τώρα οι γονείς μου πούλησαν το slim επειδή δεν διάβαζα για το σχολείο (lol).Anyway θα ηθέλα να σας ρωτίσω κάτι για οσούς γνωρίζουν.Τοποθέτω ένα παιχνίδι μέσα και όπως είναι αναμενόμενο δεν το διαβάζει οκ μέχρι εδώ αλλα το πρόβλημα είναι μέσα στο ίδιο το drive?Το ρωτάω αυτό γιατί οπώς βάζω το παιχνίδι μέσα στην υποδοχή δεν ακούγετε κανένας ήχος ότι το δισκάκι γυρίζει.Μήπως είναι πρόβλημα σε αυτό το άσπρο εξάρτημα που γυρίζει τα δισκάκια?Γιατί οπώς και να το βάλω μέσα όταν πατάω το eject το βγάζει ακριβός οπώς το έβαλα μέσα.
Καθέ απάντηση θα ήταν πολύ χρίσιμη για εμένα.Ευχαριστώ παιδιά και ελπίζω να μην σας κούρασα.
ΥΣ: Το PS3 χάλασε καθώς έπαιζα online το modern warfare 2.
http://www.ebw.gr/el-GR/Page/ServiceEBW
edw leei gia antikatastasi i service??????? to exei kanei kaneis??
ayxaristo..
Παιδια βοηθεια!!!!!! Ενω επαιζα σημερα το ps3 εσβησε. Τωρα προσπαθω να το ανοιξω αλλα σβηνει αμεσως. Αναβει για λιγο το πρασινι φωτακι μετα γινεται κιτρινο(νομιζω)και μετα σβηνει το ps3 γινεται κοκκινο το φωτακι και αναβοσβηνει!!!!!!!!!
YLOD YLOD YLOD!!:cheer2:
Πως να στο πω φιλε μου, ειναι και δυσκολο.. Λιγες πιθανοτητες να το αναστησεις. Δες εδω.. http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5265. Στο πρωτο μ PS3 το ειχα δοκιμασει και πετυχε για λιγο αλλα μετα ξαναχαλασε..
Yellow Light Of Death το λενε το συγκερκιμενο προβλημα..
Τους ειχα παρει τηλεφωνο αυτους για service μιας και η Sony σε ξεχναει μετα
την εγγυηση και δεν μου φανηκαν και πολυ αξιοπιστοι. Ειχα ακουσει και απο αλλους διαφορα αρνητικα οποτε δεν ασχοληθηκα. Απλα να ξερεις..
ki egw ta idia akousa..... telika ti ekanes???na paw gia antikatastasi me tin sony?????? exw kai to cd tou un2 mesa.....lew na kanw auto me tin pasta mpas kai to vgalo......
Πριν μια μέρα που χάλασε το ps3 το 60 μου το πήγα στην αντιπροσωπία sony και αυτός που είπε 2 πράγματα.... ότι το ps3 μου δεν φτιάχνετε... και ότι θα το στείλει να μου το αλλάξουν και να μου φέρουν καινούριο... και να πληρώσω 220 ευρω.... και το δεύτερο που μου είπε είναι ότι το slim είναι μαπα... και δεν αξίζει να το αγοράσω μου είπε αληθεύει ότι είναι μαπα; Ακούω απόψεις
χθες και εμενα χαλασε με error 80010514 δηλ. BLue Ray drive. 60αρι αγορασμενο το νοεμβριο 2007 τα πρωτα 2 χρονια με μεση ωρα χρησης 20 ωρες την εβδομαδα μετα ηρθε η ελευση του γιου μου και οι χρονοι πεσανε σημαντικα. η ειρωνεια είναι οτι αυτες τις μερες επειδη εχω αδεια ειχα προγραματισει να το ανοιξω για να φρεσκαρω τις παστες κ.λ.π.
