αυτο ακριβως εννοω, το ειδα που το συζηταγαν στα σχολια σε ενα review του συγκεκριμενου κινητου.οποτε πιθανοτατα παω στην αρχικη μου επιλογη,το σονυ.
Printable View
prosopiki mou gnomi lkai oi 2 epiloges sou einai kales alla PROSOPIKA tha dialega sony ericsson...logo douleias erxmeme kathimerina se epafi me kinita. egw exw to X10 kai eimai iperefxaristimenos.... opote mporeso tha sas pw kai kapoies xrisimes efarmoges..... Aoso gia tin 2.1 ta X tha tin exoun telos noemvriou...
@muku
Εχω κανει follow καποια twitter news κτλ και διαβαζω πολυ για overclocking στις συσκευες, εχει κανει εσυ; Υπαρχει περιπτωση να παθει το κινητο επειτα τιποτα; Κανενα προβλημα δηλαδη, να κολλαει κτλ;
Μπα δεν το έχω ψάξει καθόλου. Φαντάσου ότι το ps3 μπορώ να το χακάρω και με το κινητό αλλά δεν θέλω να το κάνω για να μην χαλάσω έστω και ελάχιστα τη λειτουργία του, χώρια την εγγύηση που πάει στο βρόντο.
Τέσπα, τι θα καταλάβεις αν κάνεις overclocking? Σου κολλάει πουθενά? Τα ωφέλη θα είναι ελάχιστα και από την άλλη θα σου τρώει παραπάνω μπαταρία και θα ζεσταίνεται περισσότερο. Και να ζεσταίνεται μια τόσο συμπιεσμένη συσκευή δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο και για την υγεία της συσκευής και για την δικιά σου! Δεν νομίζω να θες να δεις τίποτα πυροτεχνήματα από το κινητό σου :D
Δε θα το κανω ρεσυ. Εγω απλα ρωτησα απο περιεργια :P LOL
Ολα μια χαρα. Το πηρα το κινητο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Ξερει κανεις κανενα site για σπασμενες εφαρμογες για android; pm please!
Χμμ κ εγώ ενδιαφέρομαι για τέτοιες εφαρμογούλες! Pm please όποιος ξέρει!
Γεια σας παιδες ενδιαφερομαι και εγω για αγορα ενως smartphone και γιατι εχω μεινει πισω σε αυτον τον τομεα αν μπωρειτε να με βοηθησετε λιγο πχ ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ του λογισμικου του iphone και των android?εχει ελευθερο gps?και ποια συσκευη πιστευεται ειναι καλυτερη?
Καμια καλη εφαρμογουλα;
Βασικα απο gps πιο προτιματε και τι εχετε βαλει εσεις; Σαν καλυτερο γραφικο περιβαλλον πιο λετε;
Επισης βλεπω προγραμματα για antivirus κτλ... WTF; Πρεπει να βαλω;;;
Από free προγράμματα έχει το mapdroyd το οποίο έχει και ελληνικούς χάρτες και τρέχει χωρίς internet. Καλό είναι αλλά πολλά στενάκια δεν τα τα έχει. Φυσικά το κινητό έχει google maps που είναι φυσικά top και η εφαρμογή Navigation κάνει τη δουλειά αλλά πρέπει να έχεις mobile internet για να δουλέψει ή wifi φυσικά. Οπότε για free mapdroyd. Καλές εφαρμογές τώρα που χρησιμοποιώ.
Handcent για ωραίο interface στα sms.
msntalk
3G Watchdog για να βλέπω πόσα mb από το mobile internet έχω χαλάσει
Advanced Task Killer σκοτώνει ότι άχρηστο τρέχει με ένα πάτημα
Astro File Manager, πολύ χρήσιμο εργαλείο για να βλέπεις το filesystem. Έχει τη δυνατότητα να κάνεις και εγκατάσταση apk εκτός market.
DropBox
Swype, ίσως το καλύτερο πληκτρολόγιο
Google Goggles σκανάρει κείμενο και το κάνει google search :p
Google Sky Map, απλά εντυπωσιακό
Soccer Scores...
