Εγώ όποτε ψάχνω δεν βρίσκω με τίποτα γι'αυτό είμαι γκαντέμης :p
Printable View
Εγώ όποτε ψάχνω δεν βρίσκω με τίποτα γι'αυτό είμαι γκαντέμης :p
Ακομα ελλειψεις ε? Να παιρνετε τηλεφωνα πριν πατε στα μαγαζια μην
τρεχετε αδικα. Ετσι το βρηκα εγω σε ενα Σεβεν...
Κατι αλλο.. Κανα νεο για DLC μπα ετσι? Κουραφεξαλα γραφει το κουτι για
downloadable υλικο...
Κουραφέξαλα δε λες τίποτα.!
καλά αυτό μπορεί να είναι και βλακεία της "μετάφρασης" που όπως πήρανε το αγγλικό εξώφυλλο και έγραφε αντίστοιχα κάτι τέτοιο (αφού στους αγγλικούς τίτλους όλο και κάτι βγάζουν σε DLC), ή μπορεί να εννοούν το "υλικό" που κατεβάζεις απο το myBuzz που φιάχνει ο καθένας δικά του quiz.
δεν μας χαλάει πάντως , είναι απολαυστικό και έτσι !:ha-ha:
ελπίζουμε να βγάλουν και το επόμενο τίτλο Buzz! σε ελληνική έκδοση!!!
Και αυτη τη φορα να το κανουν ολοκληρωμενα!
Έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος με το Buzz... Νόμιζαν ότι με το να το μεταφράσουν αρχικά ξεμπέρδεψαν! Μα είναι δυνατόν να αναλαμβάνουν τέτοιο εγχείρημα και μετά να λένε "την βγάλαμε την υποχρέωση";
Για να μην πω για τα MyBuzz που προσωπικά όποτε έχω πάει να τα ανοίξω από το παιχνίδι ενός φίλου, γράφει ότι δεν υπάρχει κανένα MyBuzz quiz και ότι μπορώ να παίξω μόνο αυτά που έχουν γράψει άλλοι από την friend list! :ο
Μα δεν βγήκε χθές ένα DLC με National Geografic;
Τι γίνετε με αυτό;
Tραγικοι αν δεν κανουν κατι γι αυτο.. Μιση δουλεια ειναι αν το συγκρινεις με την
αγγλικη εκδοση..
προσπαθω να παιξω ονλινε αλλα λεει οι σερβερς εχουν προσωρινο προβλημα! δοκιμασε κανεις σημερα και χθες να μου πει?
Όχι.....ειναι και για τα δύο.Ιδού:
''First, get ready for fun that the entire family will want to get in on with the all-new National Geographic: Kids Quiz Pack for BUZZ! Quiz World PS3 and BUZZ! Quiz TV.''
παιδια οποιος ψαχνει για το BUZZ το εχει το e-shop.gr
http://www.e-shop.gr/show_main.phtml...-QUIZ--BUZZERS
Διαθέσιμο και στο redline σε ανταγωνιστική τιμή:
http://www.redline.gr/product.asp?catid=3250
Οσο και να παίξω δεν χορταίνω!
Ως γνωστόν οι ότι κάνουμε στην Ελλάδα είναι δουλειές πρόχειρες και του ποδαριού. Γιατί η Sony Ελλάς να διαφοροποιηθεί. Έκαναν όλη την μετάφραση του παιχνιδιού και η άδεια χρήσης (license agreement) που εμφανίζεται μέσα στο παιχνίδι είναι εις την Αγγλική, βέβαια αυτό είναι το λιγότερο.
Όπως προανέφερε ο φίλος δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο MyBuzz quiz και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ, πολύ απλά γιατί όταν πας στο έχει όλες τις γλώσσες που υποστηρίζεται το παιχνίδι mybuzzquiz ΕΚΤΟΣ από Ελληνικά. Αν δεν γίνει προσθήκη της Ελληνικής γλωσσας δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δημιουργήσουμε Ελληνικά Κουιζ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρουμε trophies (που απαιτούν να δημιουργήσουμε και να παίξουμε MyBuzz quizzes).