Τωρα δεν ξερω τι να κανω
1. Να παρω Slim και ποιο? (Τα οικονομικα μου δεν εινα και ιδιαιτερα ανθηρα αυτη την εποχη μου)
2. Να παρω ενα καινουργιο Blue ray drive? (αρχικα σκεφτηκα να κανω αυτο αλλα διαβασα οτι δεν πιανει παντα αυτη η επισκευη) Τα χερια μου πιανουν αλλα φοβαμαι μηπως δωσω 70€ και στο τελος κανω μια τρυπα στο νερο. Εαν καποις εχει κανει αλλαγη θα εθελα τις εντυπωσεισ του.
3. Να παω Cometron? To Θεωρω μαλλον κοροϊδια απο την πλευρα της Sony το ολο θεμα αντιμετωπισης με τα ανακατασκευσμενα
egw etsi opos to kovo sou lene m@l@kies... auti i eteria pou anelave tin antiprosopia tis sony einai pragmatika eleos ..kai kala tha kanei i sony me kapio tropo an to xerei na tin allaxi..ok den paei allo....... sou lene vlakeies file giati ena kainourgio exei 300 e... gia na arpaksoun autoi kati parapano sou kanoun antikatastasi sta 220e... filaraki pou rotisa sto exoteriko kanoun antikatastasi kai me 80e...ara theloun 220 kai ta upolipa tha ta fane eutoi??????? eprepe na to katalaveis..den einai dunaton texnikos tis sony na leei mapa to ps3 slim..poioi????? auytoi poy den xeroun pou pane ta 4?????
Το PS3 του αδερφου μου απεβίωσε ξανα, yellow light of death αυτή τη φορα. Ενα χρονο μετα απο την αντικατάσταση που είχε γίνει. Η ερώτηση μου ειναι : τα account πως θα τα κανουμε deactivate αφου δεν ανοιγει η κονσόλα; Γιατί μεταξύ των άλλων είχε και το δικό μου μεσα :Ρ
Κι εμένα έχει ένα θέμα. Ανοιγει για 3-4 λεπτά και μετα κλείνει. Πιστευω ότι έχουν θέμα τα ανεμιστηράκια, διοτι δεν βγαίνει πλέον αέρας από τις πίσω γρύλιες και λογικά υπερθερμαίνεται το PS3.
Να το πάω ebw ή Sony?
δεν καταλαβαινω γιατι ρωτατε να παρω σλιμ η οχι...?δεν εχετε αλλη επιλογη αφου μονο αυτο βγαινει...οσο για την αλλαγη της παστας οπως εχουμε γραψει απειρες φορες ειναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ μετρο για να βγαλεις το δισκακι η να κανεις μπακ απ..αντε να σου κρατησει και λιγο παραπανω.ΑΛΛΑ παλι θα χαλασει!!
Οσο για το EBW εγω εχω να πω οτι το καινουριο που ειχα μου κρατησε 1,5 χρονο το δικο τους ανακατασκευασμενο 2!Απο εξυπηρετηση ειναι χαλια αλλα....
Και τελος ξαναπροτεινω αυτο που εκανα και εγω...διαφημιση δεν κανω ουτε τα παιρνω απο καμμια εταιρεια.Πηγαιντε παρτε ενα με δοσεις και καντε επεκταση εγγυησης!!!Αν δεν αξιζει για το ps3 τοτε για ποιο αξιζει.
Τωρα για το σλιμ αν θα βγει καλυτερο η οχι ειναι σχετικα νωρις αλλα αφου τα παλι εβγαζαν προβλημα στον ενα χρονο + κατι μηνες και το σλιμ αναλογικα δεν εχειβγαλει τοσα ε ναι μαλλον ειναι καλυτερο!Γιατι ναι μεν πιο φθηνο αλλα και πιο αδειο!Το πρωτο το 60 μονο καφε δεν εψηνε..και στο δικο μου το μυαλο οτι ειναι πιο απλο τοσο πιο γερο ειναι..(αλλα κατι μου λεει οτι και το σλιμ καποια στιγμη θα την κανει την πα^&@ρια του!)
