Εγω να δεις....
Printable View
παιδια αν ερθουν οι εξωγηινοι εδω θα τους καλεσω σπιτι μου και θα τους παιξω tool και three days grace για να στανιαρουν απο το μακρυ ταξιδι...
Χαιρετε!
Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τραγουδια απο παλιες ελληνικες ταινιες? Για παραδειγμα το "Ενα Πρωινο" (οχι της Βανδη εννοειται) το "Εκεινο το καλοκαιρι", "Εσενα που σε ξερω τοσο λιγο" κτλ κτλ.
Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμησω ιδιαιτερα.
Plz plz plz, μη με ρωτησετε τι τα θελω.....;)
ena proino h panagia moy tha rthei na me brei sthn akrogialia....pelago kryfo ta oneira moy ktl ktl...
athanath maria dhmhtriadh....
?????? ?? ?? ??? ???*???,???? ?? youtube ??? ??? ??????
?? video ??? ?????? ?? ??? ????? ??? ????,?????????? ?????????.???????? ??????? ????????? ??? ??????????? ??????? ???? ?????,???? ?? ??? ????????.?????????? ?????.?????? ???? ??? ???????? ?? ???.
________
Wendie 99
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KSIKpCMSoys&feature=player_embedded"]YouTube- Sxediasmos_katastrofhs_xwrwn_Kindinos_gia_Ellada.a vi[/ame]
Μπορει καποιος απο εδω που εχει Hotmail να δοκιμασει να μπει, να μου πει αν μπορει?
^^ αυτήν την στιγμή,ναι.
Βρε Χρηστο, εμενα μου λεει αυτο:
"Γίνεται συντήρηση για τη βελτίωση της υπηρεσίας. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά. Αν περιμένετε περισσότερο από μία ώρα, ενημερώστε μας για τον χρόνο αναμονής σας."
Ε, δεν ειναι λογικο καποιοι να μπαινουν και καποιοι οχι.
Σε ευχαριστω που δοκιμασες.
Οι Snow Patrol special guests στην “U2 360˚ TOUR” στην Αθήνα
Mια χαρά.:fantasy_dreams:Quote:
Οι Snow Patrol, το σημαντικότερο alternative rock συγκρότημα των τελευταίων 15 χρόνων, επιλέχτηκαν από τους ίδιους τους U2 να εμφανιστούν ως special guest στη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Το Ιρλανδικό rock "εν τη ενώσει" θα είναι το σύνθημα της μεγαλύτερης και θεαματικότερης συναυλίας στην Ελλάδας για το 2010.
ths seiras oi snow patrol....to mia xara den to katalaba.....
Για special guest μια χαρά είναι......ποιούς ήθελες δηλαδή;;;;
kanenan .....oi u2 einai u2 ....oi special guest einai perittoi
Πάντα υπάρχει κάποιος που ανοίγει την συναυλία ρε c.....εννοείτε ότι θα πάμε για τους U2 αλλά γιατί να μην δούμε και αυτούς;;;;
giati tha mas parei o ypnos......
Μη φοβάσαι μόλις βγουν οι U2 θα σε ξυπνήσουμε σίγουρα.:p