οκ τους διαβασα πιο προσεκτικα εχεις δικιο, δικο μου λαθος.
περιμενω την κληρωση.
Printable View
gia pio logo ehi klisi to shout box?
Επειδή έχει κλίσει το shoutbox θα κάνω την κλήρωση εγώ σπίτι μου το Σάββατο και θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα στις 11.
Πιστεύω οτι είναι καλύτερο απο το να περιμένουμε το shoutbox την Δευτέρα, αν υπάρχει άλλη πρόταση μπορούμε να την συζητήσουμε μέχρι και αύριο.
dos moy juve....k tha ta broume
Στρατο μετα απο συζητηση με LEFTERIS_X (σκεφτηκε):p η κληρωση απλα να γινει στο HOME ΒΕΤΑ αν δεν γινετε να κανουμε ενα club τοττε δημοσια καπου;)
Εγινε η κλήρωση με random numbers στο excel, τώρα προσπαθώ να κάνω update στην 1η σελίδα, καλή η ιδέα για την επόμενη φορά. ;)
Οι αγώνες της 1ης Φάσης καθώς και οι ομάδες που κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες βρίσκονται στην 1η σελίδα.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Την Τετάρτη θα έχουμε την κλήρωση της επόμενης φάσης, ελπίζω μέσω shoutbox, καλή επιτυχία σε όλους.
Φίλε Dim-Angelos-13, πες μου πότε μπορείς να παίξουμε; Εγώ μπορώ Δευτέρα και Τρίτη από τις 13:00 - 18:00 και 23:30 - 01:00. Ελπίζω να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια!
Φίλε Αpoksenosi πότε μπορείς να πέξουμε τα πεχνίδια?Εγώ μπορώ δευτέρα και τρίτη όποτε μου πείς
Η διοίκηση της μπόκα μετά από έκτακτο συμβούλιο απαιτεί από την διοργανώτρια αρχή(μιας και δεν έχει αγώνα να δώσει) να βάλει τα έξοδα για το υπερατλαντικό ταξίδι στο μάντσεστερ.Μιας και η άρσεναλ έχει κόντρα με το μάντσεστερ ευκαιρία να το αποδείξει.Επίσης θα θέλαμε να μας παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο για όσο διάστημα παραμείνουμε στην αγγλία
Με εκτίμηση το ΔΣ boca juniors fc
:blush::blush: 2 στα 3 τουρνουα ο sitos1979 με atletiko 2 στα 3 μlε αντιπαλο barcelona μακαρι η atletiko να εχει τι ιδια τυχη στα χερια μου
σας ευχομαι καλα παιχνιδια σε ολους
Apotelesmata 1ou agona metaxi "jimspy" kai "Athos"
jimspy 1-2 limcrew
limcrew 3-1 jimspy
Enas issoropiimenos agonas me oxi arketes fasis... I Lyon ixe sigoura perissoteres kai ixe tin atihia na ehi mia pio adinami omada o jimspy.
Δέν φταίω εγώ φίλε μου, στο excel τα έβαλα και εκανα random τα columns και οτι εβγαλε :hide:, ελπίζω να το ευχαριστηθείς, αν μη τι άλλο ξέρεις καλά την ομάδα σου.:tongue:
Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί αμέτοχη στάση σε οποιαδήποτε πρόκληση - πρόσκληση απο έταιρα σωματεία και αντιμετωπίζει ισόνομα και ισότιμα, όλα τα μέλη της διοργάνωσης. Οι τοπιστικές αντιπαλότητες μεταξύ σωματείων δέν την αγγίζουν, παρα μόνο εαν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο :bgrin2:.
Με εκτίμηση ο κ. πρόεδρος της Διοργανώτριας αρχής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διοικητικου Συμβουλιου LYON
¨ Η ομαδα επαιξε αρκετα καλα.Η προκριση χαθηκε στο πρωτο παιχνιδι οπου κ η μπαλα δεν ηθελε να μπει στα δυχτια .Το πληρωσαμε με τις 2 τραγικες αδρανειες της αμυνας.Καλη επιτυχια στην ομαδα της Ιντερ¨
Ο τρισμεγιστος προπονητης jimspy αρνηθικε να κανει οποιαδηποτε δηλωση σχετικα με το παιχνιδι αν κ σε ερωτηση δημοσιογραφου εξω απο το γηπεδο σχετικα με το στησιμο της αμυνας απαντησε χαρακτηριστικα ¨....μαθε μπαλιτσα αγορι μου....¨....υπαρχει κ σχετικο βιντεο......ενω αφησε κ αιχμες για την κληρωση των ομαδων λεγοντας....¨....το να μην γινεται η κληρωση των ομαδων δημοσια δημιουργει αμφιβολιες.Οι υπευθυνοι οποιοι κ αν ειναι αυτοι κ σιγουρα δεν αναφερομαι στην διοργανωτρια αρχη ασ αναλαβουν τις ευθυνες τους.Οι οπαδοι μου ειναι πολλοι κ δεν θα μπορω να τους συγκρατω διαρκωσ......ελαβα γνωση οτι υπηρχαν σκεψεις επιθεσης στοσ σερβερ....ευτυχως δε τισ υλοποιησαν....¨
Απο την μερια του ο Benjema δηλωσε ¨......δεν μας ηθελε η μπαλα ¨.....ενω διαμαρτυρηθικε κ για την φαση του 23 λεπτου λεγοντας .....¨...δεν ημουν οφσαιτ¨
KosmixGR - ageorg2005 1-1
ageorg2005 - KosmixGR 1-2
Ωραία match , χωρίς lag και με πολλές φάσεις.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο 4ο τουρνουά. :tiphat:
Φίλε Dinos161079 σου έχω στείλει pm και εδω και στο psn και περιμένω απάντηση για το πότε μπορείς να παίξουμε!
nikopan0 ποτε μπορεις να σου πω αν μπορω και εγω ??????????