Καλημερα παιδες οποιος ενδιαφερεται μου στελνει το invite code του για να μπει στο guilt που εχω φτιαξει.
Το guilt ειναι στο level 6 το εφτασα μονος μου ως εκει αλλα οσο πιο πολλοι ειμαστε τοσο το καλυτερο.Υπαρχουν 14 θεσεις κενες.:k020:
Printable View
Καλημερα παιδες οποιος ενδιαφερεται μου στελνει το invite code του για να μπει στο guilt που εχω φτιαξει.
Το guilt ειναι στο level 6 το εφτασα μονος μου ως εκει αλλα οσο πιο πολλοι ειμαστε τοσο το καλυτερο.Υπαρχουν 14 θεσεις κενες.:k020:
Καλο tip, δυο ματσακια επαιξα με την Tyri και κερδισα 5 χαρτες,
τους χρειαζομαι για το τελευταιο και πιο δυσκολο τροπαιο
που πρεπει να τελειωσεις το treasure hunt με τουλαχιστον δυο χρηματοκιβωτια,
σ' ενα ματς εφτασα να εχω ενα vault και τρια κοκκινα αλλα δεν μπορουσα να τα ταιριαξω. :a122::a122::a122:
χχαχααχ επαθα ακριβως το ιδιο εχθες οδυσσεα,ειχα 1 vault ,5 κοκκινα και ........ 7 κινησεις ακομα και τελικα το εχασα για 1 κινηση.
επισεις θελω να κανω μια σημαντικη διορθωση που το ειδα εχθες,δυστυχως το rank 1 στο pvp δεν δινει 300 glory αλλα 100 μετα το update και ετσι οσοι ειναι σε χαμηλα levels και με λιγα βασιλεια θα εχουν δυσκολιες να αγοραζουν το 500αρι πακετο του weekly event,απλα αν εχετε maps περιμενετε να σας βγαλει στα tasks το "use 4 maps" που δινει 100 glory δωρο,εγω ειμαι τυχερος μιας και μου εβγαλε αυτο το τασκ 7-8 φορες μεσα στο σκ αν και δεν χω προβλημα ειναι η αληθεια μιας και το 500αρι θα το μαζευω και καταφερα συνολικα να βγαλω 2000 glory και εφτασα κοντα στα 5000 τωρα,μου φτανουν για 8 πακετα.
edit
οδυσσεα το τροπαιο εχει προβλημα,δεν το δινει σε ολους,καλο 2020 αν το φτιαξουν,εδω το update το εδωσαν 3 μηνες μετα την 1η ανακοινωση
κεφια ειχε εχθες η διδα tyri μονο που τελικα και σε εμας ισχυει το μεχρι 5 maps ανα παιχνιδι οπως και στο pc ασχετα αν τελειωσουμε με 11,15,20,30,100 maps το οποιο ειναι και σωστο.
https://pbs.twimg.com/media/CfOsla-UYAAi9sS.jpg
Ασε, εκει που δεν ειχαμε τωρα δεν ξερουμε τι να τους κανουμε. :P
Καμμια 50αρια μαζεψα χθες.
Πως μαζεύετε του χάρτες παιδιά;
το εγραψα και μια σελιδα πισω,πρεπει να φτιαξεις μια ομαδα με την tyri,η οποια tyri εχει ως χαρακτηριστικο να εχεις 20% πιθανοτητα να σου δωσει maps,η ομαδα που εχω φτιαξει εγω για να παιρνω τα free maps ειναι
1η θεση τον παικτη μου η οποια αλλη καρτα θελετε με κοκκινο χρωμα
2η θεση εχω τον dwarven miner που θελει μονο καφε
3η θεση τον δρακο celestasia που θελει κιτρινο/μπλε και εχει ως χαρακτηριστικο να δινει ζωη στην καρτα που θελεις και να φτιαχνει και 10 διαμαντακια του χρωματος της καρτας
4η θεση μπαινει η tyri που θελει μωβ/πρασινο
οπως βλεπετε καμια καρτα δεν εχει το ιδιο χρωμα,σκοπος μας ειναι να μπουσταρουμε celestasia και tyri στο τελος του αγωνα θα εχουμε λαβει σιγουρα τους 5 χαρτες που ειναι και το οριο που δινει ανα ματς.
