Γεια σου ρε τσακαλι με τα...ωραια σου!Μερακλη!Εγω που δεν εχω παιξει το 1 καθολου θα μπορω να παω στο 2?Κατι αλλο,σαν το fallout δεν ειναι?Γιατι συνηθως τα παραταω τα παιχνιδια ανοιχτου χωρου μετα απο λιγες ωρες επειδη κουραζομαι να κανω τα ιδια.
Printable View
Γεια σου ρε τσακαλι με τα...ωραια σου!Μερακλη!Εγω που δεν εχω παιξει το 1 καθολου θα μπορω να παω στο 2?Κατι αλλο,σαν το fallout δεν ειναι?Γιατι συνηθως τα παραταω τα παιχνιδια ανοιχτου χωρου μετα απο λιγες ωρες επειδη κουραζομαι να κανω τα ιδια.
Μου αρεσε ετσι οπως το ειδα σε καποια videos.Ποτε βγαινει?Ξερουμε αν θα ειναι συμβατο με move?
^^ Περιμενε για το μωρο μιλας ή για το παιχνιδι γιατι εχω χασει και λιγο την μπαλα? Αν εννοεις το μωρο, πες μου σε παρακαλω σε ποιο βιντεο την ειδες (και τι εκανε) και να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι συμβατη με το "Move" μου... :D :D :D
^^ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :hysterical:
Val δεν είναι συμβατή με το move σου, πάρε kinect...
Το σκίσαμε το mass effect 2, αλλά δεν φταίμε εμείς, η φύση μας έκανε έτσι. :D
πολυ καλα νεα παιδες! :)
New details revealed for Mass Effect 2 on Playstation 3
Quote:
he latest issue of the OPM featured Mass Effect 2 on the Playstation 3. The article talks about the interactive comic, additional content as well as the graphics in the upcoming port. You can check out some of the highlights from the article below (via NeoGAF):
- Casy Hudson calls the comic a save game generator.
- Nearly $100 of additional content, all 3 major expansion packs and over a doze on smaller Pieces of DLC altogether adds up to approximately 20 hours of additional gameplay.
- The PS3 version will also feature 3 years worth of engine updates and every patch release for the game.
- The developers promise that they are not taking any shortcuts” Oftentimes when you got to the PS3 you see stuff like down-resing and using a smaller than 720p resolution to try and get back some of the framerate. We haven't done that says producer Jesse Houston, we really wanted to try to make it as good, if not better than the Xbox version."
http://www.examiner.com/video-game-n...-playstation-3
Απο οτι φαινεται τα πραγματα οδευουν πολυ καλα, υποσχονται εφαμιλλο αν οχι καλυτερο τεχνικο τομεα. Τους πιστευω, νομιζω οτι δεν εχουν χασει το κυρος και την σοβαροτητα τους. Αντε να δουμε :)
Εχω και το 1 και το 2 στο XBOX αλλα δεν εχω αγορασει κανενα DLC οποτε πιστευω ειναι μεγαλη ευκαιρια να το αγορασω στο PS3 θα τα εχω ολα και θα μπορω να παιξω ξανα αυτο τον καταπληκτικο τιτλο.
Το ειχα γραψει και πιο παλια οτι ελειπε ενα τετοιο παιχνιδι απο το PS3 που δεν εχει κατι αντιστοιχο και κυριως για την συνεργασια με την bioware και οτι αυτο σημαινει για το μελλον .
ΥΓ. Η bioware δεν θα ανακοινωσει καποιον τιτλο αρχες Δεκεμβρη? ή κανω λαθος?
^^Ετσι λενε περιμενουμε να δουμε τι θα μαθουμε. Προσωπικα πιστευω οτι θα ανακοινωσουν Mass Effect 3 με multiplayer.
Τι να λεμε τωρα, για οποιον δεν εχει παιξει το ME2 ειναι το απολυτο πακετο.
Aν και τεχνικα ειναι στα standards που λενε απο την Bioware θα ειναι ισως η κυκλοφορια της χρονιας για μενα τουλαχιστον.
