Χρυσομυγί!
Ακούς εκεί χρυσομυγί!
Ρε σαν την αλογόμυγα θα σας τσιμπάω και δεν θα δείτε νίκη, ουδέν!
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΑ, Γιώργη! [emoji14]
Printable View
Χρυσομυγί!
Ακούς εκεί χρυσομυγί!
Ρε σαν την αλογόμυγα θα σας τσιμπάω και δεν θα δείτε νίκη, ουδέν!
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΑ, Γιώργη! [emoji14]
Κοκκινο Pearl Red
Μήπως είναι παρεμφερές του brerakia;
Επειδη το χρωμα που επελεξα ειναι σχεδον ιδιο με του brerakia το νεο χρωμα μου θα ειναι πρασινο(λαχανι) GT6 Polarized 034
Αντε, αλλη μια καλη μας αρχη και καλο αγωνα σε ολους ! ! ! :d055:
BRERAKIAS ΚΟΚΚΙΝΟ COMPETIZIONE RED KOKORAKI13 ΜΩΒ NIGHT SHADE HAMILTON-G7 ΜΑΥΡΟ ? SARRIS_PAN1978 ΚΙΤΡΙΝΟ LOTUS YELLOW SKASTRAS88, ΜΠΛΕ MICA BLUE METALLIC ALEXANDROSQV ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΗΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GT CHROME 009-N XRISTOS_L_B_F ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ARANCIO ATLAS GTMEN300 ΓΑΛΑΖΙΟ MATTE LIGHT BLUE AWD_POWER ΧΡΥΣΟΜΥΓΙ AUSTIN YELLOW GEOPAN973 ΛΕΥΚΟ TRIPLE COAT TESLA WHITE TZANETOS7 ΠΡΑΣΙΝΟ GT6 Polarized 034 GIORGOS1973OLGA ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ? JOHNYS147 ? ?
Συγχαρητήρια στον Στάθη για την χθεσινή του νίκη, παρά το θέμα με την σύνδεση του!Γ@αμώτο δεν έπιασαν τα βουντού, πρέπει να αλλάξω μάγο!:priest:
Πολλά μπράβο και στον Χρήστο για μια άξια τρίτη θέση, παρά τις όποιες αναποδιές..! Φιλαράκι ανεβαίνεις συνεχώς και... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!:bravo-009:
Γιώργη, οφείλω να ομολογήσω ότι εμφανίστηκες ως φάντης μπαστούνι αλλά νομίζω
ότι αν είχες χρόνο για προπονησούλες θα δημιουργούσες περισσότερα προβλήματα στην
προσπάθεια μου να κατακτήσω επιτέλους το πρωτάθλημα! Ελπίζω να ήταν σαφές το υπονοούμενο και να.. κάτσεις στα ωά σου! :e080:
Για τον Τζανέτο ελπίζω όλα να είναι καλά γιατί τίποτα, απολύτως άλλο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Όσο για την υπόλοιπη παρέα, brerakias, GIORGOS1973OLGA, SARRIS_PAN1978 νομίζω ότι ήταν
εμφανώς αγχωμένοι και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σωστά.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για άγχη παιδιά.
Μαζευόμαστε μια παρέα για να διασκεδάσουμε χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι, κανείς μας σε κανένα,
εκτός από εμένα φυσικά που πρέπει να κατακτήσω δικαίως και πέραν αμφιβολίας τουλάχιστον αυτό το πρωτάθλημα!
Keep that in mind και όλα θα παν καλά! :d030:
:a050: ... Καλοοοοό!!!
Ωραίος ο αγώνας χθες. Είχα ενδιαφέρουσες μάχες με τον Χρήστο και με τον Brera και πέρασε ευχάριστα η ώρα του αγώνα. Αν δεν έκανα τόσα πολλά λάθη (2 μεγάλα με εξόδους και πολλά περισσότερα χάνοντας στροφές και φρένα) πιθανότατα να ήμουν πολύ κοντά (ή ίσως και μπροστά) με τον Χρήστο, ο οποίος αν παρατήρησα καλά έκανε μόνο ένα λάθος στον αγώνα και αυτό στον πρώτο γύρο.