τωρα το σημαντικο ειναι και η πιστα που θα παιξουμε,εγω επελεξα να παιζω στην whitehelm το 1ο challange και ο λογος ειναι οτι οι 4 καρτες που εχεις για αντιπαλο το μονο που κανουν ειναι να μπουσταρει η μια την αλλη και η μοναδικη επιθεση που σου κανουν ειναι μονο με skulls,οσο μεγαλυτερη η διαρκεια της μαχης τοσο καλυτερα για να παρουμε τα maps,σημαντικο επισεις ειναι οτι δεν μας νοιαζει αν χασουμε,εγω παιζω τουλαχιστον 1 φορα την ημερα με αυτη την ομαδα για να παρω μια πενταδα χαρτες μιας και οπως ειπα ειναι σημαντικο να κραταμε τα glory μας στην ακρη.
ενω περιμενα να παρουμε το 2ο βασιλειο προχθες και το επομενο την αλλη εβδομαδα τελικα η εταιρια ειχε αλλη σκεψη που ειναι και σωστη,λοιπον αποτι διαβασα τα αλλα 2 βασιλεια θα δωθουν αργοτερα με λιγοτερο απο 1 μηνα διαφορα το ενα με το αλλο,αρα αφου το 1ο βασιλειο μας το εδωσαν με το που βγηκε το update τοτε το επομενο θα πρεπει να ερθει μαλλον για μεγαλη τριτη,αποτι καταλαβα αυτο το κανουν ωστε να εχουν χρονο για το επομενο update και για να εχουμε και εμεις κατι να παιξουμε εως τοτε.
παντως ειναι ευκολο να δειτε και μονοι σας τι ερχεται καθε εβδομαδα,καθε δευτερα η τριτη μαλλον καλυτερα το πρωι,αν μπαινετε στα troops σας και πατησετε να σας τα δειξει ολα τοτε βλεπετε τι νεο θα μπει,την τριτη το πρωι που το ειχα δει ειχε μονο την salamander και ετσι καταλαβα οτι δεν θα δουμε νεο βασιλειο.θα μου φανε ολα τα κλειδια οι κεραταδες μεχρι να μας τα δωσουν ολα.
Ήθελα να παίξω εχθές κανένα μισάωρο αλλά κάποιο πρόβλημα είχαν οι servers και δεν μπορούσα να κάνω κάτι, οπότε έπαιξα λίγο Binding of Isaac
εχθες το ελιωσα,πρεπει να επαιξα σχεδον 100 pvp και εκτος απο 1 φορα που πεταξε προβλημα με τον σερβερ το οποιο πατας μια το Χ και εισαι ενταξει,ηταν ολα μια χαρα
Μπορεί να έτυχε σε μένα εκείνη τη στιγμή. Δεν το έψαξα και πολυ γιατί είχα κανένα μισαωρο ελεύθερο να παίξω, οπότε 3-4 απόπειρες και το έκλεισα.
Σκέψου ούτε λεφτά μπορούσα να βάλω στην guild..
επιτελους,μετα απο 40 μερες ερχεται το νεο βασιλειο,σημερα μετα τις 18.00 θα μπορειτε να ξεκλειδωσετε την darkstone, μετα το τελος του quest θα δινει δωρο μια απο τις 2 epic καρτες και νομιζω οτι ειναι ο δρακος Dimetraxia , αρα στο shop θα υπαρχει για αγορα η 2η epic καρτα που ειναι ο Anointed One
3ο και τελευταιο βασιλειο σημερα που οπως και τα υπολοιπα θα ξεκλειδωσει στις 18.00
μετα και απο αυτο σειρα θα παρει ενα καινουργιο update που λογικο θα πρεπει να το περιμενουμε τις επομενες εβδομαδες,οπου εκει θα εχουμε την αναβαθμιση του hero μας μιας και τωρα ειναι σχετικα αχρηστος και επισεις αλλα 2 βασιλεια που και αυτα θα δινονται ανα 30-40 μερες.
