Το ιδιο και η δικη μου, χωρα αποστολης αυτη τη φορα Γερμανια, παντα με DHL.
Printable View
τεταρτη με πεμπτη το πολυ θα το εχετε παραλαβει.ειχα αγορασει προσφατα απο το store τους 3 παιχνιδια,ηρθαν γρηγορα!
σας ζηλευω γιατι περιμενω να το παιξω στο x ρε γαμωτο εγω.
Και εμένα το έστειλαν ας ελπίσουμε να το έχουμε τετάρτη με πέμπτη.
Day One Update
Quote:
Update Size:
- Xbox consoles: 1.4 GB
- PlayStation consoles: 1.3 GB
- PC: 1.2 GB
The Day One Update will focus on the following:
- Fine-tuning the balancing of the game.
- Improving performance and stability.
- Reworking Photo Mode controls for better player comfort.
Έτοιμο το πρώτο unboxing.
https://youtu.be/bqv2tGmZoiE
Ρε παιδιά ... έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με τις αποστολές?
Το tracking number μου έχει κολλήσει και λέει ότι είναι Γερμανία από το περασμένο Σάββατο ... πρέπει μήπως να βάλουμε κάποιον άλλο αριθμό για να δούμε αν έχει έρθει Ελλάδα ?
Με dhl δεν σου έρχεται;
Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιον άλλο αριθμό. Για να λέει Γερμανία εκεί είναι. Αύριο μεθαύριο θα σου έχει έρθει.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν μας τα λεει και πολυ καλα η εκδοση του PS4 αλλα ας περιμενουμε να βγει να μπουν ολα τα πατς κλπ κλπ.
Το Pro δεν εχει 4Κ mode ακομα καπου διαβασα?
Κλασικη ubisoft , θα αγοραστει μετα τα χριστουγεννα να εχει παρει 4-5 patch να το εχουν στρωσει το παιχνιδι..
Εχω ψηθει μεχρι και γω που εχω παιξει μονο το 1 αλλα θα περιμενω εννοειται...
Διαβασα θαχει microtransations και φυσικα loot boxes...
Παιδες εχω μεινει πισω... τι ακριβως ειναι αυτο το νεο φαινομενο loot box? Το ακουω συχνα... Τι σημαινει? Πληρωνεις και καλα για να ανοιξουν loot boxes του παιχνιδιου με σουπερ εξοπλισμο κι ετσι?
αποτι εχω καταλαβει γιατι δεν εχω ασχοληθει ειναι οτι σου εχει κλειδωμενα ναι διαφορα κουτια που περιεχουν δωρα-coins -skins...οπως στα free to play παιχνιδια που υπαρχουν στο κινητο που σου λεει αν θελεις αγορασε ενα κουτι και ξεκινανε απο χαμηλα 1-2ε και φτανουν οσο παει...
Αλλα αυτο γινεται στα free to play...γιαυτο γινεται χαμος...γιατι σου λεει εδω πληρωνουμε 60ε μου βαζεις και επιπλεον χρεωσεις?
^^ Μαλιστα, καλα το υποψιαστηκα, σε ευχαριστω.
δεν μπορω να καταλαβω τον ντορο με τα loot boxes απο τη στιγμη που ΑΜΑ θες αγοραζεις.δεν σε υποχρεωνει κανεις,επισης τα βρισκεις κ μεσα στο παιχνιδι αυτα που εχουν τα loot boxes. στο shadow of war που εγινε ολοκληρος πολεμος γι'αυτο το θεμα,ΔΕΝ αγορασα αλλα ουτε κ χρειαστηκα ποτε καν να σχοληθω με αυτα.
Γιατί είναι εύκολο να ξεφύγει το πράγμα. Θυμάμαι στο Unity πχ που είχε micro-transactions και ταυτόχρονα θυμάμαι ότι είχε δυσκολέψει κάπως το παιχνίδι. Σαν να σε "πίεζε" να δώσεις κάτι παραπάνω.