Υπό τις παρούσες συνθήκες ήταν αδύνατο βέβαια να πιάσω Ηλία και Στάθη. Αλλά όπως και να έχει, ήταν ένας συνδυασμός πίστας-αυτοκινήτου που μάλλον με "πήγε" δεδομένου ότι η προπόνηση που είχα κάνει ήταν μία την προηγούμενη Δευτέρα στην ομαδική προπόνηση και 29 γύροι που συμπλήρωσα τα ξημερώματα της Κυριακής λίγο πριν σηκωθούν οι μικρές και με εκτοπίσουν από την τηλεόραση.
Για τα υπόλοιπα παιδιά να συμφωνήσω με τον Ηλία ότι δεν χρειάζεται άγχος. Προσωπικά μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχω συμμετέχει, δεν μπορώ να πω ότι παίζω κάποιο ανταγωνιστικό ρόλο, αλλά ενώ είχα ξεκινήσει τρώγοντας ένα με δυο πιτόγυρα σε κάθε αγώνα, έχω φτάσει σε σημείο να μην τρώω γύρο. Άρα βελτίωση υπήρξε και αυτό ήταν το ζητούμενο, όταν ξεκίνησα την συμμετοχή μου.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να αποκομίσετε ευχαρίστηση από την χ διοργάνωση βάλτε έναν στόχο. Ο στόχος μπορεί να είναι ότι γουστάρετε. Άλλοι κυνηγάνε να βελτιώσουν γύρο με τον γύρο τον χρόνο τους =time attack (κλεμμένο...). Άλλος να μην έχει έξοδο σε όλον τον αγώνα. Να βγάλω όσο περισσότερους γύρους μπορώ με τα ίδια ελαστικά. Να προσπεράσω τον συμπαίχτη μου που τερμάτισε στην αμέσως προηγούμενη θέση από εμένα στον προηγούμενο αγώνα. Κ.ο.κ
Εγώ αυτήν την περίοδο κυνηγάω τον Χρήστο που με κερνάει τσαγάκι σε όλους τους τελευταίους αγώνες.
Καλησπέρα παιδιά! Καταρχήν αν και τα είπαμε εκτος φόρουμ, και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, παλιούς και νέους, για την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου αγώνα, ανεξαρτήτως διαφόρων! Μπράβο και στον νικητη και στο υπόλοιπο βάθρο για τις επιδόσεις τους! Τώρα, να με συγχωρείτε, διότι ξέχασα να γράψω πως ακριβώς θα λειτουργεί ο καιρός στους αγώνες μας. Λοιπόν. Στην πρώτη σελίδα στην κατηγορία του καιρού, υπάρχει ένα link το οποίο αν το πατήσετε σας πηγαίνει στην τοποθεσία της επόμενης πίστας και τον καιρό αυτής. Εφόσον την Δευτέρα υπάρχει εικονίδιο βροχής θα ισχύει, για εικονίδιο βροχης με 2 σταγόνες: 40% υγρασία στον αγώνα. Εικονίδιο βροχής με 3 σταγόνες η και αστραπή: 60% υγρασία στον αγώνα. Ο καιρός θα κλειδώνει ακριβώς μια ώρα πριν τον αγώνα. Τώρα αν υπάρξει από την πλειοψηφία κάποιο αίτημα να κλειδώνει ο καιρός κάποιες μέρες πριν για να υπάρχει χρόνος για προπόνηση, εγώ προσωπικά θα διαφωνήσω, αλλά φυσικά θα κάνουμε οτι πει η πλειοψηφία! Σε ευχαριστώ Ηλία για την υπενθύμιση σχετικά με αυτό το θέμα γιατί αλλιώς σίγουρα δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι! Τα λέμε online!
;)
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αλέξανδρε αλλά τα εύσημα ανήκουν στον αγαπητό φίλο Χρήστο. Το καλύτερο θα είναι να κλειδώνει ο καιρός την Δευτέρα έτσι θα υπάρχει και μια δόση αγωνίας και "πραγματικότητας".
Καλημέρα. Δυστυχως δεν θα μπορέσω να συμμετέχω τη Δευτέρα, γιατί προβλέπεται να γυρίσω γύρω στις 11:00. Κρίμα γιατί θα μου άρεσε το GTO.
