Με γυρω στα 50 με 55 μπορεις να εχεις nova ή OTE tv με τους αναλογους παροχους.
Με γυρω στα 50 με 55 μπορεις να εχεις nova ή OTE tv με τους αναλογους παροχους.
Έχω μια εντύπωση πως εξαρτάται άμεσα και από την περιοχή που βρίσκεσαι. Πχ. εγώ και η κοπελία έχουμε HOl. Στη Νέα Ιωνία που βρίσκομαι φτάνω τα 6mbs ενώ αυτή στη Νίκαια τα 12.
2 mbps upload δίνει μόνο η Forthnet εκτός από την ON και προϋπόθεση είναι να έχεις static ip, δηλαδή +8 euro τον μήνα απ' ότι θυμάμαι.
Άλλη λύση είναι η CYTA που δίνει VDSL από το τηλεφωνικό κέντρο της περιοχής σου (αν αυτό το υποστηρίζει) αλλά θα πρέπει να έχεις το πολύ 1 km απόσταση από αυτό αλλιώς δεν δουλεύει, οπότε πάρτους τηλέφωνο να δεις τι παίζει.
Για καλύτερα pings μπορείς να πας ΟΤΕ αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείς με 1 mbps upload μέχρι να ξεκινήσει και ο ΟΤΕ να δίνει VDSL.
^ Σκέφτομαι να το γυρίσω σε ΟΤΕ, που κάποια στιγμή θα δώσει και VDSL. Στα θετικά είναι ότι έχουν και πρόγραμμα για φοιτητές.
Δεν είμαι και 100% σίγουρος για την Cyta.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
καλυτερα ΟΤΕ! κ με ΟΤΕTV και πιατο μια χαρα σε βλεπω
^
Ναι, κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Προς το παρόν θα βάλω μόνο ίντερνετ-τηλέφωνο, αλλά μπορεί στο μέλλον να βάλω και TV.
Καμμιά καλή προσφορά για double play παιδιά (internet/τηλέφωνο);
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση... Και απο Internet το up speed δεν με χαλάει να είναι μεγάλο αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το download speed...
κοιτα hol,wind αυτες ειναι οι 2 πιο φτηνες κ η cyta αν κ δεν ξερω τι παιζει ακουω καλα λογια αλλα για vdsl
Σας ευχαριστώ και τους 2 για το ενδιαφέρον
@Djpar: Είναι καλές οι συγκεκριμένες όμως;
@adok13: To 8mbps μου φαίνετε λίγο ρε γμτ....
Θέλω 24άρα standart γιατί θα μου κακοφαίνετε....
Επίσης ξέρει κανένας πόσο καιρό θα πάρει περίπου να γίνει/ενεργοποιηθεί σύνδεση σε νέο σπίτι;
24mbps εχει 30ευρω.:d055:
Λοιπόν παιδια η εταιρία που δουλεύω μου παρέχει 25% έκπτωση αν κλείσω με τη hol οπότε θα με ενδιέφερε να μάθω απο κάποιον που εχει hol τις εμπειρίες του κτλ...
Είμαι Λάρισα. Εχω hol τρία χρόνια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πότε δεν σκέφτηκα να παω σε άλλη εταιρία. Πρόγραμμα ίντερνετ και τηλέφωνο (χωρίς δωρεάν λεπτά) 24 ευρώ το μήνα. Τώρα εχει αλλάξει και στο ίδιο πρόγραμμα εχει πάλι 24άρα γραμμή και χρόνο ομιλίας. Στο κατέβασμα πιάνω max 15 μια φορά το μήνα και αυτό σε τορρεντ. Το ανέβασμα είναι κομπλέ, 920 σταθερά.
Τους είχα κάνει φασαρία γιατί στην αρχη έπιανα κατι λιγότερο από δέκα. Το έφτιαξαν και το πήγαν στα δεκαπέντε αλλά όπως είπα πολύ σπάνια πιάνω τόσο. Εδώ και 7 μήνες περιμένω κάποιον τεχνικό τους να με πάρει τηλέφωνο αλλά κάθε φορά που τους το υπενθυμίζω μου λενε ότι αυτοί περιμένουν τηλέφωνο από εμένα ενώ η συμφωνία ήταν να με καλέσουν όποτε μπορούν. Οπότε θα σου έλεγα, 7/10 για τις online υπηρεσίες της και 4/10 για την υποστήριξη της. Ακούω όμως πολύ καλά λόγια για την cyta.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Χμμμ αυτο ειναι αρνητικό γμτ...
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! :)
η cyta απο ping παει καλα αλλα θελεις και fastpath κιολας,εγω βεβαια με interlaved ειμαι μια χαρα...
Ξέχασα να πω για το ping!! Σε speedtest βγάζει 28-35 ms. Στο battlefield 3 (pc) ο χαμηλότερος σέρβερ που εχω συναντήσει εχει απόκριση 65 ms.
το speedtest.net κανει ping απο σενα στην vodafone hellas...ρε παιδια ενταξει δεν ειναι αυτο pingtest αν θελετε σοβαρα πραγματα πρεπει να κατεβασετε το qspeedtest που εχουν φτιαξει απο αυτο το forum,επισης εδω θα βρειτε τι gbps και τι συνδεσεις εχουν κανει οι εταιριες http://www.adslgr.com/forum/threads/...B9%CE%BA%CF%8C
Δεν κανει μόνο στη Vodafone. Αθήνα εχει Vodafone και κάποια άλλη, νομίζω ontelecoms. Εχει και Θεσσαλονίκη Cosmote/ote. Το θέμα είναι ότι βγάζεις άκρη τι γίνεται.
μα δεν βγαζεις ακρη γιατι η κινηση παει μεσω grix και θα ειναι απο 15-30 ms κανε μια ενα check σε εναν αγγλικο μονο σου να δεις τα 90ms.
Καλά αυτό εννοείται. Και Αμερική που χτυπάω για να δω, πολλές φορές παίζει περισσότερο από 550ms. Απλά κάνω σύγκριση με τον ΟΤΕ που εχω στο χωριό που εκεί εχω 18ms.