Toυς τελευταιους 3-4 μηνες εχω παρει Dead space 2 , Little big planet 2 , Killzone 3 !
:a085gf:
Printable View
Toυς τελευταιους 3-4 μηνες εχω παρει Dead space 2 , Little big planet 2 , Killzone 3 !
:a085gf:
Εγω βρηκα στα seven το Portal 2 στα 25 ευρω και ειπα να μην το αφησω να παει χαμενο! Το καλοκαιρι θα που δε θα εχει διαβασματα θα το τιμησω υπερ του δεοντος!
Mortal Kombat
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
χαχαχαχαχαχα.σημερα μου ηρθε το dirt 1 για αλλη μια φορα!!!το πρωτο το εδωσα στο ξαδερφακι μου!
Και γω τόσο το πήρα νια νια νια!
Ας είναι καλά το φορουμ κ οι αγγελίες :D
Τα μεταχειρισμενα ειναι το μελλον παιδια! :P Τα +20/30 ευρω τα δινει οποιος θελει να σκισει τη ζελατινα..
mortal kombat και motorstorm apocalypse.
επισης αγορασα και το modern warfare 2 αλλα δεν επαιζε το δισκακι και το γυρισα και μου ειπαν οτο πρεπει να το περασουν απο ελεγχο αν ειναι δυνατον και σε 15 μερες θα μου απαντησουν.
bad company 2
assassins creed II
assassins creed brotherhood da vinci edition
just cause 2
sony Bt headset!
λιώσιμο !
playstation 3 slim 160gb τέλειο αθόρυβο, και με dualshock 3 control , ενω το προηγούμενο ps3 60gb μετα απο 15 λεπτα ηταν λες και ειχε μέσα τουρμπίνα αντι για ανεμιστήρα
^Τα saves σου τα εχασες ή τα ειχες κανει back-up;
τα saves μου τα είχα σώσει, και το αγόρασα από το ca-microland στα 280,50 (μαζί με τα έξοδα αποστολής ) κανονικά έκανε 269,00€ και λινκ http://ca-microland.skroutzstore.gr/...les.37501.html . Το καταστημα ειναι μια χαρα αφου την παρασκευη τους εστειλα τα χρηματα σαββατο (σημερα) έφτασε στην courier.
inFamous 2 Special Edition.
It's Cole's time!!!!
GT5 29,90 απο multirama!
edit: πφφφ μόλις το έβαλα τώρα που γύρισα για να λιώσω και βλέπω 700mb update :S
NFS: Hot Pursuit