Καλή διασκέδαση εύχομαι και μία συμβουλή: Όταν είστε δίπλα στον δάκτυλο του Μαριδάκη, εφαρμόζετε την παρακάτω τακτική:
https://www.youtube.com/watch?v=4g4CIYR7lIk
Στάθη, σου έχω στείλει ΠΜ με το νούμερο του λογαριασμού μου. Προτιμώ κατάθεση σε δολλάρια... :pound:
Αυτός ο Μαριδάκης είναι one tough cookie που λένε και στο χωριό μου [emoji14]
Μαλλον σημερα προβλεπεται εκτακτη προπονησουλα με 40% υργασια στο οδοστρωμα!
:d030tr:
Και εγώ με τη σειρά μου θα έλεγα να βγαίνει ο καιρός 1, άντε 2 ώρες πριν τον αγώνα. Να είναι έτσι πιο δίκαιο!:aek:
Καλημέρα κύριοι και καλή επιτυχία σε όλους σας στο πρωτάθλημα σας.
Είμαι ο Βένος, κάτοχος PS3 & GT6 (μεταξύ άλλων racing παιχνιδιών), καινούργιος στο φόρουμ και στο online gaming γενικότερα και ντιπ άσχετος σχετικά με τα πρωταθλήματα του GT.
Μου αρέσουν όμως τα racing games και θέλω να μάθω σχετικά με τα online πρωταθλήματα & διοργανώσεις όπως το δικό σας.
Οπότε επιτρέψτε μου κανα δυο ερωτησούλες: που μπορώ να μάθω λεπτομέρειες χωρίς να ζαλίζω κόσμο? κάποιο παλιό τόπικ που εξηγεί τι & πώς, μήπως υπάρχει? ή ίσως κάτι άλλο?
Μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα εγώ, κάπως? και αν ναι τότε με ποιο τρόπο μπορώ?
Ελπίζω να μην σας ζάλισα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βένος
Καλησπέρα, καλωσήρθες στο φόρουμ. Για αρχή δες λιγάκι τις πληροφορίες στην πρώτη σελίδα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αν το έχεις κάνει, ρωτάς για οτι αλλο συγκεκριμένο θέλεις που δεν βρήκες στις πληροφορίες. Δεν θα ζαλισεις κανέναν! Τους αγώνες μας μπορείς να τους παρακολουθήσεις μέσα από την αίθουσα που τρεχουμε εφόσον αυτή δεν ειναι γεμάτη. Χωράει 16 άτομα και εμείς είμαστε 12 οπότε μπορείς. Αν ενδιαφέρεσαι άμεσα να πάρεις μέρος και εφόσον συμφωνήσουν όλα τα παιδιά πρώτα, ίσως μπορείς να τρέξεις μαζί μας και από τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα. Διαφορετικά να ξέρεις οτι διεξάγονται και άλλοι αγώνες, από άλλους εδώ στο φόρουμ που μπορείς να πάρεις μέρος άμεσα!
Edit: παλικάρια, δεν κατάφερα τελικά να μπω χτες για προπόνηση. Σήμερα όμως, από τις 18:30 και για όσο πάει, θα είμαι μέσα! Οποίος μπορεί, τον περιμένω να πιούμε μαζί τσάι στη βροχή!
:D
Αλέξανδρε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και φυσικά για την πρόσκληση να συμμετάσχω!!
Θα γραφτώ στην ομάδα για να (προσπαθήσω τουλάχιστον) δω τον αγώνα, να πάρω μια "μυρωδιά" του τι γίνεται, και φυσικά αν μπορώ να πάρω μέρος χωρίς να σας χαλάσω την διασκέδαση, δεν θα ήθελα να τρακάρω (κατά λάθος εννοείτε) κάποιον και να του χαλάσω τον αγώνα....
Thanks again mate!
Καλωσόρισες στη διοργάνωση Βένο. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο που να μην μπορείς να συμμετέχεις, αλλά σίγουρα πρέπει να ερωτηθούν και οι υπόλοιποι.
Καλησπέρα ομαδάρες!! Απ'οτι φαίνεται, πάμε για βροχερό αγώνα απόψε!!!