ειχαμε hot fix στους σερβερ,αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα απο καποια βασιλεια και οσοι τα εχουμε level 10 δλδ τα εχουμε τερματισει και εχουμε λαβει τα εξτρα μπονους θα δουμε συνολικες διαφορες στις καρτες μας ως εξης ...
Attack -2
Armor +2
Magic +1
Health -1
επισεις αναμενεται συντομα και το νεο update που θα αφορα βασικα τον hero και την αναβαθμιση του και μαλλον κατι ακομα μιας και εχουν αναφερει οτι κλεινουν την αποσταση απο pc/mobile,μαλλον μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε την ανακοινωση.
Hero Class update hits consoles, bringing new content and plenty of bug fixes
Here's hoping your day is going well, but in case it isn't, I've got some news that should put a smile on your face. This morning, we released an update for the Xbox One version of Gems of War dubbed the "Hero Class Update.” Later today, that same update will reach the PlayStation 4.
As you’ve probably guessed from the name, this update finally brings the long-awaited Hero Class feature to consoles, but it also fixes a number of major bugs (including the annoying hanging on the team selection screen many of you have been seeing), introduces the much-requested Deathknight Armor DLC with all of its sizable bonuses, and overhauls the world map – and those are just a few of the update’s most notable additions.
For a full rundown, take a look at our official patch notes:
Hero Classes:
• Players will be able to unlock classes for their Heroes by completing Class Quests.
• Class Quests appear after you have finished the main story in a Kingdom.
• There are 8 Classes currently, with more to come in the future:
• ~ Warlord: Quest located in Broken Spire
• ~ Knight: Quest located in Sword’s Edge
• ~ Priest: Quest located in Whitehelm
• ~ Archer: Quest located in Forest of Thorns
• ~ Warden: Quest located in Maugrim Woods
• ~ Sorcerer: Quest located in Karakoth
• ~ Necromancer: Quest located in Khetar
• ~ Mechanist: Quest located in Adana
• Classes can be increased in level by using Souls. Each level grants Spell Mastery for a single mana color, and grants bonus Magic when using weapons of a certain color.
• Classes, like troops, have 20 levels, with each additional level granting extra Skills.
• Classes have 3 Traits; The 3rd trait is always a unique and powerful Legendary Trait.
• Classes have 3 perks, obtained after 10, 25, and 50 victories. Perks grant extra skill points or allow the Hero to function as a Troop type.
• At Level 10, all classes give the Hero a Kingdom Type, identical to the Kingdom Type applied to each Troop. This is always the Kingdom where they are initially unlocked.
• At 250 Victories, Classes unlock a special Mythical Class Weapon which features a powerful spell.
World Map:
• The world map has received a makeover, both for usability and to improve its overall aesthetics.
• Glory is now displayed as a currency, like Gold and Gems.
Deathknight Armor:
We now have a fourth premium armor set for purchase in the store that features some pretty impressive bonuses.
New Kingdoms:
The Kingdoms of Drifting Sands and the Blighted Lands have been added to the game and will be unlocked shortly. Once they are released, you’ll find their Kingdom troops in chests.
Refund Menu:
Players are now able to refund certain troops, regaining souls and Traitstones they’ve spent. These refunds are offered for troops which have had significant changes to their functionality, and are only available for a period of two weeks.
Troops available for Refund
• Atlanta
• Avina
• Bone Dragon
• Celestasia
• Centaur Scout
• Cthyryzyx
• Frost Giant
• Ghoul
• Glade Warden
• Gnoll
• Lady Sapphira
• Orc
• Orion
• Ranger
• Reaver
• Skeleton
• Wolf Knight
Treasure Hunt Mini Game has received a little love:
• Turns reduced to 8 (from 15). This reduces the total number of moves in a game by 10-20% (NOT by 50%)
• Most payouts in treasure hunt have been increased by around 20%
• Every 15 moves will give you a random Traitstone
• New result summary with number of turns played & score
• New payout table has been added to the right hand side of the board
Mail system for receiving rewards:
We have added an in-game mail system for distributing the various daily/weekly/guild rewards earned by players. These items appear when you log in and will expire if you do not collect them, so make sure you pick up your goodies regularly!
