Παρααααααάγκα! Αχαχαχα!
Printable View
Παρααααααάγκα! Αχαχαχα!
αχχαχαχα.... tasioskis για admin! Παμε γερα! :D
Μια ερώτηση:
Ο Xrest πού χάθηκε;
εχει πτυχιο λενε....
τον φαγανε και αυτον αμασητο σαν τον λυκο...και εγω δεχομαι πιεσεις τον τελευταιο καιρο για να αλλαξω forum... μαλλον συνεργαζονται με τον μακη...
Καλα... εχω παιθανει στο γελιο με τον τιτλο σου ετσι tasioski! LoL xaxaxa...
Και εγω θελω παρακαλω το ονομα μου να γινει πορτοκαλι και να μου βαλετε και εμενα κατι ωραιο... χαχαχαχα :)
λυκε μου δεν ημαστε ολοι ισοι και ομοιοι...βολεψου τωρα με αυτα που εχεις...λολ
εγω τρελενομαι για το spoiler στην υπογραφη σου, μηπως θες να μας πεις κατι????λολ
Mετα το κενο που αφηνει πισω του ο Nonborn ηταν αναγκη να μπουν νεοι Moderators, ο ενας μαλιστα ειναι ενας παλιος που τον επεισα να επιστρεψει, ο wolfratma λοιπον ανηκει πλεον ξανα στους moderators, οπως επισης νεος moderator ειναι και ο DarkUSS , ισως να μπει και ενα ακομα ατομο , θα του κανω προταση συντομα αν δω οτι χρειαζεται.
Καλη επιτυχια στα νεα καθηκοντα(για τον wolf οχι τοσο νεα:p)των παιδιων:angry:
καλη επιτυχια και στους 2 σας
Καλή δουλειά παιδιά.
Καλή επιτυχία Darkuss!:angry:
μετα απο αυτη τη δηλωση τι αλλο εχω να πω???για αλλη μια φορα ειμαι εξω:rant:
να πω και εγω στα παιδια καλη επιτυχια και τους εμπιστευομαι απολυτα για την θεση,αλλα φυσικα δεν εχουν και οι 2 τις ικανοτητες που εχω εγω...
για αλλη μια φορα βλεπετε οτι εγω ειμαι εξω απο την ηγετικη ομαδα του φορουμ αρα κατι φταει καποιος δεν με θελει εδω,καποιος ακουει και μαντοννα και χατζιγιαννη...
παιδια δεν φταιω εγω για τις επιλογες των αλλων...
θα συνεχισω να βρισκομαι εδω μαζι σας γιατι εχω δωσει το λογο μου σε καποιους συγκεκριμενα σε 940 μελη τους αλλους 3 δεν τους γνωριζω...
και παλι καλη τυχη στα παιδια που ειναι δεδομενη....
Συγχαρητηρια στον Slay και στους νεους mod.Ευχομαι τα καλυτερα.
:1appl:
Καλή τύχη στον wolf και στον darkuss αν και ο wolf είναι παλιός στο πόστο αυτό.
:(
Τάσο κρίμα και είχα πιστέψει τόσο σε σένα.... τι να πω.... υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο...κόκκινος.
Καλή δύναμη στα παιδιά!
Μπράβο σε παλιούς και καινούργιους mod...Καλή επιτυχία
Ευχαριστουμε παιδια!!!
Θα προσπαθησουμε για το καλυτερο!!! (τι βαψατε μουαχαχαχαχαχαχ)
Τάσο,μην ανησυχείς.Το υπονοούμενο του slay είναι σαφές...
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις την ανάγκη αυτή. :frog:
Wolf , άντε επιτέλους βρε αγόρι μου.Μας έσκασες!!!
DarkUSS,είσαι σεβαστό παιδί και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις.
Καλή δουλειά σε όλους.
δεν νομζω βρε modecris το λεει αυτο μονο και μονο να με εχει στο περιμενε,θελει να με κανει να υποφερω σιγα σιγα και βασανιστηκα... απο την μαυρη ωρα της ανακοινωσης εχω ακουσει και τα τρια cd του μεγαλου Ασιμου,τον επιταφειο του ριτσου και το σταυρωστεμε της μεγαλης Σαρρης,και ακομα ο πονος δεν μου εχει περασει...δεν το περιμενα ειδικά απο τον slay, τον καταλαβαινω και αυτον ξερει οτι αν ανεβω λιγο δεν θα εχω σταματημό και θα παρω την θεση του πιο γρηγορα.τα λεμε μετα παω να ψαξω το cd της αρλετας ,αν θυμαμαι καλα το ειχα αφησει μαζι με τα λεξοτανιλ....την εποχη που μου πηρε ο βαγγελης την θεση...
ασχετο τα λεχοτανιλ τα βρηκα το cd της αρλετα λειπει.....βρηκα ομως τα εγκωμια της Μ.εβδομαδας.... οποιοα(ο τονος στο ι)κατάστασις(δεν θελει η)βιωνω....
Wolf χαιρομαι που ξαναεπεστρεψες!
Καλη συνεχεια και σε σενα Darkus!!
O Μuku απο σημερα ειναι μελος της ομαδας των moderators, και θα αναλαβει και καθηκοντα και στην κεντρικη σελιδα, να του ευχηθουμε καλη επιτυχια.
Υ.Γ. tasioskis για αλλη μια φορα στην απ'εξω οπως καταλαβες :D
Καλή αρχή muku!
καλωσηρθες φιλε Muku και καλη συνεχεια. :)
Καλη υπομονη muku !
Καλή επιτυχία muku!
thanks guys!
muku άσε τις κουβέντες και πιάσε δουλειά...lol...ελπίζω να ξεπεράσεις το ίνδαλμά μου τον Wolfrathma!!!
Καλή επιτυχία muku!
Τί,άρχισε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος;
Σιδερένιος muku!
καλοριζικος muku...και καλο κουραγιο
;)