ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2008-09
ΙΜΠΡΑΙΜΑ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού (κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου) Ibrahima Bakayoko για συνεργασία 1 έτους» www.paokfc.gr
Printable View
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2008-09
ΙΜΠΡΑΙΜΑ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού (κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου) Ibrahima Bakayoko για συνεργασία 1 έτους» www.paokfc.gr
ταχύτατος,εξαιρετικός,ντριπλαδόρος αλλά το γκολ δεν το έχει και αυτό για έναν επιθετικό είναι πρόβλημα
πιστευω θα βοηθησει αρκει να εχει ενα καλο παρτενερ διπλα του...
ομολογείς ότι η εφημερίδα σας δεν είναι σοβαρή;καλό κι αυτό!!γι'αυτό είναι 2η σε πωλήσεις!!σας ταιριάζει!!!
το οτι την διαβαζουν 15000 ατομα η δεν ξερω γω ποσα παει να πει οτι χαρακτηριζει το συνολο? btw ο πρωταθλητης αξιζει μονο οταν βαζει κανα αστειο η πρωτοτυπο πρωτοσελιδο...:bgrin2:
δείχνει τη νοοτροπία σας!!περισσότερο γελοία πρωτοσέλιδα βάζει..
ενταξει...επειδη ο πρωταθλητης ειναι 2ος σε πωλησεις δειχνει την νοοτροπια μου...οκ...εγω προσωπικα στη ζωη μου εχω παρει 2 φορες πρωταθλητη στη ζωη μου και αυτη λογω του οτι ειχε τον μεγα ζιο σε φανταστικη ληψη υστερα απο το 3-0 με την γαλατα...αυτο και μονο...εφημεριδες πλεον μονο πρωτοσελιδα κοιταω για να γελαω...
μα οι περισσότεροι από τους ολυμπιακούς που διαβάζουν εφημερίδα επιλέγουν πρωταθλητή ή φως και όχι κάποια πιο ουδέτερη,(όχι εντελώς ουδέτερη,πιο ουδέτερη).και ναι, διαμορφώνονται συνειδήσεις και πιπιλίζονται μυαλά
kala ekane o guftos o xristodoulopoulos bas k o paok parei kanena frago
γύφτο να αποκαλέσεις κανέναν παίχτη σας...
dn eime paok
σίγουρα θα βοηθήσει,είναι ικανότατος,αλλά το γκολ δεν..
και εξακολουθω να λεω οι 11-12 χιλιαδες που διαβαζουν πρωταθλητη αντιπροσωπευουν το συνολο των ολυμπιακων? νομιζω πλεον ολοι μας εχουμε παψει να διαβαζουμε εφημεριδες (αθλητικες τουλαχιστον) απο την στιγμη κιολας που το ιντερνετ μπηκε στη ζωη μας...τεσπα εδω ειναι για τον χριστοδουλοπουλο μην το ξεχναμε...:rolleyes:
δεν είναι ανάγκη να τον λες γύφτο τον άνθρωπο ότι ομάδα και αν είσαι
Ελπίζω να βοηθήσει..μολονότι προορίζεται για αναπληροματικός..
anyway...dn asxoloume m mikres omades
συμφωνώ μαζί σου,και γω μόνο από το διαδίκτυο ενημερώνομαι,το αστείο με τις εφημερίδες είναι ότι έχουν ολοσέλιδα κάποιους μεγάλους παίχτες για να τσιμπήσει ο άλλος και να αγοράσει.ενώ υποτίθεται ότι είναι το κύριο θέμα με πληροφορίες κτλ αναφέρεται σε 2 γραμμές:η χ ομάδα εξετάζει την περίπτωση του ψ αλλά είναι πολύ δύσκολο να έρθει κτλ
ennoeite file......p t deutera m t perneis daneika
εμμ αυτο λεω...φυσικα και θα υπαρχουν ατομα που τις παιρνουν και διαβαζουν αλλα οι περισσοτεροι πλεον δεν...τουλαχιστον οσους ξερω εγω...καμμια φορα στη σχολη που βλεπω καμμια την τσιμπαω να δω τι γραφει και σκεφτομαι...ποιος εδωσε 1 ευρω για να παρει αυτο το πραγμα που στην ουσια ουτε τα μισα δεν γραφει απο αυτα που βλεπω στο νετ....