^^Το εχεις παιξει γενικα ή οχι φιλε hakoo? :)
Εχω παιξει το πρωτο, με το που βγηκε βουτηξα το 360 ενος φιλου (δεν του αφησα και πολλα περιθωρια) και ασχοληθηκα. Εχω ξαναπει οτι ειχε καποια τεχνικα/σχεδιαστικα προβληματα και καποιες μετριες επιλογες αλλα με μαγεψε overall, η Bioware στο χτισιμο κοσμων δεν εχει αντιπαλο στη βιομηχανια.
Το 2 ενω μπορουσα να δανειστω παλι 360 δεν το εκανα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα εβγαινε καποια στιγμη στο ps3, payoff time is almost here :a045:
Mεχρι και εγω σκεφτομαι να το παρω αν και το εχω στο 360. Εχουν προσθεσει αρκετα πραγματα για να το αγνοησει καποιος.
Το μονο που με κανει να δισταζω λιγο ειναι οι επιλογες που εχω κανει και που θα εχουν αμεση επιπτωση στο 3. Φοβαμαι οτι τα εχω κανει ψιλομανταρα και ειμαι περιεργος δω πως θα μου βγει στο επομενο:muhaha::whoopsy:
PS3: Mass Effect 2 to be released on January 21
Ερχεται :)Quote:
Mass Effect 2, the action RPG, is finally ready to come out on PS3 with a series of exclusive features for the console version for Japan that mainly the look and feel and the availability of additional content
Μιας και έρχεται :osfp: και για να μείνουν ζεστά τα "κάρβουνα" και το thread στα "πάνω" του, λέω να ποστάρω κι εγώ...
Βέβαια, δεν είναι σαν την υπερθεά Yvonne :love:, αλλά νομίζω δε θα χαλαστείτε !
p.s. ειδικά στην 1η φωτό, η ΟΜΟΙΟΤΗΣ είναι (Κ)ΩΛΟφάνερη, εεε ολοφάνερη εννοούσα!<33
Spoiler!
Mass Effect 2 PS3 Release Date
Quote:
Electronic Arts has confirmed to IGN that Mass Effect 2 for PlayStation 3 will ship in the United States on Jan. 18. 2011 and Jan. 21 in Europe.
Given that the first Mass Effect title will remain a Xbox 360 exclusive, EA and BioWare will include an interactive comic with the PS3 copies to help bridge the storylines. The choices made in the comic will carry over into your Mass Effect 2 playthrough.
Mass Effect 2 for PS3 also includes the previously released downloadable content Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory and the Blood Dragon Armor on the Blu-ray disc. The Zaeed and Firewalker content is also accessible through the Cerberus Network.
Συντομα θα παρουμε την πρωτη γευση απο το ΜΕ2 στο Playstation μας! :)
Mass Effect 2 demo hits PS3 on December 21 — Scrawl
Quote:
Scrawl: "PlayStation 3 owners will be getting more than a mere Dead Space 2 demo this holiday season. Tucked away in today’s press release for Mass Effect 3, EA has announced that a demo for the PlayStation 3 version of Mass Effect 2 will arrive on the PlayStation Network on December 21."
Δεν μπορω να σου δωσω και rep ακομα!
:k020:
Τον Ιανουαρια αρχιζει η φωτια..
Video preview απο την ps3 εκδοση.
Aυτοι που περιμεναν(δικαιολογημενα) κακη ps3 εκδοση μπορουν να ειναι ηρεμοι πλεον.:p
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1g9F0rgVzuw"]YouTube - Mass Effect 2 - PS3 Preview[/ame]
Mass Effect 2 is Looking Good on the PS3
http://uk.ps3.ign.com/articles/114/1140265p1.html
Aπο την side to side comparison η εκδοση του ps3 φαινεται καλυτερη, στο πληρες αρθρο λεει και για καλυτερα textures σε καποιες περιπτωσεις και για ανωτερα cutscenes.
Πολυ καλα νεα, φαινεται οτι αξιζε και με το παραπανω η υπομονη :a045:
Seriously?Ελπιζω να ειναι το video compression του IGN γιατι το framerate στις μαχες(και αν κρινω απο αυτο,στα heavy sequences?) ειναι κακο και χειροτερο απο την 360 εκδοση.
Good to know about texture quality though.Το περιμενα βασικα καθως η ps3 εκδοση του DA ηταν ανωτερη οπτικα της 360(αλλα ολος τυχαιως χειροτερο framerate...).
