Αλλη ταινια, συγκεκριμενα τριλογια και απο τις αγαπημενες μου, ειναι το Back to the future. Απλα απιστευτη ταινια.. Λιγο παλια, εχουν περασει σχεδον 20 χρονια :p αλλα αξιζει πραγματικα..
Αλλη ταινια, συγκεκριμενα τριλογια και απο τις αγαπημενες μου, ειναι το Back to the future. Απλα απιστευτη ταινια.. Λιγο παλια, εχουν περασει σχεδον 20 χρονια :p αλλα αξιζει πραγματικα..
Τωρα που ειπες το τελος, τι να δουμε? :pQuote:
Παιδια κορυφαία ταινια με το Στιβ Μακουιν παλια βεβαια "Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ"...μιλαμε υμνος για την ελευθερια του ανθρωπου.Εφτασε στο τελος 80 χρονον ξανα-εξωρισμενος,τρελος αλλα και παλι μεσα του τον εκαιγε να ζησει ελευθερος.Και για οποιον την εχει δει ξερετε τι μου εκανε εντυπωση?Δεν τον προδωσαν οι λεπροι,δεν τον προδοσαν οι ληστες και των προδοσαν οι καλογριες (ανθρωποι πλασμενοι για το καλο,σου λεει μετα).ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ!!
άντε ρε δεστε τα BACK TO FUTURE 1,2&3:P εγώ τα κατέβασα σε hd:P
απο της ωραιότερες..με τον mj fox στα πάνω του τότε...κρίμα που τον πήρε η κάτω βόλτα:(
Μπορεί να έχει ξανα αναφερθεί αλλά πολύ καλή είναι η τριλογία Bourne με τον Matt Damon (The Bourne Identity, The Bourne Supremacy και Τhe Bourne Ultimatum). Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες στο συγκεκριμένο είδος.
Ρε παιδιά δέν είδε κανείς το Indiana Jones, να μας πεί αν λέει τίποτα; Είμαι τρελός fun των 3 ταινιών που εχουν βγει, πέρα της φοβερής δράσης και του χιούμορ που βγάζουν, είναι εκπληκτικό το πώς γυρίστηκαν όλα αυτά χωρίς τη χρήση Η/Υ, επειδή έχει τύχει να δω το making of σε ντοκυμαντέρ το λέω και έπαθα πλάκα, βέβαια το καινούριο κάνει οπωσδήποτε χρήση Η/Υ και visual effects, αλλά στέκεται στο ύψος και το ύφος των παλιών ταινιών;
Εγώ από αυτά που διαβάζω πάντως φαίνεται πως είναι άλλο ένα ανώφελο και ανέμελο άρμεγμα franchise νοσταλγίας.
Ίσως αρέσει σε κάποιους fans, αλλά τίποτα παραπάνω.
Eγω το ειδα το καινουργιο indy μιας και ειμαι φαν των παλιων ταινιων.
Δεν μου αρεσε τοσο δυστυχως.Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.Δεν ειναι οτι δεν περνας ευχαριστα την ωρα σου.Εχι ολα τα στοιχεια εκεινα που εκαναν τις ταινιες ιντιανα τζοουνς καλες.Το θεμα ειναι οτι εχει και καποια καινουργια στοιχεια , τα οποια κατα τη γνωμη μου επρεπε να λειπουν.Δεν λεω περισσοτερα μην αποκαλυψω τιποτα.
Ειχα σκοπο να παω να το δω αυτη τη βδομαδα, αλλα δυστυχως δεν "εκατσε". Την ερχομενη βδομαδα, ομως, θα παω οπωσδηποτε. Τωρα απο κριτικες που διαβαζω, η ταινια θεωρειται απλα καλη. Αλλα Indy ειναι αυτος.... Θα το τιμησω οπως και να 'χει.
Ναι πολυ κριμα για τον M.J Fox!!! Να βγαζανε κανα Back To The Future 4 ωραια θα ηταν!! Με τα εφε της εποχης και ολες της σημερινες δυνατοτητες θα κανανε θαυματα :p
Παιδια το καινουργιο indiana jones ειναι καλο????Aπογοητευτηκα οταν ειδα τα 3 αστερακια που διναν στην ταινια!!!!
Aυτος ακριβως ηταν ο λογος.Ο ηθοποιος πανω που ηταν στο απογειο της καρριερας του εξαφανησθηκε και απερριψε πολλους ρολους.Η αιτια ηταν η ασθενεια παρκινσονς την οποια εκρυβε για πολυ διαστημα.Πολυ κριμα , μιας και ο εν λογω ηθοποιος ηταν εκτος απο πολυ καλος στην δουλεια του , και πολυ καλος ανθρωπος.Οπως και εξακολουθει να ειναι.
Οι ταινιες back to the future ειναι απλα ιστορικες!:1appl:
the matrix fusika.... the crow kai ta perissotera tou s.king
old boy
stigmata
auto pou paratirw omws twra teleutaia einai oti den paizei kati pou na pw....wow...!!
ontws to indiana jones den itan kai toso kalo...
απο τα ματριξ μονο το πρωτο (επικο) και λιγο το δευτερο.Το τριτο ηταν καραγκιοζιλικι.
Καλά, αυτό κλασικά συμβαίνει σε τριλογίες με συνέχεια (δλδ όχι ξεχωριστές ιστορίες κάθε ταινία) όπως Matrix και Πειρατές της Καραιβικής:
Το πρώτο είναι εκπληκτικό και στέκεται ουριαστικά και μόνο του.
Το δεύτερο σου αφήνει κενά και είναι λες και δεν υπάρχει.
Το τρίτο δεν είναι τπτ ιδιαίτερο, απλά το σώζει η έλευση της κάθαρσης.
Αντίθετα σε τριλογίες που έχουμε ξεχωριστές ιστορίες όπως Σπάιντερμαν, Terminator ή και το παλιότερο Ρόμποκοπ είναι:
Το πρώτο είναι πολύ καλό αλλά σε αφήνει να θες κι άλλο.
Το δεύτερο είναι τρομερό, κυρίως στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και στα εφέ.
Το τρίτο είναι από απλά συμπαθητικό έως τρελή πατάτα γιατί πάει να ξεζουμίσει το franchise.
Να επισημάνω επίσης πως όταν υπάρχει τέταρτη συνέχεια, ειδικά μετά από πολλά χρόνια, λίγο χωλαίνει η κατάσταση, βλέπε Ράμπο, Ιντιάνα κλπ. Τις περισσότερες φορές κυρίως η νοσταλγία σώζει αυτές τις ταινίες (αν και το Αλιεν 4 ήταν θεικό).
Eμενα παντως τα ματριξ μου αρεσανε. Ολα.
Ο εξολοθρευτης ολα καλα εκτος απο το τελευταιο που ηταν πατατα, για μενα παντα.
Το spiderman καλο μεχρι το 2. Το 3 δεν μου αρεσε καθολου.
Τα αλιεν μου αρεσαν ολα εκτος απο το τελευταιο. Το δευτερο ηταν θεικο.
Ο κυνηγος predator ειναι για μενα η καλυτερη ταινια. Και τα 2.
Το τελευταιο alien vs predator 2 ενω γενικα ηταν ωραια ταινια, το μονο που με χαλαγε εμενα ηταν τα παρα πολυ σκοτεινα μερη που ειχαν με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεις τι γινεται :s
σκεψου τι εβλεπα εγω που το ειδα και απο καμερα.
οντως ηταν πολυ σκοταδι...