Δεν το ξέραμε Άλεξ και κάναμε προπονηση με σπορ μέτρια..
Δεν πειράζει όμως, θα πάμε κατευθείαν στα δοκιμαστικά!
Printable View
Δεν το ξέραμε Άλεξ και κάναμε προπονηση με σπορ μέτρια..
Δεν πειράζει όμως, θα πάμε κατευθείαν στα δοκιμαστικά!
Ας επιβεβαιωσουν ολοι οτι ειναι ενημεροι για να μην αδικηθει κανεις.
Ουτε εγω το ηξερα αλλα δεν υπαρχει προβλημα
Καλο θα ειναι στο πρωτο ποστ εκει που λεει τις πιστες και του γυρους να προστεθουν και η πληροφορια για τα ελαστικα.
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα και απο μενα
Θελω να συμμετασχω και εγω στο πρωταθλημα το id μου στο playstation ειναι kotsarikos74 απο κρητη :)
Συγνωμη για την μη ενημερωση σχετικα με τα ελαστικα! Απο εδω και περα θα αναρτησετε στην πρωτη σελιδα ο τυπος των ελαστικων! Τα λεμε στις 21:15!
καλημερα και απο εμενα.
δεν το ηξερα για τα λαστιχα αλλα δεν πειραζει.
Αλεξανδρε τον kotsariko74 θα τον βαλεις στη θεση που ειναι κενη?
Ειναι κουμπαρος μου και εγω του ειπα να κανει αιτηση.
Ευχαριστω
OK! Ενημερώθηκα για τα ελαστικά, τα λέμε τα βραδάκι!
Οποιος μπορει να τρεξουμε τον επομενο αγωνα αυριο να το πει. Αν δεν μπορουν ολοι δεν θα γινει αγωνας.
Μπορουν αυριο:
AlexandrosQV
toumpasn
ReDWeeD-1-
starlord
καλημερα.εγω ειμαι μεσα για αυριο.
εχω να πω 2 γνωμες.
1ον κατι πρεπει να κανουμε με τις ποινες γιατι χθες το θεμα παραεγινε.
5 φορες τα παιδια αθελα τους με ακουμπαγαν και ετρωγα 5 δευτ.
και 2ον κατι πρεπει να γινε και με τα πιτ στοπ.
χθες εγω,ο Αλεξανδρος και ο Κωστας (kotsarikos)μπηκαμε για πιτ και οι αλλοι οχι,
ή θα το κανουμε να ειναι υποχρεωτικο οπως ειναι και στους αληθινους αγωνες ή θα βαλουμε να μην τρογωντε τα λαστιχα.
ευχαριστω
Οντως η χθεσινη πιστα ηταν τραγικη με τις ποινες που εδινε.. Λιγο φρενο παραπανω να πατουσες σου εδινε ποινη για παρεμποδιση του πισω οχηματος..! 3 φορες την πατησα και αλλες 2 εφαγα 10 δευτερολεπτα επειδη πατησα χωμα! Ενταξει σπαστηκα αλλα τι να γινει..! Αν θελετε να τις βγαλουμε τις ποινες, ομως το κοψιμο δρομου πως θα ελεγχεται; Συμφωνω με τον toumpasn για τη μη φθορα των ελαστικων! Περιμενουμε και τους υπολοιπους να εκφερουν γνωμες για να γινει καλυτερο το πρωταθλημα!
mpravo se olous wraios agona mpravo sto skuria.
egw eimai mesa gia agona aurio.
i gnomi mou gia tis pines einai na minous os exei etsi tha eimaste pio polu sti tsita sto na min kanoume mlkies. egw extes eimouna polu prosextikos kai den pira oute mia!!
oso gia ta pit den ekousa na kataliksate kapou an tha mpoume h oxi kai pistebo pos prepei na to afisoume etsi oste na xtizi o kathenas tin stratigiki tou, etsi tha exei pio polu endiaferon to protathlima. etsi kai alios den trexoume gia epathlo alla gia tin simetoxi. o kalos kai maximos agonas metra!