Antivirus, δεν χρειάζεται, linux τρέχει. Απλά καμιά φορά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με εφαρμογές εκτός market άγνωστης προέλευσης που μπορεί να ζητάνε πχ πρόσβαση στον μηχανισμό κλήσεων ή sms... Ποτέ δεν ξέρεις!
Και κατι αλλο που ηθελα να μαθω, εχει "κατι" σαν multitasking ετσι; Οταν παταω το "σπιτακι" παρατεταμενα εμφανιζει 6 εφαρμογες που τρεχουν. Απο οτι διαβασα και στο νετ λεει οτι το android απλα αποθηκευει το προγραμμα ετσι οπως ακριβως "αφεθηκε" τη τελευταια φορα η κατι τετοιο τελος παντων. Λαθος καταλαβα; :P
Το Ndrive και το Navigon και αυτα θελουν ιντερνετ για να δουλεψουν;
Το task killer το εβαλα μολις τωρα! Το εψαχνα κιολας να δω πως κλεινουν οι εφαρμογες αλλα μπα! :P Thanks!
^^ Αυτο που ειχα διαβασει ειναι οτι το Android επιτρεπει (ή τουλαχιστον επετρεπε οταν διαβαζα εγω το αρθρο εκεινο τοτε) μεχρι και 6 εφαρμογες καθε φορα ανοιχτες. οποτε οχι δεν νομιζω οτι καταλαβες κατι λαθος. :)
^^ Thanks Val!!
Κατι αλλο.. κατεβασα το ndrive απο τα γνωστα μερη αλλα ανοιξα την εφαρμογη, εκανα εγκατασταση και επειτα μου λεει να κατεβασω και το χαρτι σαν δοκιμη η 40 ευρω. Καποιος που να ξερει να μου πει πως θα το... γκουχ γκουχ... ξερετε; :P
Εγώ όταν κρατάω το home button πατημένο μου βγάζει recent apps να επιλέξω. Το android έχει ένα παράξενο σύστημα με τη διαχείριση των εφαρμογών το οποίο ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Μπορείς να έχεις τον browser σε μια σελίδα να πατήσεις back να ανοίξεις άλλη εφαρμογή να την αφήσεις ανοιχτή να μπεις σε άλλη κοκ. Και όταν πατάς να ξανανοίξεις τις εφαρμογές εμφανίζονται ακριβώς εκεί που τις είχες αφήσει. Εκτός από τα games που υποθέτω θα τα κλείνει γιατί τρώνε πολύ ram. Πάντως στις γενικές εφαρμογές δεν έχω παρατηρήσει περιορισμό σε 6 μπορεί όμως απλά να μην το έχω παρατηρήσει όπως είπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει κανένα θέμα με το multitasking.
Wolf για να κλείνεις τις εφαρμογές εκτός από τον task killer, αν πας Settings->Applications->Running Applications και επιλέξεις μια εφαρμογή σου έχει επιλογή close. Μερικές φορές ο task killer δεν τις κλείνει με τίποτα, οπότε αυτή είναι η μόνη λύση. Στο άλλο σου πρόβλημα δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς το πρόβλημα θα είναι συγκεκριμένο για το ndrive. Καλύτερα διάβασε τίποτα οδηγίες από εκεί που το βρήκες :)
Το περασα το Ndrive τελικα. Δουλευει κανονικα αλλα δεν ξερω μηπως ειναι τελικα η limited εκδοση για μερικες μερες. Anyway! Θα το δω στη πορεία!
Γενικα βρηκα ενα βιντεο και διαβασα πως (περιπου) δουλευει (και αν καταλαβα σωστα δηλαδη). Δε μπορω να βρω το βιντεο τωρα! Εχω χασει το Link!
Anyway, ελεγε οτι, ναι μεν μπορει καποια προγραμματα να ειναι στο running applications αλλα στην ουσια δε "τρεχουν" πραγματικα. Απλα ειναι εκει περα σε "περιπτωση" οπως αναφερει ο ποιητης, χρειαστουν ξανα. Οποτε ναι μεν, μπορει να δειχνουν οτι "δεσμεουν" καποια μνημη, αλλα οταν το android τη χρειαστει για καποιο αλλο app τοτε την αποδεσμευει απο εκει που δε χρειαζεται και τη δεσμευει στο αλλο και απλα οταν αποδεσμευει απο καποιο αλλο τη μνημη "αποθηκευει" την εφαρμογη ετσι οπως την αφησες οταν βγηκες απο αυτη.