Οσο για τα cutscenes το ελπιζω....δεν υπηρχε τιποτα χειροτερο απο το να παιζεις σε υψηλες αναλυσεις,ολα στο full στην pc version(*raises hand*) και μετα να πεφτεις πανω σε ενα ωραιοτατο pixeliasmeno cutscene λογω αθλιου compression :P.Οχι τιποτα αλλο αλλα σου χαλαει και την γενικη εικονα για την τελευταια mission.
PDS Βαγγελακο μου εφτιαξες την ημερα φιλε μου οσο αφορα το gaming κομματι :)
+ρεπ!!
το οτι χρησιμοποιουν την μηχανη του 3 (σαφως οχι στο φουλ της αφου ακομα εξελισσεται) μονο θετικοτατο μπορει να ειναι και ευγε στην Bioware που δεν ακολουθησε την ευκολη οδο αλλα μας σεβαστηκε σαν κοινο...respect και σε αυτους!! :D :D
ΥΓ: Ουτε που θελω να ξερω τι θα γραφεται τωρα στα φορουμ της Βιοware!
Nothing really :P.Τους βλεπω ιδιαιτερα θερμους και καποιοι θελουν τα saves του me2 να γινονται import μεσω του cerberus network ωστε να μπορουν να παρουν την ps3 εκδοση του 3ου αν προκυψει καλυτερη :P.
Τελος προτεινουν το comic να γινει και στο ME3 σαν επιλογη τοσο για τους νεους παικτες οσο και για αυτους που δεν θελουν να ξαναπερασουν απο καποιο απο τα 2 παιχνιδια απλα και μονο για να κανουν 1-2 αλλαγες.
^^ Καλο αυτο και χαιρομαι γιατι στην αρχη ειχε γινει χαμος! Οσο για το framerate που ελεγες Νικολα οντως φαινεται να καρεδιαζει πολυ, αλλα θυμαμαι την δηλωση τους που ελεγαν οτι "ενω καποιοι θυσιαζουν framerate performance για να εχουν 720ρ native και ενω καποιοι αλλοι θυσιαζουν την αναλυση για καλυτερο framerate, εμεις δεν κανουμε τιποτα απο αυτα και δεν θυσιαζουμε τιποτα". Ας ελπισουμε να ισχυει και στην πραξη.
Nα ρωτήσω κάτι τα παιδιά που το έχουν παίξει.Γνωρίζω οτι είναι ένα tps με rpg χαρακτηριστικά.Τα rpg στοιχεία είναι έντονα και ουσιαστικά ή απλά έχουν προσθεθεί για να το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα generic tps?
Thanx prinny.
Απ'ότι φαίνεται το ισοπεδώσανε σε αυτό το τομέα.Κρίμα...
Ρωτάω γιατί δεν θέλω να έχω λανθασμένες προσδοκίες από το game και απογοητευτώ.Τουλάχιστον να το παίξω γιαυτό που είναι.
Aλλη αρρωστεια κι αυτο το παιχνιδι.. Πως και πως το περιμενω!
Αλλο ενα comparison βιντεο,μεσα στο νεο normandy:
http://uk.ign.com/videos/2010/12/16/...ectid=14235018
H αληθεια ειναι οτι κι εγω απο τα σχολια καποιων παιδιων που η αποψη τους μετραει πολυ, εχω ψιλοαπογοητευτει απο το παιχνιδι, παρολαυτα θελω να το παιξω γιατι λενε (τα ιδια παιδια) οτι στον τομεα των διαλογων και του character development εχει γινει πολυ καλη δουλεια, παρακαλω επιβεβαιωσατε αλλιως ακυρωνω τωρα το preorder! lol :P
lol
Μια χαρα το εκανες preorder και πιστευω οτι θα σου αρεσει. Ετσι κι αλλιως η εκδοση για PS3 ειναι πιο ολοκληρωμενη με πολλα extras που σιγουρα θα κανουν την εμπειρια καλυτερη. Μαλιστα οταν θα πεσει η τιμη στα ταρταρα θα το παρω και εγω.
Δεν ξερω, αλλα νιωθω λιγο αβολα να γκρινιαζω για ενα παιχνιδι σαν αυτο, ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων. Sorry αλλα αδυνατω να το δω αυτο.
