Έτσι είναι γιώργο ακριβώς... Μπας και γλυτώσουμε κανά μισάωρο στα endurance...
Printable View
Έτσι είναι γιώργο ακριβώς... Μπας και γλυτώσουμε κανά μισάωρο στα endurance...
+ rep απο μενα στον magicoSakisPaoGR οχι γιατι με εστειλε κανα red bull , αλλα γιατι δειχνει πραγματικο ενδιαφερον για τα υπολοιπα μελη του forum κανοντας τη δουλεια που επρεπε να κανουν αυτοι που δεχονται τα red bull ... μπορει στην αρχη να ζητουσε πολλα , αλλα εδειξε οτι ξερει να μοιραζετε ... μπραβο σου φιλε ...
GEORGE13GR σε εκανα add αν μπορεις στειλε μια red bull x1
ego pedia stamatao th dianomh logo jbreak simera h teleutea mera on lain stelno se sas tous dio ke as analabh kapios alos
gia sas magkes
geia sas paidia!! xairomai poly poy anakalypsa to forum sas!!
tha hthela kai ego ena red bull an einai eykolo kai opoios thelei toy to stelno kai ego meta!!! to psn moy einai Tomas_gr prepei na kano kapion add???
κοντεύω να τελειώσω τουσ extreme και χρειαζομαι μια φορμουλα grand turismo οπιος εχει την καλοσυνη και μπορει έστω και δανική και αν θελει επειδη βρηκα ευκαιρια στα μεταχειρησμενα αγορασα το audi TT turismo 970 000+ full μετατροπες και πηρα ανετα τους αγωνες που χρειαζοτανε ,πολυ ευχαρηστως να το δωσο να μην το αγοραζεται .
Γεια σας, καλώς σας βρήκα και Χρονια πολλά σε όλους.
Πραγματικά θα το εκτιμούσα εάν κάποιος μπορούσε να μου στείλει και εμενα ένα X1. Ευχαριστώ εκ τον προτερων.
Ξεχάστηκα. ID-Iccehand
παιδες μπορει να μου στειλει καποιος ενα Toyota 7 και θα το επιστρεψω αμεσα... το id μου ειναι NIIS81
ευχαριστω εκ των προτερων...!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ALL STARS ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ??? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