εγω δεν εχω κανενα προβλημα παντως
Εγινε κανονικα μεσω internet
αυτα
Printable View
εγω δεν εχω κανενα προβλημα παντως
Εγινε κανονικα μεσω internet
αυτα
μπα παιδια δεν γινεται να το περασεις απο πανω το 3.41 ξανα με usb stick.βγαζει κατι no aplicable data found κατι τετοιο.......
εγω παντως με το στικακι εκανα δουλεια μια χαρα...
Δηλαδή όσοι έχουμε το 3,41 πρέπει να το ξαναεγκαταστήσουμε;
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ? Update μέσω pc από που κάνετε ? Γιατί στην ελληνική ιστοσελίδα σου βγάζει μεν την σελίδα για να κατεβάσεις την 3.41 http://gr.playstation.com/ps3/suppor...CE%B7-3-41%29/ αλλά δεν μπορείς να κάνεις download!
Αν κατεβάσεις το αντίστοιχο αγγλικό, υπάρχει διαφορά ??
Καμια διαφορα.
ολα ενταξει πλεον με την 3.41? να τη βαλω?
εγώ που είχα μείνει κανά 2μηνο εκτός update την πέρασα μέσω internet χθες και όλα καλά.
Μηπως ξερει κανεις ποτε βγαινει το update για την υποστηριξη 3D για blue ray ταινιες?
PS3 Firmware Update 3.42 Now Live
Ακομα δε γνωριζουμε τι αλλαγες εχει το συγκεκριμενο firmware αλλα προφανως θα πρεπει να ειναι για το jailbreak.... Για να δουμε...
Υποχρεωτικό και θανατηφόρο για το PSjailbreak και τα συν αυτό exploits... will pass for now.
http://blog.eu.playstation.com/2010/...date-ver-3-42/
Quote:
An update to the PS3 system software was released on 7 September 2010. If you update your PS3 system, the system software version will be 3.42 and the following features will be updated. In order to download PS3 system software version 3.42, you will need a minimum 168MB of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).
Main features in system software update version 3.42
* A patch has been added to address security vulnerability in the system software.
Εκλεισαν την τρυπα; Μια χαρα. Ενα μπραβο απο μενα.
:)
Εγώ που έχω το 2.85 υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάω στο 3.41;
168mb αποκλειστικά για το jailbreak,μπράβο....
Καλά δεν έχει να κάνει, ειδικά με το PSN είναι ανάλογα σε τι φεγγάρι θα το πετύχεις. Έχει τύχει να σέρνεται για μόλις 30ΜΒ και άλλες φορές να πετάει, θυμάμαι λόγου χάρη να κατεβάζει το demo του Killzone 2 (τότε...) που ήταν αρκετά πάνω από 1GB σε χρόνο DT και εγώ περιχαρής να έχω μείνει με την μπουκιά στο στόμα γιατί δεν το πίστευα... Οπότε ο χρόνος που κάνει να κατεβάσει κάτι δεν σχετίζεται τόσο με το μέγεθος των αρχείων ή την ταχύτητα του ISP.