Όσο για DLC μην ελπίζετε, σαφώς και υπάρχουν DLC στο Playstation Store (βλέπε sci-fi quiz) αλλά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα για αγορά και ο λόγος φαντάζομαι πως είναι η Ελληνική γλώσσα.
Δώσαμε τα ωραία μας λεφτάκια για να αγοράσουμε ένα προϊον που δεν προσφέρει αυτά που υπόσχεται, και τι κάνουμε για αυτό τίποτα απλά μπαίνουμε σε ένα forum και απλά ανταλλάσουμε απόψεις και προβληματισμούς. Έτσι όμως το πρόβλημα μας δεν λύνεται. Διαβάζω πως το Buzz έχει εξαντληθεί και δεν βρίσκεται σχεδόν πουθενά από την περίοδο των χριστουγέννων, πράγμα που σημαίνει πως έχει πουλήσει μερικές εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες αντίτυπα) δεν θα πρέπει όμως να "ενοχλήσουμε" την Sony Ελλας για να πάρουμε αυτό που μας ανήκει;
Το πηρα και εγω σημερα, μετα απο τοσες εβδομαδες τωρα πλεον υπαρχουν μερικα κοματια στα καταστηματα Πλαισιο, αλλα οπως ειπα μερικα, μεχρι αυριο - μεθαυριο λογικα παλι θα εξαφανιστουν... εως τωρα τις πρωτες ωρες παιχνιδιου ειναι πολυ θετικες οι εντυπωσεις ακομη και απο τον αδερφο μου που ηρθε για επισκεψη και δεν του αρεσουν καθολου τα παιχνιδια γνωσεων, αλλα κολησε. Προβλεπω κολημα μεχρι τις πρωινες ωρες :D
Έτσι ακριβώς είναι. Δεν υπάρχει ελληνική σημαία στο MyBuzz άρα πάπαλα τα quiz. Βέβαια μπορείς να γράψεις αγγλικά quiz (που θα τα παίζουν τα Αγγλάκια), και αν έχεις φίλους στο PSN που έχουν γράψει μερικά, τότε μπορείς να παίξεις μόνο εκείνα. Και τα trophies για αυτά που έχεις γράψει ξεκλειδώνουν όταν πας να δεις τα quiz σου (αλλά με δεδομένα ότι τα views και τα plays κτλ έγιναν από αγγλικό κοινό).
Αν θες κάνε με add στο PSN να έχεις να παίζεις τα quiz που έχω γράψει εγώ.
Αλλά είμαι κι εγώ πολύ απογοητευμένος από την "μια και έξω από την πόρτα" δουλειά της Sony Hellas. Ένα βήμα μπρος και 2 βήματα πίσω. Άραγε εγώ απορώ αν τους στείλουμε κάποιο email θα το μετρήσουν ή απλά θα πουν "το δουλεύουμε" ; Εδώ ακόμα δεν έχουμε VidZone!
Παιδιά το Metropolis στην Πανεπιστημίου είναι τίγκα στα κομμάτια!!! Πάνω απο 10!
Παιδια πολυ καλα τα λετε, και ειναι πολυ καλη ιδεα να 'ενοχλησουμε' την Sony για την Ελληνικη γλωσσα. Αν δεν ακουσει η Sony εμας τους καταναλωτες που τις τα σκαμε, τοτε ποιον θα ακουσει? Αλλωστε χαρη σε ολους εμας υπαρχουν που αγοραζουμε τα προιοντα τους.
Ας οργανωσουν οι admin του forum κατι και ειμαστε μεσα. π.χ. αποστολη ομαδικων mail στην Sony Hellas ή κατι αλλο.