Στο Shadow of War δεν είναι που πρέπει να κάνεις τρελό grinding ή να πληρώσεις για να δεις το true ending;
δεν ενιωσα καμια πιεση στο unity κ επισης ποτε δε θα εδινα λεφτα για να κανω ενα παιχνιδι λιγο πιο ευκολο εστω μεσω εξοπλισμου. στο shadow of war κατ'αρχην αμα θες ασχολεισαι με τις αποστολες που σου δινονται αφου τελειωσεις το παιχνιδι. το να συγκεντρωσεις στρατο κ να ασχοληθεις με τις αποτολες αυτες,δεν ειναι κατι δυσκολο.απλα το βρισκω εντελως βαρετο.
δε θα εδινα ποτε εξτρα λεφτα να σου πω την αληθεια περα απο αυτα που εδωσα για ενα παιχνιδι,για να παρω ενα καλο εξοπλισμο η whatever κ δεν καταλαβαινω τον κοσμο που το κανει κ δινει πατημα στις εταιριες να βγαζουν τετοια πραματα.
Αυτο ειναι βιντεο απο τον angry joe για την εμπειρια του στo star wars battlefront 2 beta
https://www.youtube.com/watch?v=ne4CnyNW9O4
Mε λιγα λογια οπλα και ικανοτητες ηταν κλειδωμενα σε loot boxes και οπως λεει επρεπε να κανει farming επι 5,5 ωρες για να μπορεσει να συγκεντρωσει τα credits για να παρει νεο οπλο!! 4:15. Βεβαια ολα αυτα ηταν στην beta και απο οτι εχω διαβασει καποια πραγματα εχουν αλλαξει μετα την αναταρχη που προκαλεσε αυτο το συστημα. Το οτι φτασανε μεχρι εκει δειχνει οτι το μελλον δεν ειναι και τοσο λαμπρο.
^^ Σε ενα multiplayer παιχνιδι αυτο πρεπει να ειναι οντως απαραδεκτο γιατι δινει τεραστιο πλεονεκτημα. Σε ενα offline απλα γινεται κουραστικο και το παρατας.
Οπως και να εχει μεγαλη βλακεια.
Έχει 4Κ κανονικά. Έχω ποστάρει και βίντεο παραπάνω από PS4 Pro σε 4K.
Με κάποια βίντεο που είδα, βλέπω ότι τρέχει κομπλέ χωρίς θέματα, αλλά και εγώ περιμένω τα πρώτα reviews κτλ για να μπορέσω να κρίνω αν το πάρω τώρα ή αργότερα.
----
Πρώτα reviews τα σπάνε! Αναμενόμενο για εμένα.
Quote:
Pureplaystation. 8.8/10
Press-start.com. 9/10
Polygon. 8.5/10
Gamesreactor.dk. 9/10
IGN. 9/10
Gamereactor.uk. 10/10
Easy Allies. 3.5/5
Eurogamer.net. Reccomended
Gamespot. 7/10
Gameinformer. 8.5/10
Gamesreactor.es. 9/10
Criticalhit.net. 9/10
ACG. Wait for Sale
USGamer.net. 4.5/5
Forbes.com. 9.3/10
Gamesradar. 10/10
Gamingbolt.com. 8/10
Τα πρωτα reviews
gameractor
IGN
gamespot
Πολυ ενθαρρυντικα τα reviews χαιρομαι ιδιαιτερως.
Ο ACG παντως λεει wait for a sale , and i'll stick to that.
Με λίγα λόγια , ωραία εξερευνηση , ωραιος κοσμος , αλλα από την άλλη "weak story, lots of bugs, repetitive, pop in and frustrating combat".
Οι κριτικές είναι καλές....αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Υποτίθεται πήραν 2 χρόνια off για να παρουσιάσουν και κάτι νέο στο franchise και όχι απλώς να κάνουν polish και βελτιώσεις στα σημεία. Τέσπα είμαι από αυτούς που διασκέδασα με τα Syndicate και Unity οπότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι και με αυτό.... ειδικά τώρα που σε βυθίζει σε έναν τόσο πανέμορφο κόσμο.
Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει για το τεχνικό τομέα τουλάχιστον, έφτιαξαν το combat που ήταν πολύ παλιό σύστημα στα προηγούμενα και τον χάρτη κτλ. Το γύρισαν σε RPG στυλ ας πούμε. Έχουν κάνει καλές αλλαγές πάντως απ'ότι φαίνεται.
Και εγώ θα περιμένω λιγάκι πάντως, εκτός και αν δεν αντέξω. LOL
Θα παρηγορηθώ με Zelda και Wolfenstein 2 προς το παρών :P
δεν ειναι ευαγγελιο κανενας reviewer εκει εξω. παρτε ολες τις κριτικες κ βγαλτε ενα μεσο ορο. καλο φαινεται στα βιντεο που εχω δει μεχρι τωρα,θα παρει κ κανα πατσακι κ θα στρωσουν τα μικροπροβληματακια.
Kριμα παντως που δεν εχει φερει κανεις την Legendary Edition εδω στην Ελλαδα...
Σκεφτομουν να παρω 2, μια για να ανοιξω και να ευχαριστηθω, και μια 2η για συλλεκτικους λογους.
Αλλα τωρα που δεν την φερνουν Ελλαδα, ε να πληρωσω 10 ευρω μεταφορικα δεν λεει... ειπαμε, μην το ξεφτυλησουμε κιολας, εχουμε μια Α αξιοπρεπεια.
Απίστευτη δουλειά η Ubisoft στην Pro έκδοση. Το ξεζούμισε :P
https://i.ytimg.com/vi/jdSUD1jDVg8/hqdefault.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=f3X1A7g9LoA
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με DHL, μου ειπαν οτι οταν το δεμα μπει στην Ελλαδα τοτε θα δουλευει και το tracking στο site τους.
Το δεμα μου μπηκε σημερα Ελλαδα αλλα ακομα το tracking δεν δειχνει κατι, λογικα αυριο θα φανει που ακριβως βρισκεται, θα ενημερωσω ξανα.
Δείτε από το σημείο που έβαλα και μετά. ΕΚΛΑΨΑ...
9:28 για όσους δεν δουλεύει...
https://youtu.be/CINCJBKiOeQ?t=9m28s
Να ρωτήσω μήπως έχει λάβει κάποιος κωδικό για preorder από public? γιατί μου έστειλαν έναν αλλά είναι 16 ψηφία και όχι 12 που μπορούμε να βάλουμε στο store.
Είχα κάνει στο Πλαίσιο προπαραγγελία την Gods edition και επειδή θα πάει την Δευτέρα στο κατάστημα που έχω δηλώσει για παραλαβή, δεν ήθελα να περιμένω και την πήρα από Public σήμερα. Οπότε αν κάποιος ψάχνει την έκδοση αυτή και δε την βρίσκει, ας μου πει, ώστε αν θέλει από Δευτέρα να πάρει την δική μου που πρόκειται να έρθει στο Πλαίσιο.
Χθες παρελαβα την συλλεκτικη, οσον αφορα την φιγουρα θελει μια μικρη συναρμολογηση
και καποια προσοχη οταν γινει αυτο ωστε να μην υπαρξει καποιο "ατυχημα".
Προσεξα οτι στην φιγουρα λειπει ενα δαχτυλο απο το αριστερο χερι του ηρωα, τωρα το εχει χασει/το χανει στην πορεια θα εξακριβωθει..
Ελπιζω δηλαδη, διαφορετικα η φιγουρα ηρθε σπασμενη...
Δεν χρειάζεται να έχει δει την ταινία, καθώς εγώ που δεν την έχω δει αλλά ούτε κι έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Assassins franchise, γνωρίζω γιατί λείπει το δάχτυλο.
Hint: για τον ίδιο λόγο που έλειπε το ένα στήθος στις Αμαζόνες, εξυπηρετούσε δηλαδή κάποιο σκοπό.
Έτοιμο και το δεύτερο unboxing παρέλαβα σήμερα την Dawn Of The Creed έκδοση.
https://youtu.be/64prR3h5ybA