shgnomi ston Kyrtzo gia mia strofi pou ton xtipisa sto plah kai mia ston tdr gia kati frena pou exasa kai ton esproksa ligo :P
Και εγώ μέσα για αγώνα αύριο τη συνήθη ώρα, οι ποινές χθες ήταν ενοχλητικές ειδικά για τα παιδιά που προηγούνταν και αναπόφευκτα ήθελαν να προσπεράσουν. Να προτείνω να τις ενεργοποιούμε κατά περίπτωση, δηλ. σε πίστες όπως η χθεσινή που και δρόμο να ήθελες να κόψεις απλά δεν υπήρχε! Να ζητήσω και εγώ συγγνώμη για 1-2 φίλους που δυσκόλεψα όταν μου έριχναν γύρο δεν ήταν από πρόθεση απλά ήταν σε δύσκολο σημείο της πίστας. Χθες μας έκανε και τα κόλπα το δίκτυο, κάποιον τον πέταξε και έξω ενώ για μεγάλο μέρος του αγώνα η επικοινωνία ήταν τραγική. Πανηγυρικά τελευταίος με διαφορά αλλά είναι προφανές ότι με αυτόματο κιβώτιο και χειριστήριο δεν είμαι ανταγωνιστικός! Παρόλα αυτά το διασκεδάζω πολύ και αναμένω τον επόμενο!
Και εγώ μέσα για αγώνα αύριο Αν γίνετε κατά της 19:00 γατί δουλεύω στης δέκα το βραδύ
Ωραίος ο αγώνας πέρασα πολύ καλά :)
Αυτό θα πει εμφάνιση!
Χωρίς να τρέξω, καν, τερμάτισα στην τρίτη θέση!
Σκεφτείτε δηλαδή να έμπαινα εχθές... θα σας έριχνα 4-5 γύρους για πλάκα!
-----------------------------------------------------------------------
Καλά ρε! Δεν ντρέπεστε;!
Στον πρώτο αγώνα με στήνετε για να με βγάλετε εκτός μάχης από τον 2ο κι όλας γύρο... Δυο μέρες έκανα να μιλήσω από το ζεματιστό κομμάτι πίτσας που με δόλο βρέθηκε στο στόμα μου, την ώρα που έπαιρνα την στροφή και πάνω που ετοίμαζα την ηρωική/τελική μου επίθεσή προς την κορυφή! Και δεν σας έφτασε που βρέθηκα να κουρεύω τα χορτάρια, ένθεν και ένθεν των ορίων της αγωνιστικής τροχοδρόμησης, μέτρησα και 9'' + 9'' ποινής με το καλημέρα!
Όμως δεν περιοριστήκατε στα ως άνω αίσχη... Εχθές τρέξατε τον δεύτερο αγώνα εν τη απουσία μου! Δειλοί! Παρ' όλα αυτά κατάφερα να τερματίσω τρίτος!
Δεν θα σας περάσει όμως!
Θα τα πούμε αύριο! Στις 7:00! Το απόγευμα!
Το ελπίζω δηλαδή...
:bike:
ΥΓ1. Συμφωνώ κι εγώ πως κάπως πρέπει να το αλλάξουμε το θέμα με τις ποινές... Να περιοριστούν οι χρόνοι, κάτι τέλος πάντων.
ΥΓ2. Φίλτατε Starlod μη μασάς! Εμείς τρέχουμε μια χαρά! Με στυλ! Με αρχοντιά! Αυτοί πάνε σαν αγριοκούνελα σε εποχή κυνηγιού!
Το ζήτημα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τί κάνεις, αλλά, πώς το κάνεις. Παιδιά είναι... θα μάθουνε.
Γεια χαρα και απο μενα.
