Πήγα να κάνω δοκιμαστικά αγορά από πλαίσιο (σκοπεύω να το παρω προς καλοκαίρι μερια) κ έχει εξαντληθεί ήδη.
Στο public πρέπει να προπληρωσεις με πιστωτικη. Δεν δίνει επιλογή για αντικαταβολή ή πληρωμή σε κατάστημα.
Printable View
Πήγα να κάνω δοκιμαστικά αγορά από πλαίσιο (σκοπεύω να το παρω προς καλοκαίρι μερια) κ έχει εξαντληθεί ήδη.
Στο public πρέπει να προπληρωσεις με πιστωτικη. Δεν δίνει επιλογή για αντικαταβολή ή πληρωμή σε κατάστημα.
Μολις με πηραν απο πλαισιο οτι για να ισχύει η παραγγελία θέλει προκαταβολή 50ε με κάρτα
Νομιζω μπορεις κ οταν παραλαβεις. Πιο παλιά αν θυμάμαι καλά, σου έδιναν κ ένα περιθώριο καποιες μερες μετα την παραλαβη να αγοράσεις την επέκταση.
Εντάξει, απίστευτο... τι allocation τους έδωσαν;
Προσέξτε φουστιά που έκαναν:
Έβαλα δοκιμαστικά την PS5 HD camera στο καλάθι και μπορώ κανονικά να παραλάβω από κατάστημα με πληρωμή εκεί!
Άρα η προπληρωμή είναι επίτηδες ΜΟΝΟ για τις κονσόλες.
Δεν ξέρω ποιός (Sony Hellas?) τους έδωσε τέτοια οδηγία και το κάνουν όλοι...
Εγώ πάντως μετά τα χθεσινά και όλο αυτό το χάος με τα Cross gen και τις κωλοτουμπες θα περιμένω το παζαρεψε το για να το παραγγείλω... :ice:
Άλλο 500€ Κ άλλο 60€.....
Όντως στο πλαίσιο λέει εξαντλημένο ήταν από τα πρώτα που άνοιξαν, ίσως σε λίγες μέρες ξανάβάλει, απλά πήρε το πρώτο κύμα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πλαίσιο μου ζητάει τώρα €50 για να έχω σειρά προτεραιότητας χωρίς όμως εγγύηση για day 1 παράδοση.
Στον Κωτσόβολο τελικά ισχύει αυτό για το 10ημερο;
Ναι αλλά δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο.Της είπα να με πάρει αύριο αλλά δεν νομίζω να τα δωσω.Θα περιμένω και Κωτσόβολο αλλιώς μετά ότι γίνει 19 Νοεμβρίου.Απλα ελπίζω να μην περιμένουμε το 21...
Μεγάλη ζημιά μου έκανε το Demon's Souls σαν launch παιχνίδι...Δεν θα με χαλούσε μια 3μηνη καθυστέρηση χαχα
Εγώ πάντως έκανα ένα pre-order στο Public με προκαταβολή και το βλέπω αν θα το πάρω τελικά.
πες λοιπον και εσυ στην κοπελα ομορφα και ωραια οτι αν προ πληρωσεις κατι χωρις να εισαι σιγουρος οτι θα το παραλαβεις οταν βγει,αυτο σηκωνει καταγγελια στην πραξη.
Μαλιστα απο γειτονικο forum βλεπω και ατομα που πληρωσανε ολο το ποσο πχ σε Κωτσοβολο. Ακομα χειροτερα σε αυτη την περιπτωση.
Κι εγω εκανα παραγγελια απο Πλαισιο και δεν με πηραν καποιο τηλεφωνο. Το μονο που μου στειλανε ειναι ενα κουπονι προτεραιπτητας. Τωρα τι σημαινει αυτο θα δειξει...
Γιατί τέτοια πρεμούρα με τις προπαραγγελίες;
Να μην περιμένουμε ένα τρίμηνο, αν κ εγώ δεν καίγομαι έκανα μια τσάμπα, αν ζητήσουν λεφτά θα πάρουν το κλασικό που δίνουμε κάθε φορά [emoji39][emoji39][emoji39]
Edit
Βέβαια το τρίμηνο του είπα έτσι πιστεύω θα υπάρχουν κομμάτια με τα από λίγες μέρες όχι πολλά άλλα θα έχει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιστεύεις πραγματικά δηλαδή, ότι αν πας 19-20-21 Νοεμβρίου στα καταστήματα δεν θα βρεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ PS5;
Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό;
Προσωπικα δεν εχω καμμια πρεμουρα. Απλα εφοσον θα το παρω ειπα να τελειωνω. Και να μου το στειλουν στις 25 δε θα με νοιαξει και πολυ. (Εκτος και αν βγει κανα τρομερο πατς για το cyberpunk... εκει ναι μπορει να μου τρεχουν λιγο τα σαλια... :P) επισης δεν θελω να πηγαινω στα καταστηματα. Ειμαι στη φαση που πλεον προτιμω να τα πιρνω στην πορτα μου.