Άλλοι 6 μας λείπουν
Printable View
Άλλοι 6 μας λείπουν
Αν καποιος ψηνεται για red dead ας με κανει add για τα ρημαδια τα online trophies
(για την πλατινα ρε γαμωτο!!! ;p)
παιζιε κανεις ακομα bad company 2?για να boostαρουμε τα demolition kills?
Κάποιος για το Kane-Lynch 2 co-op στο Extreme;
Ψάχνω άτομα για Red Dead Redemption. Κάνω μία εκκαθάριση στα offline trophies και από εβδομάδα ξεκινάω online. Όσοι πιστοί προς αλληλοβοήθεια μπορούν να με κάνουν add.
κανεις για τα online του alien vs predator?
Απο βδομαδα αν δεν εχει βρει ο Aladdin 7 ατομο για το Kane-Lynch 2 co-op στο Extreme θα παιξω μαζι του κ μετα μπορουμε να παιξουμε για τα online του alien vs predator.Βασικα τωρα δεν μπορω να παιξω διοτι ειμαι στα σχοινακια στο στρατο κ μια βδομαδα ειμαι εξω.
Παιδιά μου λείπουν τα online τρόπαια του NFS Undercover και δεν υπάρχει ψυχή πλέον στους servers του παιχνιδιού..οπότε ότι κάνουμε μεταξύ μας...όποιος πιστός λοιπόν psn id schimatarium
Για NFS ειμαι κ εγω οποτε θελουμε αλλα 6.
Μου λείπουν μερικά κεφάλαια για το co-op extreme στο Kane-Lynch 2. Αν ψήνεται κανείς να βοηθήσει ας με κάνει add μαζί με πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που είναι διαθέσιμος.
Το αγόρασα κ γω χτες το Undercover, άρα είμαι μέσα... 5 ακόμα...
παιδιά θέλω ακόμα 2-3 νίκες στο PES2011 για να πάρω το online trophy.
μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
και μετά θα του δώσω κι εγώ νίκες αν χρειάζεται. μέχρι 5 νομίζω από το ίδιο άτομο μετράνε.
ευχαριστώ!
psn id: ikaria_g4
mou leipoun 2 trophy (el, tu brute kai demolitionman) gia platina sto BF bad company 2 . opoios prothimopoieite na voithisei to psn moy einai: Nerven86 ennoeite tha antapodosw!
Να ευχαριστήσω το φίλο μου hawkeye για την βοήθεια στο el, tu brute! Επιτέλους βγεικε η πλατίνα. Ρε παιδιά το απαλευτο ήταν το demolition man! Κατεβασα γάλα!!!!
κανεις για τα τροπαια στο zombie mode του cod black ops?
ευχαριστω τον nerven για την βοηθεια του στο black ops.πηρα την 30η πλατινα μου.ειναι κανεις για τα online του red dead redemption η του hawx 1?
To Ηawk 1 το είχα παλέψει αλλά είναι δύσκολο ρε συ και θέλει πολλές ώρες.
Κάνε με add στο PSN (gdskate) και θα τα πούμε από εκεί.
κανείς που να με θέλει να με βοηθήσει με τα 2 trophies Adidas του NBA live 10; το πήρα χτες κ θέλω να ξεμπερδεύω αμέσως με τα online trophies. γτ η ΕΑ είναι απρόβλεπτη στο θέμα των servers.
κανεις για το posse up trophy στο Red dead?