Για αυριο ειμαι και γω μεσα αλλα δεν μπορω πριν τις 9 το βραδυ...
Η γνωμη μου ομως ειναι να κανονισουμε μια μερα που θα μπορουμε ολοι, οπως κανουμε και μεχρι σημερα για τους προηγουμενους αγωνες, μιας και βλεπω οτι ο kotsarikos δεν μπορει την συγκεκριμενη ωρα που εχουμε συμφωνησει να τρεχουμε.
Οσον αφορα το θεμα των ποινων, ειχα αναφερει και μετα τον πρωτο αγωνα οτι δινονται αδικα τις περισσοτερες φορες. Ειχα ζητησει και γω να το συζητησουμε και αν συμφωνουν ολοι να τις βγαλουμε. Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι σημερα ειμαστε μια παρεα απο μεγαλα "παιδια", οι οποιοι παιζουμε ΔΙΚΑΙΑ με απωτερο σκοπο το να περασουμε καλα οδηγωντας σωστα χωρις να παιζουμε συγκρουομενα. Ας τεθει υπο συζητηση το θεμα και ας αποφασισουμε ολοι μαζι.
Alex συγχαρητηρια και παλι για τη διοργανωση. Ο αγωνας που ερχεται σε ποσους γυρους θα ολοκληρωθει?
Σταυρος
Οσον αφορα το θεμα των πιτ στοπ δεν εχω καποια προτιμηση. Ειτε μπαινει ο καθενας συμφωνα με τη στρατηγικη του ειτε συμφωνουμε να υπαρχει υποχρετικο. Οτι θελετε!
υ.γ. πως κανω edit στο μηνυμα που ηδη εχω ποσταρει?
Mπραβο σε ολους παιδες και σε σενα Σταυρο για τη νικη!!Ηταν πολυ ωραιος αγωνας και αυτος!!!
Με πεταξε εξω στη μεση του αγωνα ρε γμτ δυστυχως δεν το ευχαριστηθηκα πληρως..(Βασικα τα ψιλοπηρα κρανιο.. :a122: ) Ελπιζω να μην μου ξανασυμβει (Οδυσσεα ειχε να με πεταξει πολυ καιρο αλλα μολις εμφανιστηκες εσυ... j/k φυσικα :pound: )
Δεν θα μπορεσω αυριο εγω διοτι θα φυγω διημερακι οποτε θα τα πουμε στον επομενο,no problem..
Oσον αφορα τις παρατηρησεις σας παιδια εγω θα συμφωνησω σε ολα με τον redweed,γιατι οι ποινες ειναι καλο να μεινουν αν τρεχουμε σε κανονικη πιστα που να εχει χωρο και το pitstop ειναι καθαρα θεμα ποσο πιεζεις τα ελαστικα σου και προσθετει στην αληθοφανεια που επιδιωκουμε..
Καλο ΠΣΚ παιδες!!!!
Υ.Γ. Σταυρο αριστερα απο το quote και το multi-quote εχει edit..αλλα μηπως χρειαζεται να εχεις 50+ posts για να κανεις edit..δεν ειμαι σιγουρος φιλε
Συμφωνω επισης και με το να μην εχουν φθορα τα λαστιχα... Γενικα, συμφωνω με οποια αποφαση παρθει απο την παρεα.
υ.γ.2 δεν μπορω να βρω το edit γμτ...
Σε ευχαριστω Χρηστο, καλο ΠΣΚ και σε σενα φιλε!
Θα προτεινα να μη γινει ο αγωνας αυριο αφου υπαρχουν καποιοι που δεν μπορουν.
Αν σας ειναι ευκολο ας το κανονισουμε την επομενη εβδομαδα απο Τεταρτη και μετα γιατι Δευτερα και Τριτη θα ειμαι εκτος Αθηνων λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.