Ε,θυμισου οτι ειπα-αν πως στα RPG στοιχεια και σε καποια αλλα πραγματα μας απογοητευσε(τα θυμασαι πιστευω,που μιλουσαμε για απογοητευση σαν rpg),αλλα σαν παιχνιδι και παλι ηταν πολυ καλο σαν tps με rpg elements και οτι μακαρι ολα τα tps να ειχαν τα στοιχεια του ME.
Και παρ'ολη την αποψη μας υπαρχουν πολλα ατομα που τους αρεσε το παιχνιδι οπως ηταν και το βρηκαν ανωτερο του πρωτου οποτε ειναι αμφιλεγομενο στην χειροτερη περιπτωση αλλα παραμενει πολυ καλο/εξαιρετικο (αναλογα με τις αποψεις).
Και ναι imo με καποιες εξαιρεσεις(θα καταλαβεις τι εννοω οταν το παιξεις),κανα εξαιρετικη δουλεια στους χαρακτηρες.Για την ακριβεια στο ME3 thread ειπα πως θελω να τους ξαναδω σαν members στο 3ο και να μην εχω παλι καινουργια ατομα τωρα που ο γενικος πολεμος εφτασε και δεν υπαρχει χρονος, ωστε να εχει νοημα το ολο character development τους και η προσπαθεια να λυσεις και το παραμικρο τους προβλημα και να μην ηταν απλα στα πλαισια του 2ου παιχνιδιου (και να γλυκανει την απογοητευση που ειχα απο την γενικη ιστορια :P )
Εν πασει περιπτωση,fuck our opinions ,buy it and see for yourself :P.
Προταση να παιξετε οσοι ειστε προθυμοι να κανετε θυσια στο φυλο σας (και να χασετε τα "κορμια θανατηφορα" love interests :P) ,σαν female καθως η Jennifer Hale ειναι vastly superior σαν Voice actor απο τον emotionless και κακο voice actor Mark Meer σαν male sheppard....
Βασικα scratch that,αν παιξεται σαν renegade(δηλαδη σαν ultimate douchebag :P ) τοτε ο male ειναι ιδανικος .η φωτη του ειναι ιδανικη για να ειναι καποιος douchebag/bastard :p.
^^ Πολυ καλα κανεις! Καλο ειναι να γκρινιαζουμε (αν και θεωρω λαθος την λεξη) οσο καλο και αν ειναι ενα παιχνιδι. Ποσο μαλλον οταν το κανουμε καλοπροεραιτα και με απτα επιχειρηματα! :)
Aυτο ακριβως. Τουλαχιστον εγω ετσι το σκεφτομαι, και οχι μονο γι' αυτο το παιχνιδι αλλα για ολα. Αν το παιχνιδι κανει παρα πολυ καλα αυτο για το οποιο αναπτυχθηκε απο τους devs δεν εχει καμια σημασια να το κρινουμε με what if κριτηρια. Ευτυχως υπαρχουν εδω και καιρο η αποψεις των παιδιων εδω μεσα (και γενικοτερα) και ξερουμε τι να περιμενουμε. Απο τη στιγμη που απο την Bioware εγω δεν θελω να δω skill development αλλα κοσμο, χαρακτηρες και σεναριο δεν με πειραζει.
Nικολα το fr σου φαινεται χειροτερο στο ps3? Ιnside combat μπορει και να ειναι, αλλα σε ολα τα υπολοιπα parts φαινεται ανωτερη η εκδοση. πχ
http://uk.ign.com/videos/2010/12/16/...-meeting-jacob
σαφεστατη διαφορα για μενα
Θα εχει πολυ πλακα τελικα να ενθουσιαστειτε με το παιχνιδι και να κυνηγατε εμενα και τον Νικολα καπως ετσι
http://img.metro.co.uk/i/pix/2007/07...ie_450x256.jpg
:muhaha:
To εχω ακουσει κι εγω οτι female Sheppard ειναι μακραν καλυτερη...το μονο κακο ειναι αυτο που ειπες Νικολα για τις σχεσεις που συναπτεις με τα γκομενακια!!! Ακομα δεν ξερω...το πρωτο το ειχα παιξει ως Male παντως.
Οπως και να εχει θα τα δοκιμασω και τα 2 στο τελος μαλλον...
Mην ξεχνιομαστε σημερα κυκλοφορει το Demo του ΜΕ2 στο PS3 :)