Σαφώς και και παίρνεις καινούργιο,αφού όμως τους αρχίσεις στα μπινελίκια πρώτα.
Αλήθεια ,ζητήσανε 300€ και την χαλασμένη κονσόλα ή χωρίς αυτή;
edit* Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση των της επισκευής σε τρίτους.
Printable View
Σαφώς και και παίρνεις καινούργιο,αφού όμως τους αρχίσεις στα μπινελίκια πρώτα.
Αλήθεια ,ζητήσανε 300€ και την χαλασμένη κονσόλα ή χωρίς αυτή;
edit* Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση των της επισκευής σε τρίτους.
Να είμαι και εγώ! Το PS3 μου παρόλο που τον τελευταίο καιρό δεν το δούλεψα σχεδόν καθόλου, προχθές που το άνοιξα άρχισε να κάνει ότι και στον φίλο δηλαδή να μην ακούγεται ο ήχος να μην εμφανίζονται κάποια στοιχεια του παιχνιδιού όπως φωτογραφίες κλπ και σήμερα το απόγευμα έκανα τις τελευταίες μου προσπάθειες για να δω τι φτάει και από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι θα βγάλει το error, και ευτυχώς το έβγαλε. Δεν αναγνωρίζει όλα τα τα bd, μονο ένα μου αναγνώρισε αλλα μόλις πατάω το X για να μπει στο παιχνίδι βγάζει μετά αυτό το error. Το κακό είναι ότι προχθές νοίκιασα και 2 games από το Seven τα οποια δεν μπόρεσα να παίξω σχεδόν καθόλου λόγο του ότι κάθε φορα που τα έβαζα μετά από 10 λεπτά κολλούσε η κονσόλα. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω με αυτό. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει με το μηχάνημα και το ευχάριστο είναι ότι η εγγύηση μου λήγει στις 19 του μηνα οποτε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα όσον αφορά την αντικατάσταση του. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι πήρατε νέα κονσόλα αν δώσατε ένα χειριστήριο και αν μέσα στο κουτί που σας δώσανε είχε και χειριστήριο.
Θα πάρω τηλέφωνο την αγαπημένη μας Koμετρον την Δευτερα το πρωί και θα σας πω νέα! Και να πω ρε γμτ ότι είχαμε ζεστη η ότι το δούλευα μέρα νύχτα... Τέλος πάντων καλά που έγινε τώρα και όχι μετά από κανένα μηνα... Ελπίζω όλα να γίνουν όπως πρέπει χωρίς πολλά πολλά...
ΕDIT: Ειμαι στο fw 2.36.
emena mou kolise telios sto xmb mesa.........:-S....me ta xilia zoria to ekleisa......to pataga kai den ekleine......eiman etimos na to kleisw apo ton diakopti tou reumatos
offtopic: όλοι έχετε μία τάση να αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα! Έλα να ηρεμούμε!! :)
ναι ρε :P αλλά το παιδί δεν το είπε με την κακή έννοια τρόπος έκφρασης είναι ;)
Πάλι καλά Νεκτάριε :). Μάλλον σε αγαπάει το μηχάνημα γι' αυτό χάλασε λίγο πριν το πέρας του χρόνου.........Για φαντάσου να σου χάλαγε στις 20 του μηνός δηλαδή, εκεί θα τραβούσαμε τα βυζιά μας ομαδικώς.
Το κακό ή μάλλον τα κακά είναι 1)ότι δεν είσαι Αθήνα να ξεμπερδέψεις τσακ μπαμ όπως ο Τεό (ένα από τα καλά του να ζεις σε αυτό το μπουρδ**ο που λέγεται Αθήνα lol), 2)είναι καλοκαίρι κανείς δεν δουλεύει :/. Ελπίζω να έχεις την απαραίτητη υπομονή.
Ναι βρε το ξέρω αλλα δεν μου φτάνει που το μηχάνημα αναχώρησε στους ουρανούς, έχω και τον φίλο... Τέλος πάντων ας μείνουμε στο θέμα.
Τι να πω ρε Πάνo, το είχα στείλει και τον Νοέμβριο... Όντως είναι μεγάλο μειονέκτημα που είμαι μακριά από το Service(?) τους. Εύχομαι να ξεμπερδέψω γρήγορα... Το ότι χαλάνε δεν με πολυπειράζει. Μηχανήματα είναι. Αλλα η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη σε πολλες περιπτώσεις.
Δεν πειραζει που αρπαχτηκε, ολοι εχουμε διαφορα προβληματα και δεν σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας. Εβαλα και ενα smiley στο ποστ μου για να καταλαβει οτι δεν το λεω με ασχημο τροπο. Απλα το smiley δεν πηγε στο τελος του ποστ οπως ηθελα αλλά στην επικεφαλιδα.
Παιζει και μεγαλο ρολο ΠΩΣ διαβαζει καποιος ενα ποστ.
Θα μπορούσα να σου απαντήσω με το ίδιο υφάκι αλλα δεν πρόκειται να το κάνω...
Εκανα edit το ποστ μου, μπορει να ηταν καπως "βαρυ". Απλα να ξερεις οτι δεν σε ειπα μαζοχα οπως το πηρες εσυ. Ο jorgedept, καταλαβε πως το ειπα. Και πλακα πλακα μακαρι να σου φτιαχτει γρηγορα και να μας ξαναβρεις μεσα.
Offtopic: Moots αρπαχτηκε με το τιποτα οκ, αλλα ρε φιλε μην το παρατραβας και εσυ, ασε οτι θελει ο καθενας κανει, δεν σου πεφτει λογος;) Εσυ πες την γνωμη σου και ολα οκ.. Στο τελευταιο ειδικα ποστ εισαι απαραδεκτος....
Εγω να ευχηθω καλη επιτυχια στο Member X-NEC και να σκεφτει τις κινησεις του και τις αποφασεις του. Αν χρειαστει κατι σχετικα με το θεμα, ας με ρωτησει, μιας και το περασα αμεσα...
Στον γραπτο λογο πολυ ευκολα μπορουν να προκληθουν παρεξηγησεις οσο καλα και αν γνωριζονται καποιοι διοτι δεν βλεπουμε εκφρασεις και δεν καταλαβαινουμε με τι τονους το λεει ο αλλος. Τα emot βοηθανε αλλα και παλι προκαλουνται παρεξηγησεις χωρις να υπαρχει θεμα και μαλιστα μπορει να ειναι καθοριστικες σε μια σχεση ανθρωπων..
Νεκ σκεψου καλα τις αποφασεις σου διοτι ειναι κριμα, πραγματικα... να μην εκμεταλλευτεις στο επακρον τα δικαιωματα σου σχετικα με την κονσολα ;)
Χαιρομαι που ειναι ολα καλα παλι. Στο κατω κατω περα απο ομαδες, θρησκειες κτλ μας συνδεει πιο στενα το ps3. Μια οικογενεια ειμαστε εδω, τωρα πια.:cheers:
πριν από λίγο κόλλησε το ps3 ενώ έπαιζα PRO ακουγόταν μόνο ο ήχος και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα..δεν "άκουγαν" τα κουμπιά και δεν μπορούσα να μπω στο XMB, αναγκαστικά έβγαλα το game και έκανα restart την κονσόλα και το έκλεισα...να σας πώ την αλληθεία φοβήθικα..
Μη μου πεις... οχι και συ????
το ξανα άνοιξα τώρα και έβαλα το MGS και ψιλό κολλούσε στο video του Dolby Digital (εκεί που πέφτουν οι σταγόνες).
σε λίγο θα ξαναβάλω και το PRO να δώ τι γίνετε και εκεί.