Ένας από κάθε γκρουπ δυναμικότητας. Τα γκρουπ θα είναι 3.
Printable View
Ένας από κάθε γκρουπ δυναμικότητας. Τα γκρουπ θα είναι 3.
Μπραβο σε ολους γι'αυτο το διημερο χρονομετρημενων πολυ καλοι χρονοι,μπηκαμε στην τελικη ευθεια λοιπον ελπιζω και ευχομαι για ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα οδηγων και ομαδικο.
Κωστα με το καλο και το δετυερο παιδακι.
Κωστα με το καλο και το δευτερο παιδακι.
Γιωργο μην αγχωνεσαι σου εχω γαμπρο ετοιμο για το μονο που θα φροντισεις να ειναι η προικα μεγαλη
Καλησπέρα σε όλους Αλέξανδρε αν δεν κανω σήμερα χρόνο στην monza γιατί σε όλες της άλλες έκανα χρόνο σε πιο γκρουπ θα είμαι;
Μιχάλη, θα είσαι στο πρώτο. Οπότε δεν συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για να ξαναμπείς στην διαδικασία του δοκιμαστικού. Σε έχω ενημερώσει σχετικά και στο PSN με μήνυμα. ;)
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το βραδυ μετα και την ολοκληρωση των δοκιμαστικων απο τα παιδια που ελειψαν χτες, θα γινει η κληρωση των ομαδων και του καιρου του πρωτου αγωνα. Οι κληρωσεις θα γινουν στο chat του PSN κατα τις 23:30. Αν θυμαμαι καλα μπορουν να παρευρεθουν μεχρι 5 ατομα. Οποτε οποιος θελει ερχεται και παρακολουθει. Τα αποτελεσματα θα δημοσιευθουν και εδω αμεσως μετα.
Ένα γύρο έκανα αλλα δεν ήταν Καλός για αυτό ρώτησα για να ξέρω αν χρειαστεί να γράψω και άλλο χρόνο δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάλι οχι πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα και στο δεύτερο γκρουπ να είμαι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο έτσι και αλλιώς η αγώνες δίνουν βαθμούς..
Εχει δίκαιο ο Νίκος. Είναι και τα χρώματα. Οπότε Μιχάλη πρεπει να μπεις να κανείς και εσύ λίγους γύρους μέχρι να οριστικοποιησεις με τον χρόνο σου τη θέση σου στο α γκρουπ.
me to kalo kosta to paidaki sou siderenio na sou erthei!
Καλημέρα! Έχουμε τις ομάδες!
MixalisDrama
agapoulas
xristos_L_B_F
LeParanoik
STR-GTR35
Arjinho
toumpas__
AlexandrosQV
kostashas
toumpasn
geopan973
silvercarl
kokoraki13
redweed-1-
AWD_POWER
Κάντε add τους teammate σας και αποφασίστε για χρωμα και όνομα. Στις ζάντες ο καθένας βάζει το χρωμα που του αρέσει. Απλά το χρωμα που θα επιλέξετε θα το κρατήσετε για όλους τους αγώνες. Και τέλος φτιάξτε τον αριθμό σας σωστά, μέσα στο κυκλικό πλαίσιο! Ξεκινάμε της επιλογές με τη σειρά που φαίνεται παραπάνω.
Ξέχασα να ενημερώσω για τον καιρό, ο οποίος θα είναι καθαρός για τον πρώτο αγώνα! ;)
Προίκα; Τι σημαίνει προίκα; Δεν την έχω ξανακούσει αυτήν τη λέξη.:c055gfe:
Εξάλλου δύο τις έχω και είναι προίκα από μόνες τους...:pound:
Στο θέμα μας τωρα... Ο Στράτος, ο Νίκος και ο Μανώλης στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας; Έτσι μεταφράζεται ο παραπάνω πίνακας;;;
Θα βγάλουμε κανέναν πίνακα με τους επιτευγμένους χρόνους Άλεξ; Έτσι για να βγάλουμε τις πιθανότητες για το "Πάμε Στοίχημα";;)
Εγώ σαν πρώτη γεύση δίνω Μιχάλης και Μανώλης (Τ) 2:1. Χεχχεχεχε
Lepa 2,5:1
Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες! Κατα πασα πιθανοτητα παλι αγορι ειναι, οποτε το σπιτι αναμενεται να γινει playroom σε λιγα χρονακια.
Αντε ομαδα!!! Ελπιζω το ΣΚ να προλαβω να μπω λιγο να κανω κανενα γυρο. Στειλτε κανενα πμ με τις ωρες που θα κανουμε τις μυστικες δοκιμες στις ειδικα διαμορφωμενες μυστικες πιστες.
Καλη αρχη να εχουμε!
Πω πω πω!
Τρομερές ομάδες και συνδυασμούς βλέπω.
Αν μη τι άλλο θα έχει ανατροπές...
Ομαδάρα και Στάθη..(;) Καλώς με δεχτήκατε!
Πρέπει να κάνουμε σύσκεψη asap που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικανοί.
Καλησπέρα.
Οι πρώτοι διάλεξαν... Το χρώμα της ομάδας είναι το Μαύρο Ματ.
Το όνομα επεξεργάζεται ακόμα.. εντός των ημερών..
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε για τους πρώτους ...
Και το όνομα επεξεργάστηκε...
Black Mamba
Spoiler!
Καλώς ορίσατε στο πρωτάθλημα λοιπόν, Black Mampas και καλή διασκέδαση!
και η δεύτερη ομάδα έκλεισε ! ...χρώματος (salsa red) ...και το όνομα αυτής (L.o.W. Racing Team) ..........L.o.W. = Lunatics on Wheels :fans:
Εκλεισε και η 3η ομαδα, χρωμα ασημενιο. Next!