Αυτη ειναι η μλκια..οτι και εγω μαλλον εχω ολα τα παιχνιδια που δινουν σε πακετο.
Printable View
Αυτη ειναι η μλκια..οτι και εγω μαλλον εχω ολα τα παιχνιδια που δινουν σε πακετο.
120άρι βρήκα στο Πλαίσιο στα 279 σκέτο.
1/11/2007 - 15/6/2010 R.I.P. (....νομίζω... :'()
Έγραψα το ιδιο post και στα μηνυματα σφαλματος...Δυστυχώς σημερα μετα την εγκατάσταση του Red Dead μου εβγαλε το Error 80010514 :omg:
Εχει κανεις να προτείνει κατι??? Προσπάθησα να κανω Restore File System αλλα το προβλημα συνεχιζει.....Παω για service ή υπαρχει καμια αλλη λυση???
Ευχαριστω προκαταβολικά!!!
ΥΓ. Η εγγυηση μου εχει λήξει....Βεβαια μου ειχαν κανει μια αντικατάσταση (αυτη ειναι η δευτερη κονσολα PS3 60GB) μεσα στο 2008.... Μπορω να διεκδικήσω κατι απο την sony???
Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
- Είχα το Playstation 3 60GB
- το αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2007 και μου χάλασε τον Ιούλιο του 2008 με το error 80010514. Δεν μου διάβαζε κανένα blu-ray.
- το αγόρασα μέσω internet από το κατάστημα Πλαίσιο
- μου το αντικατέστησαν με άλλο, το οποίο βέβαια έχει κάτι προβλήματα με το bluetooth... μία στο τόσο αποσυνδέεται το ps3 με όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένο πχ χειριστήρια ή bt headsets.
- H χρήση που του έκανα γενικά πρέπει να ήταν κατά μέσο όρο 3 ώρες την ημέρα.
- Η χρήση που του έκανα ήταν 95% gaming & 5% blu ray movies.
- Εκεί που έπαιζα Call of Duty 4 ξαφνικά άρχιζαν να χάνονται όλοι οι ήχοι του παιχνιδιού. Ύστερα, κόλλησε το παιχνίδι. Κάνω restart και μου εμφανίζει το error αυτό. Μπορεί να διάβαζε το δισκάκι για λίγο αλλά μετά κόλλαγε και πέταγε το error.
"Για την SONY HELLAS και το προϊόν PS3 "
http://2.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg...aystation3.jpg
"Το αγοράσαμε 700€ το οποίο έχει αποδειχθεί ελαττωματικό και παγκοσμίως καταναλωτές έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα εκατοντάδες... και στην Ελλάδα που λέγεται ylod.
Εν ολίγοις το προϊόν έχει κανονική ημερομηνία λήξης.
Τελοσπάντων το θέμα είναι ότι η παρόμοια ιστορία του φίλου Amnik με έκανε να μην πάρω αψήφιστα το θέμα και να αντιδράσω στον παραλογισμό της Sony Hellas, που προσπαθεί να αποδείξει, ότι δεν τρέχει τίποτα με το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά ! και να εμένει στην εσωτερική πολιτική της- που κανέναν δεν ενδιαφέρει και μόνο αυτούς ευνοεί- με την παράνομη και καταχρηστική εγγύηση του 1 έτους για το εν λόγω προϊόν.
Έχοντας λοιπόν λάβει γνώση για την πολιτική της εταιρίας μετά από πολύ διάβασμα σε Forum τόσο Ελληνικά όσο και ξένα σήμερα τους τηλεφώνησα για να την διαπιστώσω και ο ίδιος. Ο τηλεφωνητής της Sony Hellas με παρέπεμψε στην Cometron και ο τεχνικός της Cometron μόλις διαπίστωσε ότι η εγγύησή μου έχει λήξει μου γνωστοποίησε ότι η μόνη λύση είναι να πληρώσω αντίτιμο 145 Ευρώ και να μου αντικαταστήσουν το χαλασμένο μηχάνημα με ίδιο αλλά όχι καινούριο "ανακατασκευασμένο" όπως μου είπε. Όταν όμως επικαλέστηκα την υπ’ αριθμ.1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Μαΐου 1999, σχετικά με ορισμένες πτυχές της πώλησης και των εγγυήσεων καταναλωτικών αγαθών καθώς επίσης και τον Νόμο 3043/ 2002 Άρθρα 4, 554 και 55, που αναφέρεται στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας σύμφωνα με την ως άνω οδηγία και του εξήγησα ότι δεν νοείται εγγύηση για ηλεκτρική/ ηλεκτρονική συσκευή μικρότερη των 2 ετών μου είπε να τα βρώ με την Sony.