Πιστευω να τα ειπα σωστα και να μην ειπα τιποτα λαθος! LOL :P Το ολο σκηνικο παντως μου θυμιζει apple (oops! Sorry! :P )
Και επισης ενα αλλο θεμα!!!
Sony's Android Playstation Phone
http://images.androidcentral.com/sit...tpspphone7.jpg
- Android 2.3 (Gingerbread)
- Custom Sony marketplace to buy games designed for a device like this
- 1GHz Qualcomm MSM 8655 (200MHz faster than the G2, but the same new architecture, apparently) -- by the way, that's the same system-on-a-chip as we just saw in the myTouch 4G/HD benchmarks we posted.
- 512MB of RAM/1GB ROM
- MircoSD slot -- no Sony Memory Stick -- thank whomever it is you thank for that sort of thing.
- The screen is between 3.7 and 4.1-inches -- that's a pretty large range, and we're learning toward the larger end.
^^ Αυτο μοιαζει να ειναι και αληθινο βασικα!! Και απο οτι φαινεται εχει μεν 2 μοχλους "αναλογικους" αλλα δεν μιλαμε για αναλογικο οπως το εχουμε συνηθισει, φερνει πιο πολυ σε iphone touch αναλογικα πληκτρα... ιδωμεν!
Ναι κι εγώ το διάβασα και λένε είναι το πρωτότυπο. Οπότε ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές μέχρι το τελικό προϊόν. Βασικά με αυτά τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν και μια υποθετική περίοδο κυκλοφορίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να κινηθεί σε ένα price tag των 300Ε για αρχική τιμή. Η CPU είναι πολύ καιρό στην αγορά και μέχρι τότε θα έχουν βγει τα νεότερα dual core μηχανάκια οπότε αυτό μπορεί να κρατήσει το κόστος του χαμηλά. Βέβαια δεν ξέρω τι επιλογές έχουν για 3D γραφικά με αυτούς τους επεξεργαστές και αν μπορεί να θεωρηθεί next gen από άποψη γραφικών για handhelds.
Και φυσικά δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είναι ακριβώς αυτή η συσκευή. Είναι ένα κινητό τηλέφωνο που θα τρέχει και παιχνίδια για το υπάρχον psp? Είναι το psp2? Είναι ένα κινητό που θα κυκλοφορεί παράλληλα με το επερχόμενο psp2 και θα τρέχει παιχνίδια του? Αν είναι πάντως το psp2 στην ουσία, τότε πιστεύω έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στη Sony και θα χάσουν το παιχνίδι των handhelds.
Απατη τελικα δεν ειναι αληθινο το διεψευσε η ιδια η Σονυ... Κριμα εμοιαζε πολυ καλο!
Βγήκε winamp beta για android!
http://www.appbrain.com/app/winamp/com.nullsoft.winamp
http://blog.winamp.com/2010/10/20/wi...d-now-in-beta/
Καποιεσ εφαρμογεσ που εχω στο X10
XiiaLive-on line radio. Παρα πολυ καλο και με πολλούς σταθμουσ..
torrent-fu. Apla torrent.
ES Security Manager. Πολυ καλο.
Wep opera mini.
Sex Anatomy
VLC Remote Free
youtube downloand and converter
deprecated. Μετραει τουσ χτυπουσ τις καρδιασ.
Antivirus free. Σκαναρeι τα παντα
MSN talk
Android manager wifi
PhotoFunia. Πολυ γελιο.
Google Translate. Μεταφραση
Troktiko... τπ τροκτικο.
IMDb Movies and TV ...το γνωστό site με ταινιεσ.... γ@μ@το.
SECuRET LiveStream.. καλα αυτο δεν υπαρχει..... βαζεισ το κιν καπου και μετα απο το pc με τιν ip βλεπεισ απο την καμερα του κιν.
KamaSutra Sex Positions.. για νεεσ στασεισ.
Rdio Arvila Player.
Καποια στιγμη θα βαλω και παιχνιδακια.