παιδια θελω να παρω και εγω μερος στο πρωταθλημα (αν ξεκινησετε νεο) αλλα δεν εχω παρει στα προηγουμενα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι?
Printable View
παιδια θελω να παρω και εγω μερος στο πρωταθλημα (αν ξεκινησετε νεο) αλλα δεν εχω παρει στα προηγουμενα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι?
Η πρόταση του touristas η πιο ενδιαφέρον
kai ego ksanaleo..pseytomagkas den eimai na pairno kapia super duper omada,alla epeidi ksero na paizo pro,tha pairno aek
ksanaleo gia osous den katalavan:na apokleistoun 20 omades kai o kathenas mna exei MIA kai MONADIKI omada
ακριβως αυτο λεω φιλε μου.πολυ σωστα ψηφισατε να αποκλειστουν.απλα θεωρω ψευτομαγκα τον παιχτη που θα παρει ομαδες τυπου μπαρτσα,μιλαν,ιντερ και σια,που καθε φαση θα πει και γκολ,και να το παιζει και παιχτης..δοκιμασε να παιξεις ενα ελληνικο ντερμπι,να δεις την ενταση που υπαρχει και το παθος.πραγματικα απιστευτο.με οσα παιδια εχουμε παιξει τετοια ματς εχουν ενθουσιαστει.δοκιμασε το και θα με θυμιθεις.
grvagelis pistepse me,ego kai o proevo eidika eimaste isos pio thermoi ipostiriktes autou pou les isos ki apo sena ton idio
Και να ψηφίζουμε στο σωστό thread ;)
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2122
δεν θελω να θιξω κανεναν,απλα,τι στο καλο,ουτε ισπανοι ειμαστε,ουτε ιταλοι,ουτε αγγλοι..ελληνες ειμαστε πιστευω.και το 80% τουλαχιστον ειναι με τις τρεις μεγαλες ομαδες..και απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο καλο να παρουμε ξενες ομαδες,που δεν μας αντιπροσωπευουν.
kala ta les alla skepsou protathlima me 10 pao,10 olimpiakos kai 10 aek?
ti na to kano na allakso 5 barca me 10 PAO?gia mena einai sxedon to idio anousio
εδω κανετε λαθος παιδια.μεταξυ μας παιζουμε,απλα παιρνουμε τις ομαδες μας..δοκιμαστε το απλα.και θα δειτε την διαφορα που εχει και την πορωση.
και εγω στην αρχη επαιζα με ομαδες σουπερ φτιαγμενες,και με εβαλε ενας φιλος ολυμπιακος στο τριπακι..και πραγματικα απο τοτε κολησα.ενα απιστευτο ντερμπι,με χαμενες ευκαιριες απιστευτες,με τρομερες διακυμανσεις..παιξτε και θα με θιμηθειτε.
simfono,alla gia filika,oxi gia kanoniko protathlima.i gia diorganosi mini ellinikou tournoua
Ρε συ φίλε, με όλο το θάρος και εντελώς φιλικά, λες να μην έχουμε παίξει ποτέ? 10 χρόνια έτσι παίζουμε. Απλά, είναι τρομερα βαρετό ένα πρωτάθλημα με 3 ομάδες ΜΟΝΟ. Είναι απλό! Φυσικά και έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον τα ματς με μέτριες και μικρές ομάδες γιατί δεν υπάρχουν υπερφυσικοί παίκτες, όπως κατέντησαν τους παίκτες της Barca, της Manchester κτλ και για αυτό άλλωστε πάμε σε αυτή την αλλαγή που ξεκίνησε στο σκληροπυρηνικό και θα συνεχιστεί στο νέο πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα παίζουμε με 3 ομάδες! Άλλες 50 τέτοιες υπάρχουν στο PRO!!!:bgrin2:
den tha mporousa na to theso kalitera proevo!simfono apolita
παιδια ποτε ξεκιναει το πρωταθλημα να παιξουμε?