Όταν βέβαια κάλεσα ξανά την Sony και έκανα την ίδια αναφορά ο υπάλληλος μου θύμισε τον Λεωνίδα με το Χολυγουντιανό "this is Sparta..." αφού μου είπε κάτι σαν "εδώ είναι η Sony και το προϊόν που έχω στην κατοχή μου το αγόρασα και αποδέχτηκα τους όρους της εταιρίας και την εγγύηση του 1 έτους και την αντικατάστασή του με ανακατασκευασμένο" όμως δεν πήρα καμία απάντηση όταν τον ρώτησα κι εγώ με την σειρά μου γιατί η Sony δεν επεκτείνεται σε άλλους τομείς όπως να νομοθετεί για λογαριασμό των διαφόρων κρατών ή και για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ουσία είναι πως έχω έτοιμο εξώδικο το οποίο θα κοινοποιηθεί στην Sony Hellas και στην EXPERΤ και θα συγκοινοποιηθεί σε: Sony Global, υπουργείο ανάπτυξης- Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) και Ινστιτούτο Καταναλωτή (ΙΝ.ΚΑ.). Και αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο γιατί αν δεν συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις μου που είναι να επεκτείνουν την εγγύησή μου σε 2 έτη και να μου αντικαταστήσουν το PS3 με καινούριο και όχι ανακατασκευασμένο θα προχωρήσω σε Αγωγή εις βάρος τους και όχι για να γλιτώσω κάτι- ίσα ίσα θα μου στοιχίσει πολύ περισσότερο από το να αγόραζα καινούριο PS3 αλλά γιατί θεωρώ ότι η κοροϊδία πρέπει να έχει κάποια όρια."
http://troktiko.blogspot.com/2010/06...ellas-ps3.html
Πολυ καλη η κινηση σου να το κυνηγησεις. Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε και κατι πιο οργανωμενα. Οι οροι καμιας εγγυησης ή εταιριας δεν ειναι πιο πανω απο τους νομους των κρατων - Ε.Ε. (....αλλο αν πιεζουν οι εταιριες προς αυτη την κατευθυνση...)
Το τραγικο ειναι πως το PS3 οπως και το XBOX 360 ειναι προιοντα υψηλης αξιας , χαμηλης ποιοτητας κατασκευης -για αυτο και οι τοσες βλαβες- και με ημερομηνια ληξης! Γιατι αναλογα με την χρηση αργα η γρηγορα θα ''σκασει'' το προβλημα.... Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις τοτε....
Παιδια μολις χαλασε για 2η φορα το 60αρι μου ps3.Την πρωτη φορα μου το ειχαν αλλαξει μεσα στην εγγυηση γιατι το ειχα 10 μηνες.απο τοτε πρεπει να εχουν περασει 2 χρονια...οποτε δεν εχω εγγυηση!
Εχθες επαιζα fifa 10 online και ξαφνικα χαθηκε ο ηχος και μετα κολλησε.Το ξαναανοιξα σημερα το πρωι και τις μισες φορες απλα βρισκει το παιχνιδι αλλα οταν παταω να μπω μου βγαζει το γνωστο 80010514.
Τελικα θελω νεο ματακι lazer e?
Σκεφτομαι να αγορασω ενα slim και να φτιαξω και αυτο,αλλα πως θα μεταφερω τα save μου?Και κατι ακομα,δεν θυμαμαι τον κωδικο του psnetwork,τι κανουμε?
PS3 40GB,χάλασε χθές μετά από 3 χρόνια μικρής λειτουργίας,λίγες ώρες γενικά.
Επικοινώνησα με COMETRON και μου ζήτησαν 96 ευρώ για αντικατάσταση με μια επισκευασμένη.
Καλή τιμή,θα την προτιμήσω αντί για το ebw.gr
Εισαι σιγουρος για τα 96 ευρω?
Paides epa8a to YLOD(Yellow Light Of Death) thn atyxia mou mesa.
Kserei kaneis posa lefta kanei na to ftiakseis?
Παιδια εαν και πηρα καινουργιο lazer απο ebw για το 60αρι μου τελικα αποφασισα να παω να αλλαξω ολη την κονσολα και πληρωσα φυσικα 147,5euro,οχι 96 που ειδα πιο πανω,ολα αυτα σημερα.
Οποιος ενδιαφερεται πουλαω το lazer 400AAA 40euro για να φευγει,αμεταχειριστο!
Λοιπόν,η κονσόλα που έστειλα στο ebw.gr επέστρεψε..χαλασμένη! Την έστειλα με YODL και επέστρεψε με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είχα ζητήσει την επισκευή της ίδιας κονσόλας αφότου ενημερώθηκα προηγουμένως από το ebw.gr πως επισκευάζεται και παρότι με διαβεβαίωσαν για κάτι τέτοιο,αυτό μάλλον δεν έγινε.Έτσι θα την ξαναστείλω για επισκευή και είδωμεν.Μέχρι στιγμής έδωσα 80 ευρώ και η δουλειά μου δεν έγινε.Μου είπαν πως θα την επισκευάσουν και πάλι (αν και αμφιβάλλω αν τελικά την άγγιξαν) χωρίς επιπλέον χρέωση.Για να δούμε..
στο ebw δεν ξερουν τι τους γίνεται..μεγαλοι απατεωνες φιλε.
Και τοσο κοπανημα απο τις δονησεις που θα εφαγε απο το μαγαζι εως το σπιτι σου και φτιαγμενο να ηταν θα χαλαγε.....δεν υποστιριζω το ebw απλα μια σκεψη κανω
Το έστειλαν συσκευασμένο,του έβαλαν και κάτι πλαστικά,εκείνα με τις φούσκες από αέρα. Περισσότερο πιστεύω όμως πως έκαναν προχειροδουλειά παρά βλακεία στην μεταφορά. Το αν είναι απατεώνες ή όχι σύντομα θα το μάθω..
Λογικα θα στο περασανε λιγο θερμοπιστολο και λιγο παστα, τους επαιξε εκει και στο στειλανε... Αν δεν γινει αλλαγη motherboard δεν κανεις δουλεια.
Οσο για το ebw δεν θα εκφρασω την αποψη μου, γιατι δεν ειναι και η καλυτερη ;)