Τι εννοείς "ανάποδα"; Δεν είναι φτιαγμένα να κρατιούνται και από τις δύο πλευρές;
:muhaha:
Printable View
ela ok! υπερβαλλουμε εδω λιγο! ακου εκιει αναποδα! ε ειπαμε ρε παιδια, αλλα οχι κ ετσι! αυτο απλα δν γινεται! η κ αν γινεται, ειναι γ να μπει καποιος στ γκινες κ π λεει κ ο κολλητος παραπανω. κ οχι γ να παιξεις κ να διασκεδασεις με ενα παιχνιδι.. ελεος!!! :P
Βρηκα το τρισχειριστο:
Να κρατας το χειρηστηριο αναποδα, αλλα προσοχη, εκτος του οτι θα το κρατας αναποδα να το εχεις και face down! Δηλαδη τα κουμπια να πρεπει να τα πατας οχι με τους αντιχειρες αλλα με τα υπολοιπα δαχτυλα (λογικα δεικτες λολ).
Προσθεστε σε αυτο, Inverted Y και X axis αλλα και αναποδα τους αναλογικους μοχλους (δεξης για καμερα αριστερος για περπατημα) και το challenge θα ειναι να βγαλεις την τελικη σεκανς του ΚΖ2 (το Boss δηλαδη) στο χειροτερο επιπεδο δυσκολιας.
Και ξαφνικα ιδου...
ο καλυτερος, πιο επικος gamer ολων των εποχων! :P :D
Αχαχαχαχα ελιωσα!
Ειλικρινα οποιος το κανει αυτο του χαριζω οτι εχω και δεν εχω
Αν το ποστάρεις κάπου που θα το δεί πολύς κόσμος, "ως διαγωνισμό" όλο και κάποιος καμένος θα το κάνει. :P
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καμμένοι έχουν κάνει τέτια πράγματα "for the challenge of it".
Παράδειγμα ένας είχε βγάλει όλα τα trials του Sf4 με ένα χέρι, ενώ ένας άλλος είχε τερματίσει απο την αρχή μέχρι το τέλος το Mario με κιθάρα guitar hero για χειριστήριο :P
πως διαβολο εβγαλε τα challenges με ενα χερι?? Οχι σοβαρα ρωταω... με χειρηστηριο τουλαχιστον δεν παιζει να το εκανε, μονο με το κλασσικο χειρηστηριο αλα coin-op που ειχε κυκλοφορησει!
Eγώ είμαι σίγουρος πως αν στο ψ ήταν το inverted περασμένο με ονομασία normal, δηλαδή ως default επιλογή όλοι έτσι θα έπαιζαν και θα το θεωρούσαν φυσιολογικό.
Οπως ήταν δηλαδή τα παλιά καλά χρόνια.
Στο χ συμφωνώ πως το inverted είναι ανάποδο και κάποια στιγμή ίσως να καταργηθεί.
Ηδη σε πολλά παιχνίδια το ψ υπάρχει στις αρχικές ρυθμίσεις ενώ το χ το ψάχνεις μέσα σε υπομενού και σε υπορυθμίσεις.
^^ Ε fail τοτε...! :D
^^ Οντως fail! πολύ εύκολο αυτό που έκανε :P
τώρα θυμήθηκα κ ένα άλλο. Ένας είχε βαλθεί να παρει prestige στο mw2 χωρίς κανένα kill. Δεν ξέρω αν το κατάφερε τελικά όμως...
Κ για να μην είμαι τελείως offtopic: inverted FTW! :D
νομιζω πρεπει να αλαξει ο τιτλος μιας και δεν εισαι ο μοναδικος!!!!ε τοτε να αλαξει :D
Μια και το έχουμε «ξεχειλώσει» το θέμα άλλη μια μικρή συνεισφορά:
Παίζοντας το Assassin's Creed II στις μνήμες που λαμβάνουν ώρα στη Βενετία συνειδητοποίησα ότι αν κάποιος έχει συνηθίσει σε βάρκα (ή άλλο πλεούμενο) με λαγουδέρα και όχι τιμόνι τότε θα είναι απόλυτα δικαιολογημένος να θέλει να αναστρέψει τον Χ άξονα καθώς σε αυτά τα σκάφη για να στρίψεις σπρώχνεις τη λαγουδέρα στην αντίθετη κατεύθυνση.
Προσπαθω να παιξω το Heavy Fire Afganistan
και λεω προσπαθω γιατι δεν υπαρχει επιλογη για αντιστροφη του αξονα ψ. :a122:
Αν το γνωριζα εξ αρχης δεν θα το αγοραζα.
Πραγματικά απαράδεκτο στις μέρες μας να βγαίνουν παιχνίδια χωρίς αυτό το option.
Σε όλο τον καιρό που παίζω παιχνίδια στο playstation έχω πετύχει μόνο 2 ακόμα που δεν είχαν:
1. Sly 2 (δινοπάθησα να το πλατινάρω)
2. Splinter Cell trilogy. Σε αυτο αργότερα έβγαλαν patch για να περιλαμβάνει invert y-axis αλλά τότε μου είχε περάσει η όρεξη να το παίξω.
Ολοι θα πρεπει να σταματησουν να βαζουν τετοιες ανωμαλες επιλογες στα παιχνιδια τους. Eπειδη εσεις ειστε "inverted" δεν θα πρεπει εμεις να χανουμε εργατοωρες απο την αναπτυξη ενος τιτλου για να μπουν τετοιες επιλογες... ελεος δηλαδη!
Seriously, ειστε ενα απο τα σοβαρα προβληματα του gaming σημερα...
trololololololol