Δες εδώ και θα καταλάβεις.
http://blog.us.playstation.com/2008/...#comment-55851
Printable View
Δες εδώ και θα καταλάβεις.
http://blog.us.playstation.com/2008/...#comment-55851
Εγώ είπα χτές να ξαναπροσπαθήσω να το κατεβάσω το update,μπάς και εχει βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά που...σερνόταν το άτιμο, 2ώρες έκανε και κατέβασε μόνο το 28% και μετά βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα, άσε που δεν έχω και ID, οπλίζομαι με υπομονή και περιμένω απο την άλλη εβδομάδα που θα ανοιξουν κανονικά οι servers να δουμε τι θα γίνει.
εγώ κατάφερα να το κατεβάσω με Ρ2Ρ. Τώρα μας μένει το αι ντι...
kai ego to idio...
Παιδιά όλοι εσείς που το κατεβάσατε με P2P ανοίξατε ports στο router σας;
Αν ναι, με τι ταχύτητες πήγαινε;
Οκ thanx!!
Κι εγώ άνοιξα χθες ένα port range 5600 - 5800 γιατί σκέφτηκα ότι ίσως να έχει λιγότερη κίνηση σε άλλα ports, αλλά δεν δοκίμασα ακόμα να δω τι ψάρια πιάνουμε. Θα το κάνω όμως!
βασικά κάντε disable το upload limit πάει πολύ καλύτερα
Παιδιά αποφάσισα να μην συμμετάσχω στη beta..
Αφού πήρα έναν φοβερό εκνευρισμό με το Konami ID, το οποίο όμως κατάφερα και πήρα, δεν έχω άλλο κουράγιο για το Update...
Άλλωστε από την Τρίτη Μέρα του Πάσχα θα έχουμε GTA:IV, οπότε η beta ακυρώνεται μονομιάς για μένα..
Cu 12th June everyone!
Yataaaaaaaaa!!!
Μολις πηρα konami id και Game id!!!!!!!!!
Ειμαι ετοιμος για μαχη:p
Εγώ κατέβασα το update σε 2-3 ώρες. Κατέβαζα με 80kb/s και έδινα με 100 kb/s έλεος. Τώρα λέω να φτιάξω το id αν και δεν με βλέπω να καταφέρνω τίποτα... Ρε person δεν μου στέλνεις τα στοιχεία του konami id σου να με γλιτώσεις από την διαδικασία :angry:?
Mεχρι στιγμης μονο ο john, o darkuss και εγω εχουμε konami id:p
(ζηλεια, ζηλεια:p)
Ποοοοοοοοοοοοοοο. Εδώ και κανά μισάωρο προσπαθώ να το φτιάξω το γ@μημένο. Δεν γίνεται με τίποτα....
Εγώ το έχω κάνει λίγοτερες από 20 και έχει περάσει σχεδόν 1 ώρα. Φορτώνει φορτώνει και δεν γίνεται τίποτα....
Θες να σου κανω εγω ενα με password δικα μου, να στα στειλω και μετα να αλλαξεις το password??
Κιεγώ έχω id, αλλά φεύγω τη Δευτέρα και θα λείψω 2 βδομάδες.. Μη σας νοιάζει ο geod δε θα παίξει Online. Θα του "παρουσιαστεί" πρόβλημα στη σύνδεση στο ΚΑΦΑΟ τη Δευτέρα το βράδύ :ΡΡΡ
παιδια μην πτοειστε
lol
Spoiler!
Kαι ο slay:p
(sorry slay:D)
Ακόμα δεν μπορώ να φτιάξω... :( Εντάξει δεν προσπαθώ από το μεσημέρι αλλά τώρα που ξεκίνησα τις προσπάθειες πάλι τα ίδια.
Sto telos, blepo kanena thread stis aggelies me titlo "polite konami ID" :p
απο τωρα εχω και εγω....
Είπαμε έχω και εγώ και αν μπορέσω να κατεβάσω το update (θα το αφήσω το βράδυ), θα μπω για κάνα ματσάκι..
να υποθεσω οτι δεν γινεται να παιξουμε ακομα ε???
Mην το υποθετεις:p
Eτσι ειναι.
Οι servers ανοιγουν στη 1:00 αυριο(τα μεσανυχτα εννοω:p)
Oλοι μολις το ρολοι χτυπησει 12:55 ανοιξτε το game , βαλτε τα id σας και μολις δειξει 1:00 πατηστε login!!!!
Kαι αν δεν ανατιναχτουν οι servers της konami κατι θα γινει:frog:
καλα κρασια....απο τριτη με βλεπω να μπαινω... τα κρασια να ειναι καμπερνε...
Bάλτε με στη λίστα... Πήρα ID μόλις... :D :D :D
Εγω εκανα ολο το update ενω ημουν συνδεδεμενος με τον αμερικανικο λογαριασμο.Αρα λογικα θα μπορω να παιζω και μεσω αμερικανικου λογαριασμου??!!??
(οχι τιποτα αλλο, απλα για να ξερω που θα προσθεσω τον nonborn:frog:)
Ναι...επιτέλους πήρα κ εγώ ΙΔ.... I want to thank my mother....my father...Everyone who gave me the strength to carry on...
Stephen Totilo of MTV Multiplayer has had a chance to play Metal Gear Online at the NY Comic Con. During his preview (which you can read here) he mentions that a Konami rep told him that the beta might include more than the two announced maps for the beta which we earlier reported. There is an apparently possibility of a third map to be included, however they weren't given any specific details.
http://metalgearsolid4.net/2008/04/1...de-3-maps.html
:angry:
guys kalofardoi perimenw videakia e :D
καλά το αίσχος της konami δεν έχει όρια..μας βάζει να κατεβάσουμε με p2p το update με ταχύτητες δραματικές αντί να μας βάζει εξαρχής να κατεβάσουμε την αναβαθμισμένη έκδοση και δεν δουλεύει ποτέ το http download..
και γιατί να μην είναι το update σε στυλ patch μερικών mb,να το κάνει install όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες σε σοβαρά παιχνίδια?
Μετά απο αυτό τρώς και την κρυάδα με το konami id..ερασιτεχνικές καταστάσεις!
δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε αυτήν την αθλιότητα,είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει,οι άθρωποι είναι τελείως ερασιτέχνες στο θέμα online.
konami you are loosers and amateurs..