Daily Task System Overhaul:
The daily task system has been overhauled to be more forgiving and less open to misuse. Now, all players will see four tasks each day: A,B,C,D.
“A” tasks will reset every day, regardless of whether or not they have been completed. These tasks will occasionally include requests which high-level players find impossible, such as “level a kingdom” or “train a troop.”
“B”,”C”,”D” tasks are initially one-time tasks, which are cleared and replaced with a new task each time they are finished. When a player reaches the final task in each sequence, that slot becomes a “repeating task” slot. The basic sequence of tasks for each slot has been doubled in length.
“Repeating Tasks” are meant to be challenging multi-day ordeals. When finished, they are NOT replaced with a new repeating task until the next day (when the daily task is refreshed). Repeating tasks always give gems as their reward – either five or 10 depending upon the difficulty of the task. Many of these repeating tasks require players to build a team with a specific composition – such as “4 troops from the same kingdom” or “3 Human troops” or “3 troops who use purple mana.”
Notable bugs fixed:
• Fixed an issue where sometimes double skull damage would occur when combined with a mana surge.
• Fixed an issue where sometimes the selection could get stuck for extended periods when changing teams on the pre-battle menu.
• Fixed an issue where users with very long invite codes could not be invited to guilds.
• Fixed an issue where players would get a disconnect error message when sending guild invites from invite only guilds.
• Fixed several issues where the displayed rewards did not match the actual rewards given.
• Fixed an issue where kingdom bonuses were being incorrectly applied.
• Fixed a number of cases where music and SFX could stop playing.
http://community.gemsofwar.com/t/her...bug-fixes/8998
μαλλον αυτη τη τριτη θα εχουμε καινουργιο βασιλειο αν οχι την επομενη θα ειναι σιγουρα μιας και περασε 1 μηνας απο το προηγουμενο, το νεο βασιλειο θα ειναι το Drifting Sands,η καρτα δωρο απο το quest θα ειναι ο Marid και για αγορα απο το shop ο Ifrit,σε αυτο βασιλειο υπαρχει μια σουπερ καρτα που ο The Great Maw που εχει 100% devour αλλα μονο μια φορα μπορει να το κανει.
δωρο η παρακατω καρτα σημερα
http://i.imgur.com/FDAwZDk.png
Από τότε που έβαλαν το τρόπαιο με την legendary ή πως την λένε αναβάθμιση, έχουν σταματήσει να βάζουν πορτοκαλί χαρακτήρες στο πακέτο που αγοράζεις μια φορά την εβδομάδα για το event και δεν ρίχνει και καθόλου στα κλειδιά και παλεύω ακόμη να την κάνω με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, αλλά που τέτοια τύχη είναι το τελευταίο τρόπαιο που μου λείπει σε αυτό, έχω ψιλοκουραστεί να πω την αλήθεια. Γενικά, πάντως έχω τύχει σε invasions και σε ανθρώπους που είναι 800 level, χαράς το κουράγιο τους, εγώ να είμαι τώρα κάπου στα 151 αν θυμάμαι καλά.
mythic ειναι η τελευταια αναβαθμιση για να παρεις το τροπαιο,παντως η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που βγηκε το παιχνιδι δλδ τον νοεμβριο, μονο 2 legendary (πορτοκαλι) εχουν δωσει και αυτες ειναι ο bone dragon και η celestasia και αυτες στους 2 πρωτους μηνες,το update που αλλαζε το παιχνιδι ειχε βγει τον απριλιο.
το επομενο update ερχεται συντομα οπως αφησαν να εννοηθει σε ποστ τους οι devs,πιστευω μεσα στις επομενες 15 μερες,δεν υπαρχει ακομα ανακοινωση το τι θα εχει και ποτε ακριβως θα βγει,επισεις εχει μεινει και ενα βασιλειο ακομα το οποιο πιστευω οτι και αυτο θα πρεπει να βγει σε 15 μερες αφου θα εχει περασει μηνας απο το προηγουμενο.