Σταυρος
Απ οτι φαινεται ειχαμε εναν εισβολεα χτες βραδυ.. Απο εδω και περα θα μπαινουμε με κωδικο στην αιθουσα.. Ανανεωθηκε η βαθμολογια. Αυριο δεν θα διεξαχθει ο τριτος αγωνας του πρωταθληματος οριστικα.
Ο STR δεν ειναι αγνωστος εχει συμμετασχει σε προηγουμενα πρωταθληματα εδω ατο forum και μας γνωριζει τους περισσοτερους απο εμας, μαλλον μας ειδε ολους μεσα σε μια αιθουσα και ηρθε, εγω νομιζα οτι συμμετηχε κανονικα στο πρωταθλημα.
Στο θεμα μας τωρα πιστευω οτι οι ποινες πρεπει να παραμεινουν ειναι μερος του αγωνα ειδικα για τις πιστες που ακολουθουν (χθες ηταν ειδικη περιπτωση και το ειχαμε πει πιο μπροστα οτι η πιστα ειναι μικρη, ισως σε τετοιες περιπτωσεις οπως ειναι και το Μονακο που δεν μπορεις να κοψεις δρομο να τις απενεργοποιουμε)
Για τα λαστιχα ειμαι υπερ στο να παραμεινουν ως εχουν με φθορα, ποιος ο λογος να κανουμε 30 γυρους αν δεν εχουμε φθορα και αλλαγη συμπεριφορας στη διαρκεια του αγωνα. Μην ξεχνατε οτι ακομα και εχθες η ιδανικη στρατηγικη θα ηταν 1 πιτ στοπ απλα η τεραστια εισοδος και εξοδος των πιτ ανεβαζε την δiαρκεια του σε 75 sec, στις υπολοιπες πιστες δεν διαρκει συνολικα πανω απο 35 sec. Επισης θα εχουμε πιο δυνατα αυτοκινητα και η εισοδος sta pit θα επιβαλετε.
Υ.Γ Φιλε starlord μην απογοητευεσαι και εγω με χειρηστηριο παιζω και προσπαθω να ειμαι ανταγωνιστικος, προπονηση θελει.
Καλησπερα παιδια.
Δεν εχω προβλημα να γινει ο αγωνας οποιαδηποτε ημερα.
Επισης γνωμη μου ειναι να υπαρχει η φθορα ελαστικων με 1 pit stop υποχρεωτικο για να υπαρχει και αυτη η στρατηγικη.
Αλεξανδρε το id μου ειναι toumpas__ χωρις n στο τελος.
Επισης και οι ποινες προτιμω να μεινουν ως εχουν.
Παιδια ο STR λεγεται Στρατος και τον ειχα ενημερωσει για το πρωταθλημα, για να μπει και να ζητησει να παρει μερος εσω και να τρεχει μαζι μας. Πιστευα οτι ειχε συννενοηθει μαζι σου Αλεξανδρε και γι αυτο μπηκε χτες, δεν ηξερα οτι θα μπει να τρεξει χωρις να σου το εχει πει. Αν δημιουργηθηκε προβλημα Αλεξανδρε με συγχωρεις.
Σχετικα με τις ποινες, χτες γι αυτο ρωτουσα συνεχεια αν θελετε να τις βγαλουμε, γιατι γενικα ειναι περιεργες, απλα στη συγκεκριμενη πιστα ειναι αστειες. Μπορει να τυχει να πατησει λιγο φρενο τελευταια στιγμη ο μπροστινος και επειδη το αμαξι ειναι γενικα αργο στις αντιδρασεις του, να μην μπορει ο πισω να τον αποφυγει και να φαει αυτος την ποινη. Αφησε που οποτε του καπνισει, στην εξοδο του δευτερου σικειν, μπορουσες να φας ποινη αν πατουσες λιγο το χωμα και ας το ειχες κανει και πριν.