καινουργιο 320αρι και μου κολλησε 2 -3 φωρες στα uncharted 2 & Heavy Rain . να πω οτι το πηρα πριν 12 μερες
Καθώς έπαιζα έσβησε απότομα η συσκευή. ΔΕΝ ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν ανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω το ρεύμα για 5 δευτερόλεπτα και το ξανασυνδέσω. Τότε το λαμπάκι γίνετε κόκκινο και μετά ανάβει η συσκευή κανονικά για περίπου πάλι 20 λεπτά. Ζεσταίνεται αρκετά,ο ανεμιστήρας λειτουργεί (πετάει ζεστό αέρα από πίσω) αλλά δεν κάνει θόρυβο όπως έχει αναφερθεί στο forum (ίσως να μη δουλεύει όπως πρέπει). Δεν βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι, είναι ανοικτό γύρω-γύρω και σε οριζόντια θέση.
Έχω το slim, 120gb και στις 20/12 έκλεισε χρόνο. Μίλησα με αντιπροσωπεία το πρωί και είπαν επειδή είναι εκτός εγγύησης (1 έτος), γίνεται μόνο αντικατάσταση με 150 ευρώ.
Δε πιστεύω οτι είναι το γνωστό YLOD. Τι προτείνετε να ελέγξω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα firmware;
PS. Δεν έχει γίνει ποτέ jailbreak.
Εχω ενα ps3, το εχω αγορασει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας, απο τοτε που το αγορασα μεχρι και σημερα δεν το χρησιμοποιουσα πολυ, σε γενικες γραμες μονο καμια ταινιουλα και κανενα επιλεκτο παιχνιδι μετρημενα στα δαχτυλα δηλαδη, γενικως σε κατασταση ψηλοαχριστιας. Αγορασα το gran turismo 5 και επειδει ειμαι φανατικος του ειδους εδω και αρκετα χρονια, το εβαλα να παιξει...την πρωτη μερα μια χαρα...την δευτερη μετρια...και την τριτη τελος...αναφερομαι για το blu ray της συσκευης...μια διαβαζε μια δεν διαβαζε οπου σημερα δεν διαβαζε καθολου οσες φορες και αν προσπαθησα... βαλε βγαλε το cd απειρες φορες το ιδιο πραγμα...ειχε το loading πανω δεξια στην οθονη χωρις να διαβαζει και οταν εβαλα το αυτι μ στην κονσολα ουτε καν γιριζε το cd... διαβασα στο internet οτι ισως φταει η κεφαλη και θελει καθαρισμα...ακολουθησα πολυ προσεκτικα τις οδιγιες το ανοιξα το καθαρισα με μπατονετα και οινοπνευμα το σιναρμολογισα παλι και παλι το ιδιο πραγμα....λογικα μαγκες μ πρεπει να εχει καει το blu ray drive...δεν ξερω πως να συμπερυφερθω απο εδω και περα....στην εγκυηση βεβεως δεν ειναι πια...αμα το παω στην sony θα μου πουνε να παει αθηνα κ.τ.λ...(απο πατρα ειμαι) και ισως ερθει σε κανα χρονο και απο τιμη φαρμακι (καλη επιτυχια δηλαδη) οπου δεν θα συμφερει να δωσεις και τοσα....εν τελει εχω σκεφτει να παραγκειλω απο e-bay η απο οπου αλλου ενα καινουριο blu ray drive να το τοποθετησω και να ξεμπερδεψω αλα και εκει πρεπει να ψαξεις σωστα για κωδικους συμβατους και τετοια...βεβεα οποιο μελος απο εδω μεσα μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ...αν ισως υπαρχει και κανενα blu ray για πουλημα απο εδω μεσα...αμα δεν βρω ακρη μυριζομαι καδο....χαχαχαχα....ευχαριστω