I ID ine mirmidones
Printable View
I ID ine mirmidones
ID mirmidones :angry:
To βραδυ φιλε μου θα εχεις το invite. Ειμαι δουλεια τωρα.
Παντως αν και ζητησαν πολλοι invites, μονο 2 ατομα εχουν δεχτει την προσκληση. Περιεργο..... :/
μαλλον ενας απο τους δυο ειμαι εγω διοτι δεν ειδα κανεναν στο clan:)
εκανα accept κι εγω σημερα, και σε εκανα add!
To invite pou tha mou to stilis gia na to kano add
molis ekana accept to invite i clan legete grc?
MIRMIDONES grc eprepe na tin leme
re cis tha diorganosoume kenena pexnidi ? opote na mpo olo offline iste
ρε καλέστε και μένα στην κλαν είμαι μέσα όλη μέρα
Aπο οτι βλεπω ειμαστε αυτοι.
klepidas7
Tek_Killa
zeus gr
vales12
Giannissss
OST9
pvinis
MIRMIDONES
golden 321
three brothers1
bazilius
konstantinos
stevepradator
Aν ξεχασα καποιος ας συμπληρωσει.
13 ατομα μια χαρα για οnline, 6-6 ατομα.
Σημερα δευτερα το βραδυ εχει παιχνιδι. Θα φτιαξω σερβερ και θα παιξουμε.
Μαζευτειτε. Μην κανονισετε τιποτα (δευτερα ειναι που να τραβιεσαι τωρα) και λιωνουμε στο warhawk.
Eχω στειλει σε ολους invite. Οσοι το ζητησαν και οσοι ηταν στην λιστα μου στην προηγουμενη κλαν. Οσοι δεν εχουν ιnvite να στειλουν μεχρι να το βραδυ να εχουν παρει προσκληση ωστε να μπουμε ολοι μεσα.
Τα λεμε EUCADIA............... :)
εγώ είμαι μέσα για σήμερα
Κλεπιδα εχεις παρει προσκληση; Νομιζω σου εχω στειλει.
Επειδη δεν τους εχω ολους στην friend list μου δεν θα τους βλεπω μεσα. Δεν προλαβαινω μεχρι το βραδυ να το κανω.
Δεν εχει σημασια ομως. Εγω θα φτιαξω σερβερ με το που θα παω σπιτι σημερα μετα την δουλεια. Θα ποσταρω για το ονομα και το pass για να μπουμε μονο παιδια απο το φορουμ και βλεπουμε.
Ελπιζω να μαζευτει κοσμος...
Μπαίνω τώρα να δω αν μου έχεις στείλει και σου λέω αμέσως
Στειλε κανα μυνημα σε οσους εχεις να μπουν το βραδυ.
Οσοι το δειτε μαζευτε κοσμο. Αμα μαζευτουμε θα γινει μπαχαλο. Ειμαι σιγουρος. Και θα περασουμε σουπερ.
τι ωρα θα μπουμε?
Κατα τις 9 και 30 νομιζω ειναι καλα. Απο εκεινη την ωρα και μετα θα φτιαχτει το δωματιο. Οποτε μπαινουμε.......
Οποιος θελει πιο αργα, απλα βλεπει το δωματιο και μπαινει. Θα εχει φως, μπειτε.:bgrin2::bgrin2:
Γενικως ειδοποιηστε τους παντες. ΣΗμερα εχει το καναλι παιζει warhawk στις 9:30 μην το χασετε.....:tiphat:
Βαζω απο τωρα το pass για να μην ψαχνετε εκεινη την ωρα. ''19001'' χωρις τα αυτακια....:bgrin2::bgrin2:
se 2 meres to up date
στειλε και σε μένα ηνβαητ με ξέχασες.
Οκ το βραδυ εχεις και εσυ invite.
Ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα;
Εγω και ο κλεπ..... Ωραιο παιχνιδι θα κανουμε το βραδυ κλεπ, θα τρεχω να παρω την σημαια και εσυ την δικια μου και τουμπαλιν..... χεχεχεεχεχεχε
Για παμε.
OST9
klepidas