Σχετικα με τη φθορα, πιστευω μια χαρα ειναι να υπαρχει. Τωρα σχετικα με το υποχρεωτικο pit stop, δεν καταλαβαινω το λογο να το κανει καποιος αυτο, ο καθενας κρινει και οριζει τη στρατηγικη του αναλογα με τη φθορα και τι τον συμφερει. Χτες για παραδειγμα δεν υπηρχε λογος να μπεις και να αλλαξεις ελαστικα, αφου δεν υπηρχε περιπτωση να καλυψεις (στη συγκεκριμενη πιστα, με το εν λογω αμαξι) το χρονο που θα χασεις αλλαζοντας ελαστικα, με την επιδοση σου μεσα στην πιστα βαζοντας φρεσκα. Ας κρινει ο καθενας τι ειναι καλυτερο για εκεινον να κανει, ομως το υποχρεωτικο pit stop δεν ειναι λυση πιστευω και στο κατω κατω δεν εχει κανενα νοημα.
Κατι ακομα που παρατηρησα στον αγωνα, ειχα κανει μια ερωτηση πριν ξεκινησει το πρωταθλημα αν επιτρεπονται οι αλλαγες στις ζαντες και ο Αλεξανδρος ειπε πως οχι μονα τα λαδια, επειδη καποια παιδια και στον πρωτο αγωνα και στον δευτερο εχουν αλλαξει ζαντες στα αυτοκινητα θελω να μαθω τι επιτρεπετε για τους επομενους αγωνες.
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση παιδιά ! Περνάω καλά και όντας περιαστασιακός του GT5 δεν με ενοχλεί η επίδοσή μου κακ χαίρομαι που έχω λόγο και πιέζω τον εαυτό μου για να γίνω καλύτερος !
pedia doste ligo xrono kai dite to replay tou agona se oles tis periptosis i pines DEN einai adikes!!! katholou omos!! re si Kyrtzo posa pp parapano sou dini i zanta dld?? gt egw nomiza pos ekane plaka o alex... an einai na min ta bafoume kiolas :P
edit:Starlord shnexise alani mou kai an theleis proponoumaste kai mazi gia ton epomeno.
f1 stk ο Στρατος που λες ειναι καλοδεχουμενος.. ομως ουτε καν μπηκε στον κοπο να μπει στο θεμα και να πει οτι θελω να τρεξω και εγω.. θα του ανοιγα μια θεση φυσικα.. Δεν μετραει η συμμετοχη του στον αγωνα. Αν θελει να μπει στο πρωταθλημα το δηλωνει εδω και αν και τα αλλα παιδια δεν εχουν προβλημα (μηπως με πανω απο 12 συμμετοχες αρχιζει και μπαταρει η γραμμη) θα συμμετεχει κανονικα στο πρωταθλημα.
Kyrtzo με συγχωρεις, δεν το πηρα καθολου ειδηση.. νομιζα οτι ημουν σαφης.. καντε οτι θελετε απο δω και περα. αφου επιτρεπει το συστημα να μπειτε στην πιστα και με αλλες ζαντες αλλαξτε τις-βαψτε τις κτλ!
Καλη σας μερα παιδια!
Τεταρτη (25/4 21:15) ο επομενος αγωνας εκτος συγκλονιστικου απροοπτου και εφοσον μπορειτε ολοι.
καλησπερα.
για μενα καλυτερα να γινει πεμπτη ή την τεταρτη πιο νωρις γιατι εχει τσου λου
+1
Τσου λου Ρεάλ - Μπάγιερν την Τετάρτη δεν χάνεται με τίποτα.
(και κούτρα High Definition).:a068:
Ναι Alex, να το κάνουμε Πέμπτη φιλε για να δούμε μπαλιτσα!! :)
Μπάλα δε βλέπω , επομένως τετάρτη ή πέμπτη το ίδιο μου κάνει.
A ναι το ειχα ξεχασει.. Να το βαλουμε Παρασκευη? Πεμπτη δεν θα μπορεσω..
Ok για Παρασκευη εγω Alex! :)